Hvis du er gået glip af en dansker i aktion eller bare vil gense de store danske OL-øjeblikke, så får du hver dag overblikket i denne artikel, som opdateres hver gang en dansk OL-deltager har været i aktion.
Vil du vide, hvornår de næste danske OL-deltagere skal i aktion, får du altid overblikket her.
Og vil du holde dig opdateret under OL, kan du hente appen DR Nyheder og hver dag modtage pushbeskeder om vigtigste og seneste nyt fra OL i Paris.
Søndag 11. august: Håndboldherrerne banker Tyskland i OL-finalen
Wow! Et sandt mesterværk. Det var ikke meget de danske håndboldherre gjorde forkert finalesejren på hele 39-26, den største finalesejr nogensinde.
- Vi ville gå ud og spille vores livs kamp, og det gjorde vi i dag, sagde en tilfreds landstræner.
Måske den bedste landskamp nogensinde, og den perfekte afskedsgave til Niklas Landin og Mikkel Hansen.
Søndag 11. august: Amalie Dideriksen blev nummer syv i omnium
Det blev til en syvendeplads for danske Amalie Dideriksen i kvindernes omnium.
Danskeren kunne undervejs snuse til medaljerne, men hun formåede ikke at blande sig i toppen, da det hele skulle afgøres.
Amalie Dideriksens placering som nummer syv betyder, at det blev til en enkelt medalje i banecykling for Danmark. Den stod Michael Mørkøv og Niklas Larsen for, da de tog sig af bronzen i parløb.
Lørdag 10. august: Ny bronzemedalje til Danmark! Michael Mørkøv og Niklas Larsen tredjebedst i parløb
Så blev det endelig til metal for Danmark på cykelbanen. Efter flere skuffende dage tog Michael Mørkøv og Niklas Larsen bronze i parløb.
Danskerne lå hele løbet igennem i toppen af den samlede stilling og kunne have vundet guld, hvis parret havde vundet den sidste spurt.
Men kræfterne var sluppet op hos det danske par. I stedet blev det til bronze, der er begge rytteres OL-medalje nummer tre.
Lørdag 10. august: Golfkvinderne runder OL af med at gå banens par
De danske golfkvinder, Nanna Koerstz Madsen og Emily K. Pedersen, sluttede begge golfturneringen af med at gå den sidste og afgørende runde i banens par.
I den samlede stilling blev Nanna Koerstz Madsen den bedste dansker, da hun gik de fire golfrunder fem slag over par. Hun ender foreløbigt på en 36. plads.
Emily K. Pedersen, der blev flot nummer fem samlet ved legene i Tokyo, måtte foreløbigt tage til takke med en samlet placering som nummer 44. Hun gik golfrunderne 11 slag over par.
Lørdag 10. august: René Holten Poulsen slutter karrieren af med en ottendeplads i b-finalen
Den danske kajakroer René Holten Poulsen roede sit sidste heat i karrieren, og her blev det til en ottendeplads i b-finalen i 1000 meter kajak.
René Holten roede i tiden 3 minutter og 31 sekunder. Dermed er danskerens karriere på internationalt topplan slut.
Han kan se tilbage på mange flotte triumfer - blandt andet OL-sølv, tre gange VM-guld og seks gange EM-guld.
Lørdag 10. august: Emma Aastrand vinder bronze
Emma Aastrand vinder bronze i 500 meter enerkajak. Det er danskerens fjerde OL-medalje i karrieren.
Det blev til 500 utroligt spændende meter, hvor det var helt tæt om tredjepladsen. Aastrand vinder med 15 hundrededele ned til Aimee Fischer fra New Zealand, der står skuffet tilbage uden metal.
Lørdag 10. august: Håndboldkvinderne slår Sverige i Sandra Toft-show
Første OL-medalje i 20 år for håndboldkvinderne kom i hus, og den kan i højgrad tilskrives den danske målmand Sandra Toft, der rullede gardinerne ned og stod med en imponerende redningsprocent på 40.
Danmark slår Sverige i nabobraget med 30-25.
Lørdag 10. august: Rene Holten var aldrig tæt på finalen
René Holten Poulsen lagde ikke super fra land. Efter de første 500 meter ligger han nummer syv ud af otte. Han ender som nummer syv og misser finalen i 1000 meter enerkajak.
Dermed må sølvvinderen fra Beijing i 2008 nøjes med at sejle b-finale om de sekundære placeringer.
Lørdag 10. august: Aastrand roer sig sikkert i finalen
Efter et skuffende tidligt exit i toerkajak var det tid til revanche for danske Emma Aastrand i 500 meter enerkajak. Det så godt ud hele vejen for danskeren, og hun sluttede to’er efter newzealandske Lisa Carrington og roer sig dermed sikkert videre i finalen.
Finalen afvikles klokken 13 og sendes på DR1 og DRTV.
Fredag 9. august: De danske håndboldherrer er i OL-finalen efter drama
Det holdt hårdt, før den danske finalebillet i herrehåndbold blev sikret.
Slovenien havde mulighed for at udligne på frikast efter tid, men den danske mur var for stor, og bolden blev sendt et stykke over mål. Dermed slog håndboldherrerne Slovenien med 31-30 og er i OL-finalen.
Danmark var ellers komfortabelt foran med fem mål ved pausen med cifrene 15-10, men slovenerne kom stærkt tilbage i anden halvleg og gjorde semifinalen virkelig spændende.
Sejren betyder, at det danske landshold møder Tyskland i OL-finalen på søndag.
Fredag 9. august: SÅDAN! Edi Hrnic overrasker i taekwondo og slider sig til medalje
Den danske taekwondokæmper Edi Hrnic sikrede en ny overraskende dansk bronzemedalje i 80-kiloklassen, da han slog den fjerdeseedede sydkoreaner Seo Geonwoo med 2-0.
Edi Hrnic kom flyvende fra start i første runde, som han vandt overbevisende med hele 15-2. Anden runde var langt mere tæt og spændende, men danskeren trak det længste strå til allersidst og vandt runden 11-8.
Den 20-årige OL-debutant tabte ellers sin kvartfinale, men via en vundet opsamlingskamp sled danskeren sig tilbage i medaljekampen.
Bronzemedaljen er Danmarks første OL-medalje i taekwondo nogensinde.
Fredag 9. august: Edi Hrnic er en sejr fra bronze efter sejr i opsamlingskamp
Den danske taekwondokæmper Edi Hrnic skal kæmpe om bronze efter en sejr i opsamlingskampen mod australieren Leon Sejranovic.
Det blev til en sikker sejr på 2-0 for danskeren. Første runde blev vundet med 8-5, mens anden runde blev vundet suverænt med 12-0. Her fik den australske modstander ikke et ben til jorden.
Hvis det skal blive til bronze for danskeren, skal have slå sydkoreaneren Geonwoo Seo. Bronzekampen afvikles fredag aften.
Fredag 9. august: God start rakte kun til sjetteplads i parløbet
Det blev til en sjetteplads for Julie Norman Leth og Amalie Dideriksen, da kvindernes parløb i banecykling blev kørt.
Parret fik ellers en rigtig god start på løbet og lå på et tidspunkt nummer to, men de to danskere formåede ikke at holde det høje niveau.
Dermed blev det heller ikke i dag til en medalje i banecykling. Til gengæld har Michael Mørkøv og Niklas Larsen chance for at ændre på det i morgen, når de skal køre mændenes parløb sammen.
Fredag 9. august: Små forbedringer på golfbanen for Emily K. Pedersen og Nanna Koerstz Madsen
Dagens tredje runde i kvindernes golfturnering var en smule opløftende set med danske briller, for både Emily K. Pedersen og Nanna Koerstz Madsen havde en bedre dag end i går.
Nanna Koerstz Madsen var på ny den bedste dansker, da hun gik tredje runde i banens par. Det betyder, at hun efter tre runder ligger på en samlet 36. plads i skrivende stund.
75 slag skulle Emily K. Pedersen bruge på at nå igennem banens 18 huller, hvilket er tre slag over banens par. Samlet ligger hun derfor nummer 49.
Sidste og afgørende runde afvikles i morgen lørdag. Danskerne er dog milevidt fra medaljechancer.
