Her på en af årets korteste dage er det tid til at vende blikket mod sommer, sol og Brasilien.
På sportsarenaerne rundt omkring i pittoreske Rio de Janeiro imponerede de danske atleter stort under sommerens olympiske lege.
Med en samlet høst på imponerende 15 medaljer kunne den danske delegation rejse hjem til hæder og hyldest efter det bedste OL-resultat siden 1948.
Vi har samlet en række højdepunkter, så du kan se eller gense de herlige billeder af samtlige 15 danske medaljevindere. Og vi starter selvfølgelig fra toppen.
Guld
Svømning
- Pernille Blume, 50 meter fri.
For første gang siden 1948 fik Danmark en olympisk mester i svømning. 22-årige Pernille Blume vandt ganske sensationelt svømningens racerdistance, da hun slog håndfladen i bassinkanten i tiden 24,07 sekunder - dansk rekord.
Hun var også hurtigst af alle i både indledende heat og i semifinalerne.
Håndbold
- Herrelandsholdet.
Den første olympiske medalje til håndboldherrerne kom på OL's sidste aften. Og så blev det endda til guld. Herrerne slog de forsvarende olympiske mestre fra Frankrig med 28-26 efter en overbevisende indsats.
Sølv
Badminton
- Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, damedouble
Pedersen og Rytter Juhl har leveret det bedste danske OL-resultat i damedouble nogensinde. Men de var faktisk tæt på at hive guldet hjem mod verdens bedst rangerede par, Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi.
Danskerne førte 19-16 i tredje sæt og var således kun to bolde fra guldet. Japanerne viste dig som køligst til slut og endte med at vinde med 21-19.
Atletik
Sara Slott Petersen vandt i overbevisende stil sølv på 400 meter hæk, hvor kun amerikaneren Dalilah Muhammad kunne løbe fra danskeren.
Det er første gang, at en kvindelig dansk løber har vundet en OL-medalje.
Kajak
- Emma Jørgensen, 500 m enerkajak
OL-debutanten havde faktisk kun en ambition om at komme i top fem. Og det var lige præcis, hvad hun lå til, da hun var halvvejs i finalen.
Men så satte Emma Jørgensen en slutspurt ind, som konkurrenterne ikke kunne følge. Jørgensen halede ind på guldvinderen og overhalede i samme ombæring de øvrige roere.
Brydning
- Mark O. Madsen, 75 kg klassen
Den rutinerede bryder fik endelig en medalje ved sit tredje OL. Ved de seneste lege i London blev det til en femteplads, og i Beijing måtte falstringen tage til takke med et tidligere exit.
Men i 2016 gik Madsen altså hele vejen til finalen, hvor han dog tabte til sin 'onde ånd' gennem flere år - russeren Roman Vlasov.
Roning
- Jacob Barsøe, Jacob Søgaard, Kasper Winther Jørgensen og Morten Jørgensen, letvægtsfirer.
Guldfireren tog bronze ved OL i London, og i Rio kæmpede den danske båd hårdt mod den schweiziske båd. Schweizerne endte dog foran Danmark, mens Frankrig fik bronze.
Dermed har båden vundet medaljer ved samtlige olympiske lege siden Atlanta i 1996.
Det er i alt blevet til tre guldmedaljer, en sølvmedalje og to bronzemedaljer.
Cykling
- Jakob Fuglsang, linjeløb.
Jakob Fuglsang kørte et flot løb på den kuperede og hårde rute, og til sidst spurtede han om guldet med tjekken Rafal Majka og belgiske Greg Van Avermaet.
Fuglsang kom først ind i spurten, overhalede Majka - men måtte kort før stregen se sig slået af belgieren.
Bronze
Sejlsport
- Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, 49'er FX
De danske sejlere lå på en delt førsteplads inden medal race, hvor fire nationer var i direkte kamp om guld, sølv og bronze.
Efter en lidt skidt start fik Hansen og Salskov-Iversen lagt solid afstand til den spanske båd, og efterhånden som sejladsen skred frem var bronzemedaljerne aldrig i fare.
Roning
- Lærke Berg Rasmussen og Anne Dsane Andersen, toer uden styrmand.
Den danske duo sad med i front hele vejen, og det lignede et godt stykke tid sølv. Både efter 1000 og 1500 meter lå duoen nummer to, men på de sidste 500 meter blev de overhalet af New Zealand, som vandt sølv. Storbritannien vandt guld.
Banecykling
- Lasse Norman Hansen, Niklas Larsen, Frederik Rodenberg Madsen og Casper Folsach, 4000 meter holdforfølgelse.
De fire danskere havde blot halvanden time forinden snævert tabt kampen om at komme i finalen til Australien, men rejste sig på imponerende vis, da de slog New Zealand i bronzekampen.
Rasmus Quaade var desuden en del af baneholdet i semifinalen mod Australien.
- Lasse Norman Hansen, Omnium.
Den forsvarende OL-mester Lasse Norman Andersen vandt bronze efter det afsluttende pointløb i banecyklingens svar på seks-kamp.
Italienske Elia Viviani vandt med 207 point suverænt guld efter de seks omnium-discipliner.
Mark Cavendish snuppede sølvet med 194 point, og Lasse Norman Hansen sluttede medaljerækken af 2 point efter den britiske sprinterkanon.
Svømning
- Mie Østergaard Nielsen, Rikke Møller Pedersen, Jeanette Ottesen og Pernille Blume, 4 x 100 meter medley-holdkap.
Pernille Blume havde kort forinden vundet guld på 50 meter fri, men hun havde kræfter til at afslutte sine holdkammeraters forarbejde på flotteste vis.
Danskerne var én sølle hundrededel af et sekund efter Australien, som tog sig af OL-sølvet efter de suveræne vindere fra USA.
Sejlsport
- Anne-Marie Rindom, Laser Radial.
Den tidligere verdensmester lå nummer to inden den afgørende sejlads, hvor vinden var meget utilregnelig.
Rindom formåede i vinden ikke forsvare andenpladsen, men endte med at vinde bronze. Det var Anne-Marie Rindoms første OL-medalje i karrieren.
Badminton
- Viktor Axelsen, single.
Viktor Axelsen var seedet til en fjerdeplads ved OL, men i bronzekampen mod Lin Dan vendte danskeren rundt på de forudsigelserne om de to spilleres placering.
Men sejren over den dobbelte olympiske mester i kampen om tredjepladsen, kunne dermed rejse hjem fra sit første OL med en medalje i bagagen.
Tidligere tiders medaljehøst
Det er første gang i 68 år, at Danmark vinder et tocifret antal medaljer ved et OL.
Sidst det skete - i London i 1948 - blev det til hele 20 danske medaljer, hvilket heller ikke er overgået tidligere.
Apropos London, så vandt Danmark ni medaljer ved det seneste OL, der blev afholdt netop i London.
Statistikken viser desuden, at vi skal tilbage til OL i Los Angeles i 1984 for at finde et OL, hvor Danmark IKKE vandt en guldmedalje.