Fredag 9. august: Edi Hrnic taber kvartfinale uden at komme på tavlen
Den danske taekwondokæmper Edi Hrnic tabte sin OL-kvartfinale til tunesiske Firas Katoussi med 2-0.
Edi Hrnic kom aldrig rigtig ind i kampen og var derfor aldrig tæt på at kvalificere sig til semifinalen. Han lykkedes ikke at score et eneste point.
OL er dog ikke nødvendigvis slut for den danske taekwondokæmper. Han er tilbage i medaljekampen, hvis tuneseren går hele vejen til finalen.
Det bliver afgjort senere fredag.
Fredag 9. august: Taekwondo-kæmper klar til kvartfinalen
Den 20-årige danske taekwondokæmper Edi Hrnic har vundet sin første kamp ved OL. I anden runde sejrede han med 5-0, og dermed er han klar til kvartfinalen.
I kvartfinalen skal han møde tunesiske Firas Katoussi, som er sjetteseedet ved OL. Det forventede kamptidspunkt er klokken 15.58, men det kan nå at ændre sig, så hold dig løbende opdateret her.
Torsdag 8. august: Norge snuppede finalebilletterne for næsen af Danmark
Drømmen om OL-finalen forduftede, da de danske håndboldkvinder for anden gang ved OL-turneringen tabte klart til Norge med cifrene 25-21.
Danmark var aldrig foran på noget tidspunkt i kampen, og ved pausen var håndboldkvinderne bagud med 11-8.
Efter pausen var Norge op med hele syv mål, men kom danskerne kom en smule tilbage i kampen og tabte i sidste ende med fire. Læs mere om kampen her.
Nederlaget betyder, at danskerne skal spille bronzekamp mod Sverige på lørdag klokken 10.
Torsdag 8. august: Niklas Larsen skuffende langt fra medaljerne i omnium
Den danske banerytter Niklas Larsen lå længe lunt i svinget til metal i mændenes omnium, men det blev kun til en skuffende tiendeplads.
Han lagde ud med en anden- og sjetteplads i disciplinerne scratch og tempoløb. Desværre kunne han ikke holde det høje niveau i udskilningsløbet, hvor han blev nummer 16.
Derfor krævede det et stærkt afgørende pointløb for den 27-årige dansker, men her blev Niklas Larsen nummer ti.
OL er dog ikke slut for danskeren. Han skal nemlig køre parløb med Michael Mørkøv på lørdag.
Torsdag 8. august: Brølstærk Turpal Bisultanov bryder sig til bronze i OL-debut
Den danske bryder i 87-kiloklassen vandt noget overraskende en bronzemedalje efter en sejr på 2-1 i bronzekampen mod den ungarske verdensmester, David Losonczi.
Den 22-årige dansker, der er med til OL for første gang, formåede undervejs at løfte sin modstander helt ud af konkurrencemåtten.
Bisultanov formåede faktisk ikke at kvalificere sig til OL, men han kom med på afbud som førstereserve, efter at en russer ikke ønskede at stille op under neutralt flag.
Torsdag 8. august: Nye vanskeligheder for de danske golfkvinder
De to danske golfspillere Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen havde en ny svær dag på den franske golfbane, da anden runde torsdag blev afviklet.
Nanna Koerstz Madsen var bedst af de to danskere, da hun gik runden i 75 slag, hvilket var tre slag over par.
Noget værre gik det for Emily Pedersen, der med 79 slag gik runden syv slag over par. Hun lagde forfærdeligt fra land, da førsteslaget på både hul ét og to endte i vandet.
Samlet set ligger Nanna Koerstz Madsen foreløbigt på en delt 40. plads, mens Emily Pedersen er nummer 53 indtil videre. Sidstnævnte var i tårer efter dagens runde - læs mere her.
Danskerne er tilbage på golfbanen igen i morgen, når tredje runde løber af stablen.
Torsdag 8. august: Dansk firerkajak slutter sidst i semifinale er færdig ved OL
Semifinalen blev endestationen for den danske firerkajak med Victor Aasmul, Lasse Bro Madsen, Morten Graversen og Magnus Sibbersen.
Danskerne lå ellers godt til undervejs, men da det skulle afgøres, mistede de fart og blev overhalet af det resterende felt.
Danskerne sluttede som nummer fem ud af fem. En fjerdeplads havde været nok til at gå videre.
Torsdag 8. august: Turpal Bisultanov klar til bronzekamp
Den danske bryder Turpal Bisultanov kæmpede sig torsdag formiddag videre til bronzekampen ved OL.
Han slog georgieren Lasha Gobadze med 6-0.
Kampen startede med beskidte tricks fra georgieren, der havde smurt sine arme ind i et eller andet, han blev beordret til at få tørret af. Men det hylede ikke danskeren ud af den.
Efter kampen satte Bisultanov ord på den glatte modstander. Det kan du læse mere om her.
Onsdag 7. august: Danmark slår Sverige med ét i lidt for spændende kvartfinale
Pyha... det holdt hårdt. Danmark var foran 32-31, Mikkel Hansen skulle skyde straffe, og han havde været sikkerheden selv fra de syvmeter hele kampen. Men han sjaskede bolden op på overlæggeren og svenskerne fik muligheden for at sende kampen i forlænget spillet tid. Men nej. Danskerne holdt stand og er klar til en semifinale fredag.
Onsdag 7. august: Banelandsholdet går i opløsning og misser medaljerne
Det så rigtig godt ud helt til den sidste kilometer for det danske 4000 meter holdforfølgelseshold. Men med en kilometer igen nærmest eksploderede det danske hold og blev splittet til atomer. Tiden bliver stopper først, når den tredje rytter er over stregen, og der var langt mellem den hurtigste dansker og nummer tre.
Du kan gense hele danskerne løb i klippet ovenover.
Onsdag 7. august: Skidt start på kvindernes golfturnering
Emily Pedersen, der var snublende tæt på medaljer ved OL i Tokyo, men endte som nummer fem, og Nanna Koerstz Madsen, der er med til sit tredje OL, tog i dag hul på kvindernes golfturnering.
Men det blev ikke helt den ønskede start for danskerne. Pedersen ender ét slag over par og Madsen ender to slag over par.
Franske Celine Boutier slutter dagen sikkert på førstepladsen syv slag under par. Håbet er dog ikke ude, der er stadigvæk tre runder mere, hvor danskerne kan spille sig op.
Du kan læse mere om de to danskere i artiklen her:
Onsdag 7. august: Rindom vinder sølv!
Så var vejret med sejlerne i Marseilles og medaljeracet i kvinders Ilca 6 kunne blive skudt i gang. Danske Anne-Marie Rindom havde på papiret sikret sig sølv, og der skulle utænkelige fejltrin til, hvis det ikke skulle komme i hus. Det lavede Rindom ikke og sikrer sølv til Danmark!
Onsdag 7. august: René Holten Poulsen klar til semifinalen
Med en klar førsteplads i den ene kvartfinale sikr-meter enerkajak.
Da de otte både manglede 500 meter til mål, lå René Holten side om side med belgieren Peters, og det lignede umiddelbart, at de to komfortabelt ville snuppe de to pladser i semfinalen
Sydafrikanske Lovemore gjorde alt, hvad han kunne for at komme frem til de forreste, og med 300 meter tilbage lykkedes det ham at indhente belgieren.
Alt i mens René Holten Poulsen i spidsen lagde mere og mere afstand til konkurrenterne.
Onsdag 7. august: Viktor Solmunde kikser kvalifikation til skateboard-finale
Den danske skateboarder Viktor Solmunde formåde ikke at sætte et færdigt run sammen ved OL. Han havde tre forsøg, og de endte allesammen med, at 16-årige Solmunde styrtede.
Dermed blev det ikke til en plads i finalen i park-disciplinen for den danske OL-debutant.
Onsdag 7. august: Dansk bryder misser guld og sølv, men bronzehåbet lever
Den danske bryder Turpal Bisultanov taber med 5-1 til den tredjeseedede Semen Novikov fra Bulgarien.
Det betyder, at danskeren ikke længere er med i kampen om guld eller sølv. Men hvis bulgareren går i finalen, får danskeren lov til at genindtræde i turneringen for at kæmpe om bronze.
Efter nederlaget var det da også en skuffet dansker, som DR Sporten fangede. Hør, hvad han sagde, her.
Onsdag 7. august: René Holten misser direkte plads i semifinalen
Danske René Holten Poulsen blev nummer fem ud af seks i det indledende heat i 1000-meter enerkajak. Dermed skal han ud i et opsamlingsheat for at sikre sig en billet til semifinalen.
Top-2 i det indledende heat går direkte videre til semifinalen, og det blev tyske Anton Winkelmann og svenske Martin Nathell, som nappede de to pladser.
René Holten Poulsen kom i mål 13 sekunder efter Winkelmann førstepladsen.
Onsdag 7. august: Emma Aastrand klar til semifinalen
Den danske kajakroer Emma Aastrand Jørgensen er klar til semifinalen i 500-meter enerkajak.
I indledende heat, hvor de to bedste gik videre til semifinalen, begyndte den forsvarende danske OL-sølvvinder, bedst. Men mod slutningen gik luften en smule af ballonen.
Ungarske Tamara Csipes vandt heatet i tiden 1 minut og 52,21 sekunder, danske Aastrand kom ind 0,72 sekunder efter, og hun havde yderligere 10 hundrededele ned til portugisiske Teresa Portela på tredjepladsen.
Tirsdag 6. august: Tiendeplads til hammerkaster
Første kast ud af tre på 71,65 meter blev Katrine Koch Jacobsens bedste. Det var desværre ikke nok til en top-8, som giver tre forsøg mere. Havde hun kastet lige så langt, som hun gjorde i sin kvalifikationsrunde, havde hun været nummer otte. Her kastede hun 73,04 meter.
Det bedste finalekast rakte til en tiendeplads for danskeren.
Tirsdag 6. august: Lige ved og næsten for banelandsholdet
Rasmus Lund, Carl-Frederik Bévort, Tobias Aagaard og Niklas Larsens, der udgør Danmarks hold i 4000 meter holdforfølgelse, skulle køre om en plads i finalen.
Det blev en lidt langsom start for danskerne. Efter tre runder var de nede med 0.8 sekunder.
Men så kom Tobias Aagaard i front, og det danske tempo blev sat op. Efter 1600 meter kom Danmark foran. Storbritannien begyndte dog at hale ind på Danmark med en kilometer igen og endte med at vinde i en hæsblæsende afslutning.
Det betyder at danskerne skal køre om bronze i morgen aften klokken 18.23 mod de forsvarende olympiske mestre fra Italien, som Danmark var hurtigere end i semifinalen.
Tirsdag 6. august: Sejlduo misser medalrace
Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov, der sejler den danske Nacra 17-båd, havde egentlig en ganske god dag på vandet. De tre sejladser blev til en 10. og to 8.-pladser.
Men det var ligepræcis ikke nok til at ende i top-10, som giver adgang til medalracet. Danskerne ender samlet på en 12. plads, otte point fra en tiendeplads.
Tirsdag 6. august: Toer-kajak skuffer og er færdige ved OL
Den danske duo Emma Aastrand og Frederikke Hauge missede semifinalen i den danske toerkajak.
Danskerne, som er forsvarende verdens- og europamestre, blev nummer fem i kvartfinalen, hvor kun de fire bedste avancerede til semifinalerne.
Tirsdag 6. august: Kajak-firer klar til semifinalen
Firerkajakken var tidligere i dag på vandet, men her gik det ikke helt så godt.
Derfor var danskerne tirsdag eftermiddag ude i kvartfinalen, hvor de seks bedste gik videre til semifinalen.
Danskerne roede sig ind som nummer tre og er klar til semifinalen på torsdag klokken 11.50.
Tirsdag 6. august: Kajak-toer misser direkte plads i semifinale
Den danske toerkajak med Emma Aastrand og Frederikke Haug missede muligheden for en direkte plads i semifinalen.
I indledende heat blev danskerne nummer tre, og det betyder, at de skal ud i en kvartfinale kl. 14.10 for igen at forsøge at booke en plads i semifinalen.
De danske herrer i firerkajak måtte efter deres indledende heat også ud i en kvartfinale. Den afvikles klokken 14.10.
Begge kvartfinaler kan ses på DR2.
Tirsdag 6. august: Håndboldkvinderne spiller sig i OL-semifinalen
Med en sejr på 29-25 over Holland i kvartfinalen sikrede de danske håndboldkvinder sig tirsdag en plads i OL-semifinalen. Læs mere om kampen her.
Tirsdag 6. august: Kajak-firer må en tur i opsamlingsheat
Firerkajakken med Victor Aasmul, Lasse Bro Madsen, Morten Graversen og Magnus Sibbersen sluttede næstsidst i deres indledende heat.
Dermed kvalificerede de sig ikke direkte til en semifinale.
Men danskerne får en chance igen i et opsamlingsheat klokken 13.10, hvor de også kan komme videre til semifinalen.
Mandag 5. august: Banelandsholdet klar til semifinalen
Det danske firekilometerhold er klar til semifinalen efter den indledende kvalifikation i tiden 3 minutter og 43 sekunder i fire kilometer holdforfølgelsesløb.
Tiden rakte til en tredjeplads, og dermed skal landsholdet møde Storbritannien, der kørte næsthurtigst. Semifinalen bliver kørt i morgen.
Danskerne er forsvarende olympiske sølvvindere, efter at landsholdet tabte OL-finalen i Tokyo til Italien efter en uhyre afslutning.
Mandag 5. august: Rindom er en formalitet fra sølv efter aflyst sejlads
En aflyst sejlads betyder, at Anne-Marie Rindom er millimeter fra en sølvmedalje i sejlsportsdisciplinen Ilca 6.
Rindom kan i teorien godt miste sit sølv, når medaljesejladsen bliver afviklet i morgen, men det er meget usandsynligt, vurderer DR Sportens sejlsportskommentator under OL, Bo Hasseriis.
- På papiret har Anne Marie Rindom sikret sig OL-sølvet, men hvis hun skulle begå nærmest utænkelige fejltrin, kan hun i teorien stadig miste sølvmedaljen.
- Det er tilfældet, fordi en medaljesejlads skal gennemføres. Man skal stille til start og på ærlig vis sejle sejladsen. Selvom hun får brud på grej, som vil gøre, at hun ikke kan gennemføre sejladsen, er det tilstrækkeligt til, at hun på ærlig vis har forsøgt at sejle sejladsen, siger Bo Hasseriis.
Læs mere om de mulige scenarier her.
Mandag 5. august: GULD TIL DANMARK – Viktor Axelsen genvinder OL
Viktor Axelsen var iskold, da han slog thailandske Kunlavut Vitidsarn i OL-finalen i overbevisende stil med cifrene 21-11, 21-11.
Der var aldrig tvivl om, hvem der ville løbe med guldmedaljen, for Axelsen trak fra sin finalemodstander tidligt i begge sæt.
Dermed genvandt Viktor Axelsen sit OL-guld og kan nu skrive tre OL-medaljer på sit cv, da han også vandt bronze ved legene i Rio i 2016.
Læs mere om den danske guldtriumf her.
Mandag 5. august: Tilbageslag for Nacra 17-båden inden afgørende sejladser
Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov, der sejler den danske Nacra 17-båd, måtte acceptere at falde tre placeringer tilbage i den samlede stilling efter dagens tre sejladser.
Det er facit efter dagens tre sejladser, hvor det blev til en 14.-, 15.- og 16. plads.
Dagens resultater betyder, at den danske båd ligger nummer 13 ud af 19 både. Der resterer tre sejladser i morgen inden medajlesejladsen, hvor de ti bedste kvalificerer sig.
Sejladserne blev ikke tv-dækket.
Mandag 5. august: Andreas Schou ude af OL trods flot ridt
Mandag eftermiddag var det Andreas Schous tur til at åbne sit OL, da han red kvalifikationen i den individuelle ridebanespringskonkurrence.
Og bortset fra fire fejl på den allersidste forhindring, så red han rigtig flot. Det rakte til en 41. plads ud af 74 ryttere.
Da kun de 30 bedste kvalificerede sig til finalen i morgen, er Schous OL allerede slut.
Mandag 5. august: Det svenske bordtennishold var for stærke
For første gang nogensinde spillede Danmark en holdkamp i bordtennis ved OL. Modstanderen hed Sverige, et naboopgør, hvor Danmark var underdogs.
Første kamp var en double med debutanten Martin Buch Andersen og Jonathan Groth, der også var med i singleturneringen. De to første sæt var tætte. Men svenskerne vandt både tredje og fjerde sæt klart. Kampen endte 1-3 i sæt.
Kamp to var en single mellem Anders Lind og Truls Möregårdh, der søndag tabte en tæt OL-finale i singleturneringen. Lind lod sig ikke kue, men tabte desværre en helt tæt kamp 2-3.
Jonathan Groth spillede kamp tre mod Kristian Karlsson og var tvunget til sejr. Men Groth mangler skarphed og taber 0-3.
Dermed taber Danmark 0-3 i kampe og er ude af holdkampen.
Søndag 4. august: Fem på stribe for de danske håndboldherrer
Fem danske sejre ud af fem mulige. Det kan vi nu sætte to streger under, efter at de danske håndboldherrer slog Norge 32-25 i den sidste gruppekamp.
Simon Pytlick var i hopla og blev dansk topscorer med ni mål. Sejren betyder, at danskerne vinder deres gruppe foran Egypten.
Danmark er klar til kvartfinalen, men de kender ikke deres modstander endnu. Det bliver afgjort i løbet af søndag aften.
Læs mere om håndboldtriumfen her.
Søndag 4. august: Status quo for den danske båd i Nacra 17-klassen
Tallet ti gik igen flere gange, da den danske båd i klassen Nacra 17 sejlede sin sejlads nummer fire, fem og seks.
Efter dagens sejladser ligger båden nemlig nummer ti – præcis som det var tilfældet efter gårsdagens sejladser.
I dag blev det til en 16.-, tiende- og tiendeplads for den danske båd. De næste sejladser afvikles i morgen.
Efter 12 sejladser går de ti bedste videre til en medaljesejlads.
Søndag 4. august: Skuffende dag i sadlen for Uttrup, Norsgaard og Koerner
Det blev ikke til dansk succes, da kvindernes linjeløb i cykling blev kørt rundt i de parisiske gader.
Bedste dansker blev Cecilie Uttrup Ludwig, der kørte over målstregen som nummer 29 – hele fem minutter efter vinderen. Emma Norsgaard Bjerg endte på 49. pladsen, mens Rebecca Koerner måtte tage til takke med en placering som nummer 76.
Guldet gik til amerikaneren Kristen Faulkner, mens Marianne Vos og Lotte Kopecky tog sig af henholdsvis sølv og bronze.
Hør Cecilie Uttrup Ludwigs reaktion på løbet ovenfor.
Søndag 4. august: Rindom forsvarer sin andenplads trods skuffende start
Den forsvarende olympiske mester Anne Marie Rindom ligger stadig nummer to i sejlsportsdisciplinen Ilca 6 efter otte af ti sejladser.
Hun lagde ellers skidt fra land, da hun skuffende blev nummer 15 i dagens første sejlads, men hun kom stærkt tilbage og blev nummer fire i sejladsen umiddelbart efter.
Der resterer to sejladser, som afvikles i morgen, inden den afgørende medaljesejlads løber af stablen tirsdag. Kun de ti bedste både vil dyste om metal.
Rindoms to sejladser blev ikke tv-dækket.
Søndag 4. august: Ingen dansk medalje på golfbanen
Efter en fremragende runde i går kunne den danske golfspiller Nicolai Højgaard godt drømme om metal i den olympiske golfturnering.
Men det blev desværre ikke til medalje for Højgaard, for han kunne ikke følge op på det høje niveau i går. Han gik den 16. bedste runde af de 60 golfspillere.
Dermed blev det til en samlet syvendeplads for den danske golfspiller. Thorbjørn Olesen endte på en samlet 14. plads.
Søndag 4. august: Fire matchbolde misbrugt for herredoublen – misser OL-bronze
Den danske herredouble Kim Astrup og Anders Skaarup kunne nærmest dufte OL-bronzen, da de i andet sæt mod det malaysiske par Aaron Chia og Wooi Yik Soh stod med fire matchbolde.
Det var desværre ikke nok for det danske par, der misbrugte alle fire og derefter tabte et yderst tæt tredje sæt.
OL-turneringen er dermed et overstået kapitel for Kim Astrup og Anders Skaarup, som måt tage til takke med en fjerdeplads.
Søndag 4. august: Johan Schubert diskvalificeret ved dagens første sejlads
Efter en god lørdag for danske Johan Schubert i sejlsportsdisciplinen Ilca 7, faldt han søndag ned på jorden igen.
Den danske sejler blev nemlig diskvalificeret i dagens første sejlads. Schubert kom dog stærkt igen i sejladsen efter. Her blev han nummer 21 ud af 43 både.
I den samlede stilling ligger danskeren nummer 36, inden de to sidste sejladser bliver afviklet i morgen. De ti bedste både skal derefter sejle om medaljerne.
Schuberts sejladser blev ikke tv-dækket.
Søndag 4. august: Ingen individuelle medaljer i dressur
Det blev en lidt skuffende dansk dressurdag - topti-placeringerne til trods. Nanna Skodborg Merrald præsterede ikke sit bedste med Zepter og heller ikke Cathrine Laudrup-Dufour rammer sit ypperste niveau med Freestyle. Særligt efter gårsdagens sølvmedalje i holddressur var forventningerne sat op efter en medalje til Dufour - håbet var guld.
Merrald ender på en niendeplads. Dufour bliver nummer fem, kun 0,878 procentpoint fra bronze.
Den eneste dansker, der må stå med hænderne over hovedet, over sit resultat, er Daniel Bachmann Andersen. En individuel syvendeplads er virkelig et godt resultat fra ham.
Søndag 4. august: Axelsen er klar til at spille om guld
Semifinalen var helt tæt fra start indtil 9-9. Men så trækker indiske Sen og kommer op med 9-15, og det så svært ud for danskeren. Han kæmper sig tilbage og kommer op på 17-18, inden han udligner ved 20-20 og vinder sættet 22-20.
Anden sæt startede helt skidt, hvor Axelsen kommer ned 0-7. Han får dog vendt starten og kommer tilbage i kampen på 10-10. Han finder sit spil og vinder sættet 21-14.
2-0! Axelsen er i finalen! Igen!
Søndag 4. august: Hammerkaster slynger sig i finalen
Den danske hammerkaster Katrine Koch Jacobsen er klar til finalen. Hun var allerede kvalificeret inden hun overhovedet kastede sit tredje og sidste kast, da hendes første kast var blandt de bedste 12.
Trods det kastede hun over kvalifikationsgrænsen på 73 meter med 73.04. Det er er femte bedste kast ud af 32.
Søndag 4. august: Ida Karstoft ender 6'er
Den første kvindelige danske 200-meter-løber ved et OL, Ida Karstoft, ender som nummer seks i tiden 23,01. Dermed går hun ikke videre til semifinalen fra den indledende runde.
Men der er opsamlingsheat i morgen, så håbet er ikke væk endnu.
Dog er håbet næppe kæmpestort. Man kunne tydeligt se, at Ida Karstoft haltede efter løbet. Hun har i sæsonen døjet med skader og skal senere i august opereres i foden.
Lørdag 3. august: Håndboldkvinderne runder gruppespil af med storsejr
Den sidste gruppekamp for de danske håndboldkvinder endte med en håndboldlektion til Sydkorea.
Danmark slog sydkoreanerne 28-20 i en kamp, hvor sejren aldrig var i fare.
Håndboldkvinderne var foran med fire allerede ved pausen og forspringet var en overgang helt oppe på 11 mål, inden Sydkorea kom en smule tilbage i opgøret.
En tredjeplads blev det til for landsholdet i gruppen, og det betyder, at danskerne skal møde Holland i kvartfinalen på tirsdag.
Lørdag 3. august: Julie Kepp Jensen slutter sidst og misser finale
Den danske svømmer Julie Kepp Jensen var ikke hurtig nok i svømmebassinet, da hun svømmede sin semifinale i 50 meter fri i tiden 24 sekunder og 98 hundrededele.
Hun sluttede nemlig sidst i sit heat og på tværs af de to semifinaler svømmede Julie Kepp Jensen den langsomste tid af de 16 semifinalister.
Dermed misser den danske svømmer morgendagens finale i disciplinen.
Lørdag 3. august: Blandet start for den danske båd i Nacra 17-klassen
I bådklassen Nacra 17 stiller den danske båd bestående af Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov op, og de var for første gang på vandet i dag.
Resultaterne var blandede for de to danske sejlere for det blev til henholdsvis en niende-, femte- og 12. plads ud af 19 både. Det betyder, at danskerne ligger nummer 10 efter konkurrencens tre første sejladser.
Hvis den danske båd holder sig i top-10, når de 12 sejladser i Nacra 17-klassen er overstået vil den kvalificere sig til medaljesejladsen.
Dagens tre sejladser blev ikke tv-transmitteret.
Lørdag 3. august: Rindom helt oppe som nummer to efter dagens sejladser
Sejlads fire, fem og seks blev i dag afviklet i disciplinen Ilca 6, og danske Anne-Marie Rindom havde virkelig vind i sejlene undervejs.
De tre sejladser endte med en anden-, ottende- og fjerdeplads for den forsvarende olympiske mester. Samlet set betyder resultaterne, at Rindom ligger nummer to af de 43 både, der deltager.
I morgen skal Rindom på vandet igen, hvor sejlads syv og otte løber af stablen.
De ti bedste både vil efter ti sejladser dyste om metal i medajlesejladsen.
Rindoms sejladser blev ikke tv-transmitteret.
Lørdag 3. august: Mads P. og Skjelmose langt fra medaljerne i linjeløbet
Mads Pedersen gik på forhånd efter OL-guldet, da herrernes linjeløb blev afviklet. Men løbet flaskede sig ikke for danskeren, og han måtte tage til takke med en 20. plads.
Faktisk var Mattias Skjelmose bedste dansker, da sluttede som nummer 17 mere end to minutter efter vinderen.
Belgiske Remco Evenepoel kørte fra alle de andre på de små, snørklede veje rundt i Paris og kunne krydse målstregen som den første efter mere end seks timer i sadlen.
Dermed er belgieren nu både olympisk mester i enkeltstart og på landevej.
Lørdag 3. august: Nicolai Højgaard kan dufte medaljerne efter superrunde
Ni slag under par.
Det var det meget imponerende facit for den danske golfspiller Nicolai Højgaard, da han havde gået de 18 huller i tredje runde af de Olympiske Leges golfturnering.
Højgaards runde var bedst af alle, og dermed placerer danskeren sig samlet set som nummer fire ud af 60 golfspillere og kan nu snuse til medaljerne.
Thorbjørn Olesen havde også en god dag på golfbanen. Han slog fem slag under par og ligger på en delt 13. plads.
Sidste og afgørende runde af golfturneringen bliver afviklet i morgen.
Lørdag 3. august: Nikolai Terteryan misser medalje efter nederlag i kvartfinalen
Det blev desværre ikke til en medalje ved dette OL for den danske bokser Nikolai Terteryan, der tabte sin kvartfinale mod usbekeren Asadkhuja Muydinkhujaev klart i bokseklassen 71 kg.
Samtlige fem dommere pegede nemlig på Terteryans modstander som kampens vinder.
En sejr i kvartfinalen ville have sikret en danske medalje, da der ikke bokses en bronzekamp i boksning. I stedet får de to tabere af semifinalen begge bronze.
Lørdag 3. august: Dressurlandsholdet sikrede første danske medalje!
En uge inde i de Olympiske Lege har Danmark fået sin første medalje!
Det danske dressurlandshold red sig nemlig til sølv i en gyserafslutning af en holdfinale.
Medaljen kunne endda have været af en anden karat, for danskerne var meget tæt på tyskerne, der løb med guldet. Kun 0,121 procentpoint skilte danskerne fra det tyske hold.
Det danske landshold, der består af Cathrine Laudrup-Dufour, Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald, fik en samlet procentscore på 235,669.
Lørdag 3. august: Bedste dag på vandet hidtil for Johan Schubert
Selvom Johan Schubert stadig ligger i den tunge ende af feltet i sejlsportsdisciplinen Ilca 7, så var lørdag den hidtil bedste dag ved dette OL for den unge dansker.
Ved dagens to sejladser blev det henholdsvis til en 28.- og 23. plads. Dermed rykker den danske sejler to placeringer frem i den samlede stilling og ligger nu nummer 37 ud af 43 sejlere.
Der resterer stadig fire sejladser i Ilca 7, som vil blive afviklet søndag og mandag. De ti bedste både skal derefter sejle om medaljerne.
Schuberts sejladser blev ikke tv-dækket.
Lørdag den 3. august: Medaljehåb i skeetskydning misser finalen
Der skulle et mindre mirakel til, hvis Jesper Hansen skulle i finalen i skeetskydning, efter han i går missede hele fem gange.
Miraklet udeblev for sølvvinderen fra 2021, selvom han havde fået indstillet sigtekornet. Han missede kun én af de 50 forsøg i dag, dermed rammer han 119 ud af 125 forsøg i alt, hvilket rakte til en 14. plads.
Det er kun top seks, der går videre til finalen – sjettepladsen krævede 122 ramte.
Lørdag den 3. august: Diskvalificering til 4x100-meter-holdet
Der skulle en top fire placering til, før det danske hold – bestående af Martine Damborg, Elisabeth Sabroe Ebbesen, Thea Blomsterberg, Schastine Tabor – kunne gå videre i holdkap i 100 meter medley.
Det blev aldrig rigtig tæt på, og danskerne endte som syv ud af otte, men blev efterfølgende diskvalificeret efter en tyvstart af Elisabeth Sabroe Ebbesen.
Lørdag den 3. august: Skuffet 100-meter-sprinter ryger ud af OL
Danmarks hurtigste mand på 100 meteren, Simon Hansen, er ude af OL.
Han ender som nummer syv i sit heat med en tid på 10,39, som er langt fra hans rekord, der er 10,11. Derfor var Simon Hansen også skuffet efter dagens løb.
- Jeg synes ikke, jeg kan være det her bekendt over for Simon 14 år, der drømte om at stå herinde.
- Men dårligste løb i sæson er til OL... det bliver en hård pille at sluge.
Lørdag den 3. august: Svømmer klar til semifinale
Julie Kepp er klar til semifinale i 50 meter fri. Hun endte samlet på en delt 11. plads i det indledende heat i tiden 24.64. Det er samtidig hendes nye personlige rekord på distancen.
Hun skal i basinnet igen i aften klokken 20.37. Det kan du se direkte på DR2.
Lørdag den 3. august: Målfoto sender Sverri Nielsen ned på andenpladsen
Sverri Nielsen fra Færøerne slutter på en andenplads i B-finalen. Han blev ellers markeret som vinder, men afgørelsen blev korrigeret, hvilke gav rumænske Mihai Chiruta sejren.
Det var uhyggeligt tæt mellem Nielsen og Chiruta. Danskeren førte stort set fra første meter, inden rumæneren halede ham ind til allersidst. De fik begge to noteret tiden 6.44,83.
Fredag den 2. august: Viktor Axelsen tættere på OL-forsvar
Fredag aften kom danske Viktor Axelsen et skridt tættere på at gentage guldtriumfen fra OL i Tokyo 2021.
I kvartfinalen blev Loh Kean Yew fra Singapore besejret i to sæt med cifrene 21-9, 21-17.
Dermed er Viktor Axelsen nu klar til OL-semifinalen, hvor modstanderen bliver Lakshya Sen fra Indien, der er nummer 22 på verdensranglisten.
Den kamp spilles søndag.
Fredag den 2. august: Ingen OL-finale til dansk BMX-rytter
OL-finalen i kvindernes BMX bliver uden danske Malene Kejlstrup.
I semifinalen endte den danske OL-debutant på en samlet næstsidsteplads.
Kun otte ud af de 16 semifinaleryttere kvalificerede sig til finalen.
Fredag den 2. august: Anders Antonsen i kvartfinale-exit
Kvartfinalen ved OL i Paris blev endestation for den danske badmintonspiller Anders Antonsen.
Det danske medaljehåb mødte sin overmand i form af Lee Zii Jia fra Malaysia, der havde fundet storspillet frem til fredagens kamp.
Kampen endte i to sæt 21-17, 21-15.
Fredag den 2. august: Dansk diskoskaster misser OL-finale
Diskoskasteren og OL-debutanten Lisa Brix Pedersen leverede sit bedste kast i sæsonen, da hun skulle forsøge at kvalificere sig videre i OL-konkurrencen.
Men det flotte kast på 59,81 meter var desværre ikke nok for danskeren, hvis den skulle stå på videre avancement ved OL.
Det krævede et kast på 64 meter, hvis Lisa Brix Pedersen skulle kvalificere sig direkte til finalen.
Danskeren var seedet til sidstepladsen, men endte som nummer 24 ud af 32.
Fredag den 2. august: Rindom under pres i OL-forsvar
Den danske sejler Anne-Marie Rindom har fået en blandet start på sit OL-forsvar fra Tokyo 2021.
I fredagens to sejladser endte Anne-Marie Rindom som nummer 26 og syv. De giver hende lige nu en samlet ottendeplads i ILCA 6.
Dagens sidste sejlads blev udskudt på grund af vejret. Det betyder, at der mangler syv ræs, før den eventuelt står på medaljeræs.
Fredag den 2. august: Svingende anden runde fra danske golfspillere
Golfspillerne Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard var fredag igen i aktion ved OL i Paris.
Ligesom ved første runde endte Nicolai Højgaard med at gå anden runde et slag under banens par.
En anelse bedre gik det for landsmanden Thorbjørn Olesen, der gik tre slag under par, selvom han på hul 17 leverede en dobbeltbogey.
De danske golfspillere mangler stadig at gå to runder ved OL i Paris, da der her ikke spillet med cut.
Fredag den 2. august: Dansk sejler langt fra topplaceringer
Den danske sejler Johan Schubert endte fredag som nummer nummer 39 og 37 ved ræs tre og fire i ILCA 7.
Dermed indtager danskeren nu en samlet 39. plads.
De ti bedste både kvalificerer sig til medaljeræset. Der mangler dog fortsat 6 sejladser.
Fredag den 2. august: Forsvarende OL-sølvinder langt fra toppen
Skeetskytten Jesper Hansen, der vandt sølv for tre år siden i Tokyo, ligger kidt i forhold til at avancere til finalen.
Hver skytte har modtaget 25 lerduer a tre runder, altså i alt 75 lerduer. Danskeren har misset fem af dem.
Det giver lige nu en 17.-plads ud af 30.
Til sammenligning kom Hansen med til finalen for tre år siden på yderste mandat med tre mislykkede forsøg. Og i 2016 missede finalisterne ikke mere end fire skud i kvalifikationen.
Kun de seks bedste går videre til finalen.
Fredag den 2. august: Herredouble må nøjes med bronzekamp
Det begyndte godt for den danske herredouble i semifinalen mod et par fra Taiwan. Danskerne vandt første sæt. Desværre tabte de både andet og tredje sæt, og dermed glippede OL-finalen.
Nederlaget var hård at sluge for den danske double. Det kan du læse mere om her.
Fredag den 2. august: Dansk roduo slutter næstsidst i b-finale
I rodisciplinen toer uden styrmand blev det til en næstsidste plads til den danske båd med Fie Udby Erichsen og Lærke Rasmussen.
Tidligere på OL missede de finalen, og OL-facit for de to blev altså en femte plads ud af seks både i b-finalen.
Fredag den 2. august: Danske håndboldherrer henter endnu en sejr
Kamp fire for de danske håndboldherrer endte også med dansk sejr. Ungarn blev slået 28-25 i et opgør, hvor den danske sejr aldrig var i fare.
Mathias Gidsel blev dansk topscore med otte mål, men DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen havde en anden danske som kampens bedste spiller. Det kan du læse mere om her.
Fredag den 2. august: Dansk skytte slutter sidst i finale
Stephanie Grundsøe endte på en sidsteplads i finalen i 50 meter luftriffel fra tre positioner.
De første seks ud otte gik videre, men danskerens sigtekorn svigtede, og hun sluttede på en ottende plads.
Den stående position blev dyr for danskeren, der blev overhalet af to andre skytter. Grundsøe var oppe på sjettepladsen efter to af de tre positioner.
Schweizeren Chiara Leone og østrigeren Nadine Ungerank delte føring.
Tordag den 1. august: Dansk BMX-rytter kører sig i semifinale
Den danske BMX-rytter Malene Kejlstrup Sørensen kørte sig torsdag aften i semifinalen ved OL i Paris.
Først skulle danskeren dog igennem et opsamlingsløb for at sikre sig avancement.
Her endte Malene Kejlstrup Sørensen fjerdepladsen og tog dermed den sidste plads videre.
Semifinalen køres fredag.
Torsdag den 1. august: Danske håndboldkvinder booker plads i kvartfinalen
De danske håndboldkvinder vandt 28-27 over Tyskland i OL-gruppespillet.
Målvogter Sandra Toft stod for en super-redning i kampens døende sekunder, som sikrede danskerne sejren og en plads i OL-kvartfinalen.
Før kvartfinalen skal danskerne dog møde Sydkorea i sidste gruppekamp lørdag.
Torsdag den 1. august: Fjerdeplads til Helena Rosendahl Bach i svømmefinale
Den danske svømmer Helena Rosendahl Bach endte lige akkurat ude for medaljepladserne, da hun torsdag svømmede OL-finalen i 200 meter butterfly.
Fjerdepladsen kommer efter, at den 24-årige dansker havde kvalificeret sig til finalen i sjettebedste tid.
Canadiske Summer McIntosh nappede guldet, mens amerikaneren Regan Smith fik sølv foran kineseren Zhang Yufei, der endte med bronze.
Torsdag den 1. august: Anne-Marie Rindom tog hul på OL-forsvar
Torsdag tog den danske sejler Anne-Marie Rindom hul på forsvaret af sin guldmedalje fra OL i Tokyo 2021.
I den første sejlads i Ilca 6 blev det til en syvendeplads for danskeren.
Torsdagens anden sejlads blev udskudt til fredag på grund af vejrforholdende.
Torsdag den 1. august: Dansk windsurfer ude af OL efter aflysning
De indledende sejladser i windsurfing blev endestationen for den danske windsufer Johan Søe. Han sluttede på en samlet 14. plads.
Danskeren havde brug for minimum en 10. plads, hvis han skulle have avanceret.
Johan Søe nåede kun tre ud af fem indledende sejladser tordag, da de restende blev aflyst.
Torsdag den 1. august: Danske golfspillere har taget hul på OL
De danske golfspillere Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard gik torsdag første runde ved OL i Paris på Le Golf National.
Nicolai Højgaard gik de 18 huller i 70 slag, som er ét slag under banens par.
Derimod måtte Thorbjørn Olesen bruge et slag mere (71). Han gik derfor første runde i par.
Der resterer fortsat tre runder af herrernes olympiske golfturnering.
Torsdag den 1. august: Boogie-woogie, da herredouble spillede sig i semifinalen
Den danske badmintondouble med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er klar til OL-semifinalen.
I torsdagens kvartfinale slog den danske duo de sydkoreanske verdensmestre Kang Min-hyuk og Seo Seung-jae i to sæt, 21–19, 22–20.
Det så ellers ud til, at sydkoreanerne ville tvinge kampen ud i et tredje sæt, da de bragte sig foran 20-18 i andet sæt. Men fire danske point i træk sikrede dansk semifinale.
Og danskerne var henrykte efter sejren. Det kan du læse mere om her.
Torsdag den 1. august: Johan Schubert med skidt start på vandet
Den danske sejler Johan Lundgaard Schubert tog torsdag hul på Ilca 7-sejladserne ved OL. Men den 20-årige danske OL-debutant fik ikke den bedste start på havet ud for Marseille.
I konkurrencens første sejlads blev det til en 29.-plads ud af 43 sejlere. Men der er god tid for den unge dansker til at sejle sig frem i feltet. Der mangler nemlig stadigvæk ni sejladser inden de ti finalister er fundet.
Torsdag den 1. august: Dansk OL-debutant skyder sig i finalen
Sigtekornet blev indstillet rigtigt for danske Stephanie Grundsøe, der akkurat sneg sig med i finalen på 50 meter riffel, tre positioner.
Den 24–årige dansker, som er med til OL for første gang, sluttede otter i kvalifikationen, hvilket sikrede hende en finaleplads på yderste mandat.
Til gengæld missede den anden danske deltager, Rikke Mæng Ibsen, finalen. Hun blev nummer 14.
Torsdag den 1. august: Dansk OL-debutant et stykke fra skiven i tidligt exit
Den danske bueskytte Kirstine Danstrup Andersen er færdig ved OL efter et nederlag til kinesiske kinesiske Li Jiaman i 32-delsfinalen på 6-0.
I hvert sæt sender hver bueskytte tre pile afsted. Den med den bedste samlede score vinder sættet og får to point. Den første, der når seks point, har vundet matchen.
Li Jiaman dominerede i alle tre sæt, mens Kirstine Danstrup Andersen virkede til at kæmpe med nerverne. Flere danske pile var et stykke fra midten af skiven.
Torsdag den 1. august: Dansk otter med styrmand er færdige ved OL
De danske kvinder i otteren med styrmand er færdige ved OL efter torsdagens opsamlingsheatet.
Fire ud af fem gik videre, men danskerne sluttede sidst, langt efter nummer fire.
Allerede fra start lagde de fire øvrige både afstand til danskerne, og ved målstregen var den danske båd langt efter konkurrenterne.
Canada, USA, Australien og Italien tog pladserne i finalen, hvor de gør Storbritannien og Rumænien selskab.
Torsdag den 1. august: Sverri Nielsen misser OL-finalen
Den færøske roer Sverri Nielsen, som til OL stiller op for Danmark, missede torsdag OL-finalen i 2000 meter singlesculler.
I semifinalen blev den 30-årige færing nummer fire. Kun de tre bedste gik videre til finalen.
Nærmest gennem hele heatet lå færingen på fjerdepladsen. Til sidst lignede det, at han kneb sig op på tredjepladsen, men på de sidste 200 meter blev han overhalet af en græker.
Torsdag den 1. august: Japanere sender dansk damedouble hjem fra OL
Det blev ikke til en OL-semifinale for den danske damedouble med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen.
I torsdagens kvartfinale mod japanske Nami Matsuyama og Chiharu Shida måtte danskerne sande, at modstanderne spillede på et helt andet niveau.
Japanerne sad på spillet fra start til slut og vandt sikkert i to sæt med cifrene 21-7 og 21-12.
Onsdag 31. juli: Fejlfri Mathias Gidsel sender Danmark videre til kvartfinalen
13 mål på lige så mange forsøg. Så kort kan Mathias Gidsels drømmekamp mod Argentina opsummeres.
De mange mål fra bagspilleren var kraftigt medvirkende til, at det danske herrelandshold fik sin tredje sejr på stribe i gruppespillet, da argentinerne blev nedlagt 38-27.
Selvom Danmark er kvalificeret til kvartfinalen, så er de ikke færdige i gruppespillet, hvor holdet stadig mangler to kampe.
Den første spilles fredag, hvor danskerne står over for Ungarn.
Onsdag 31. juli: Red Bull i pauserne kunne ikke forhindre OL-exit for Anders Lind
Ottendedelsfinalen blev endestationen for Anders Lind ved herrernes bordtennisturnering, da han i fem sæt tabte til japanske Tomokazu Harimoto.
Den danske bordtennisspiller kom bedst fra start og vandt første sæt 11-8. Derfra gik det desværre kun ned ad bakke for Lind, for de næste fire sæt var japanske.
Nederlaget betyder, at danskeren er ude af OL i singleturneringen. Han var skuffet, da han talte med DR efter kampen - læs mere her.
Lind rejser dog ikke hjem, for han er også med i holdturneringen, hvor Danmark stiller op.
Holdturneringen i bordtennis indledes den 5. august.
Onsdag 31. juli: Dansk rekord sikrer Helena Rosendahl Bach finaleplads
Svømmeren Helena Rosendahl Bach slog både dansk og nordisk rekord i 200 meter butterfly, da hun kvalificerede sig til OL-finalen.
Tiden 2:06:65 rakte til en fjerdeplads i Bachs heat, og på tværs af de to semifinaler var tiden sjettehurtigst.
Da de otte hurtigste svømmere kvalificerede sig til finalen, var det nok for danskeren. Læs hendes reaktion på finalepladsen her.
Finalen i 200 meter butterfly svømmes i morgen aften.
Onsdag 31. juli: Mia Blichfeldt sendt ud i OL-mørket af olympisk mester
Badmintonspilleren Mia Blichfeldt må indstille sig på, at hendes OL er slut, efter hun i tre sæt tabte til kineseren Yu Fei Chen.
Der var klasseforskel i første sæt, hvor Yu Fei Chen, der er forsvarende olympisk mester, udspillede danskeren og vandt sikkert 21-8.
Mia Blichfeldt kom stærkt tilbage i andet sæt og vandt 21-19, men i tredje sæt var billedet desværre det samme som i første, hvor det igen blev til et dansk sætnederlag.
Dermed er Mia Blichfeldt ude af de Olympiske Lege og må rejse hjem fra Paris.
Onsdag 31. juli: 49er-mændene færdige ved OL
Alle 12 sejladser i mændenes 49er-klasse er nu færdiggjort, og den danske duo Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl kvalificerede sig desværre ikke til medaljesejladsen.
Dermed er de to danskere færdige ved OL – præcis som den kvindelige 49er FX-båd.
Det blev til en 18. plads for Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl ud af 20 både, som ikke var i nærheden af medaljesejladsen, hvor kun de ti bedste både er med.
Onsdag 31. juli: Windsurfer diskvalificeret for tredje gang
For tredje gang i windsurf-klassen IQ Foil blev danske Johan Søe diskvalificeret, da sejlads ni blev afviklet.
I dagens to andre sejladser blev danskeren flot nummer syv og tre ud af 24 både. Det betyder, at Søe ligger nummer ti i den samlede stilling, her hvor halvdelen af sejladserne er gennemført.
Hvis den dansker windsurfer slutter blandt de ti bedste surfere, kvalificerer han sig til slutspillet om medaljerne.
Onsdag 31. juli: Antonsen klar til kvartfinalen efter ny overbevisende sejr
Der var lagt op til gruppefinale, da den danske badmintonstjerne Anders Antonsen stod overfor Ade Resky Dwicahyo fra Aserbajdsjan.
Danskeren var dog noget bedre end sin modstander og vandt i to sæt 21-10, 21-14. Dermed er han ligesom Viktor Axelsen videre til OL-kvartfinalen, der spilles på fredag.
Antonsen vandt en af de grupper, hvor sejren udløser en direkte plads i kvartfinalen fremfor 1/8-finalen.
Modstanderen i kvartfinalen findes i løbet af i morgen.
Onsdag 31. juli: Sejlersøstre ude af OL trods god dag på vandet
Selvom den danske 49er FX-båd med søstrene Johanne og Andrea Schmidt præsterede godt i løbet af dagens tre sejladser, er den danske sejlerduo ude af de Olympiske Lege.
Alle 12 sejladser er nu overstået, og det blev til en samlet 12. plads for søstrene. Dagens tre sejladser resulterede i en sjette-, 12.- og sjetteplads ud af 20 både for Schmidt og Schmidt.
Kun de ti bedste både går videre til medaljesejladsen, der afvikles i morgen.
Onsdag 31. juli: Hårdtslående dansker boksede sig i kvartfinalen i OL-debut
Den danske bokser i vægtklassen 71 kg, Nikolai Terteryan, var onsdag i bokseringen for første gang, og det var en bragende succes.
Terteryan fik fire ud af fem dommerstemmer mod sin franske modstander, Makan Traore, og dermed er den hårdtslående dansker klar til kvartfinalen.
Her skal han møde usbekeren Asadkhuja Muydinkhujaev på lørdag.
Vi talte med den danske bokser efter kampen - læs hans reaktion på sejren her.
Onsdag 31. juli: Badminton-duo leverer stærkt comeback og er kvartfinaleklar
Den danske herredouble, Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, fik en svær kamp på deres sidste gruppekamp. De var nede 0-4 og 2-6 mod deres japanske modstandere, men kom tilbage igen og kom foran 12-9. Lidt efter lidt fik japanerne kontakt igen og kom foran 19-18. Danskerne svarede igen og vandt første sæt 21-19.
Andet sæt var også helt tæt fra starten og bølgede frem og tilbage indtil japanerne slog et hul og kom foran 19-14. Men så leverede danskerne et stærkt comeback, ulignede til 20-20, vandt sættet 22-20 og dermed kampen.
Dermed er den danske duo klar til kvartfinalen. Læs deres reaktion her.
Onsdag 31. juli: Seinen var ren nok til Emil Holm kunne springe i
Det blev til en placering som nummer 35 for danske Emil Holm i triatlon. Han kommer ind 5 minutter og 48 sekunder efter vinderen i tiden 1:49:21.
Britiske Alex Yee vinder guld, Hayden Wilde fra New Zealand tager sølvet og Leo Bergere skal have en bronzemedalje med hjem.
Onsdag 31. juli: Lind vinder vanvittig bordtenniskamp
Anders Lind måtte slide for sejren, da han spillede sig i 1/8-finalen ved OL mod det polske stortalent, Milos Redzimski. Lind måtte helt ud i syvende og afgørende sæt før den højdramatiske 1/16-finale blev afgjort.
Lind skal i aktion igen i aften klokken 21 mod sjette-seedet japanske Tomokazu Harimoto. Den kamp kan du se på DR2 og DRTV.
Onsdag 31. juli: Rosendahl Bach sikkert videre i semifinalen
Helena Rosendahl Bach tager andenpladsen i sit heat i 200 meter butterfly foran amerikaneren Alex Shackell og lige i halen på Regan Smith fra USA.
Danskerens tid blev 2:07,34, hvilket giver hende en samlet fire plads. En top-16 havde været nok til semifinalen, som du kan se klokken 20.45 på DR2 og DRTV.
Onsdag 31. juli: Dufour får første score over 80 og er finaleklar
Tre danske ekvipager har været på den smukke ridebane ved Versailles-slottet, og alle tre har vundet deres gruppe.
I dag var det Cathrine Laudrup Dufour og Freestyles tur. Og Danmarks bedste rytter skuffede ikke. Et flot ridt blev belønnet med den første score over 80. Dermed er Dufour også finaleklar til den individuelle, ligesom det danske dressurlandshold er klar til holdfinalen.
Onsdag 31. juli: Skuffende dansk svømmepræstation
Thea Blomsterberg sluttede sidst i sit heat (otte ud af otte) og misser semifinalen.
Danskeren skulle have en af de bedste 16 tider samlet set for at gå videre, men det lykkedes altså ikke
Tiden på 2:28,19 rangerer som nummer 19 ud af 23 svømmere, og Thea Blomsterberg kommer dermed ikke i semifinalen.
Onsdag 31. juli: Ro-duo misser finaleplads med under ét sekund
Det var lige ved og næsten for den danske toer uden styrmand med Fie Udby Erichsen og Lærke Berg Rasmussen. De skulle bruge en tredjeplads for at komme i finalen, men misser den med under et sekund.
Den danske toer uden styrmand kom i mål i tiden 7:19,11, men kan dog se frem til at ro i b-finalen.
Onsdag 31. juli: Axelsen er klar til kvartfinalen
Badmintonstjernen Viktor Axelsen gør rent bord i den indledende pulje, efter en sikker 2-0 sejr over irske Nhat Nguyen.
Axelsen havde lidt svært ved at finde sin rytme i første sæt, hvor de to var helt lige op til 11-11. Herfra steppede danskeren op og vinder sættet 21-13. Anden sæt vinder danskeren sikkert 21-10.
Næste kamp for Axelsen bliver en kvartfinale på fredag.
Læs Axelsens reaktion i artiklen her:
Onsdag 31. juli: Judo-kæmper ryger på ryggen ud af OL
1/16-finale blev enestationen for den danske judo-kæmper Lærke Olsen. Hun kæmpede mod Aleksandra Samardzic fra Bosnien-Hercegovina, og efter en tæt taktisk begyndelse, endte kampen i golden-score, hvor Samardzic scorer efter 15 sekunder.
Hun vendte Lærke Olsens angreb til at få hende ned på ryggen på måtten og låst fast. Dermed taber Lærke Olsen 10-0.
Onsdag 31. juli: Alberte Kjær Pedersen i tvivlsomt vand og på glatte veje
På spejlglatte veje væltede triatleter på stribe, efter de havde tilbagelagt den 1.5 kilometer lange svømmetur i Seinen og var hoppet på cyklen til en tur rundt i Paris gader.
Danske Alberte Kjær Pedersen var ikke en af de mange, der var nede og bide i asfalten. Hun sad i en større gruppe, der jagtede de førende, og de kom aldrig rigtig tæt på.
Danskeren slutter som nummer 36 og tilbagelægger 1.5 kilometer svømning, 40 kilometer cykling og 10 kilometer løb i tiden 2:02:02
Tirsdag 30. juli: Håndboldkvinderne vinder intenst nabobrag
Efter skuffelsen mod Norge revancherede de danske håndboldkvinder sig mod Sverige, hvor de vandt 25-23 efter en sand håndboldgyser.
Det resulterer i en foreløbig tredjeplads i gruppen, hvor Danmark nu har to point ned til Slovenien, Sydkorea og Tyskland. Sidstnævnte møder Danmark torsdag klokken 19.
Du kan læse mere om håndbolddramaet her.
Tirsdag 30. juli: Eventyret fortsætter for damedouble
Tre sejre på stribe. Det er facit for den danske damedouble Maiken Fruergaard og Sara Thygesen efter deres tre gruppekampe.
Danskerne var på papiret undertippet i alle tre kampe. Ikke desto mindre står de tilbage med maksimumpoint og en billet til kvartfinalen.
Denne gang gik det ud over det franske par bestående af Margot Lambert og Anne Tran, som danskerne slog 21-16, 21-12.
Kampen var betydningsløs, fordi damedouble allerede inden opgøret havde kvalificeret sig til kvartfinalen. Den spilles på torsdag.
Tirsdag 30. juli: 49er-herrerne står stadig i stampe i den samlede stilling
For tredje dag i træk ligger den danske 49er bestående af Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl nummer 18 og dermed tredjesidst i tabellen.
Det er status for den danske sejlerduo, efter at ni af 12 sejladser er gennemført. I dag blev det til henholdsvis en sjette-, 16.- og 18. plads.
De tre sidste sejladser afvikles i morgen, hvis vejret arter sig. Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl får dog svært ved at kvalificere sig til medaljeræset på torsdag, hvor kun de ti bedste både er med.
Se højdepunkter fra dagens to sidste sejladser ovenfor.
Tirsdag 30. juli: Mia Blichfeldt kom vindende fra start efter tresætssejr
Badmintonspilleren Mia Blichfeldt levede op til favoritværdigheden, da hun i tre sæt slog tyske Yvonne Li med cifrene 21-14, 14-21, 21-12.
Mens danskeren dominerede første sæt fra start til slut, så tog tyskeren sig sikkert af andet. Men da kampen skulle afgøres, var Mia Blichfeldt iskold og kom hurtigt foran 8-2.
Det forspring kom Yvonne Li aldrig i nærheden af at indhente, og dermed kunne den danske badmintonspiller trække sig sejrrigt ud af duellen.
Resultatet betyder, at der nu er lagt op til en gruppefinale om en plads i 1/8-finalen i morgen, hvor Blichfeldt skal møde kinesiske Yu Fei Chen, der ligger nummer to på verdensranglisten.
Tirsdag 30. juli: Sejladssøstrene Schmidt vandt en af dagens tre sejladser
Det danske søskendepar Andrea og Johanne Schmidt kom blæsende fra start, da sejlads syv til ni løb af stablen i sejlsportsdisciplinen 49er FX.
Den danske båd krydsede nemlig målstregen som den første af de 20 både i konkurrencen. Schmidt og Schmidt kom dog ned på jorden igen, da de sejlede sig til en 12.- og 15. plads i de næste to sejladser.
Trods en vundet sejlads tabte de to søskende to placeringer i den samlede stilling. De ligger nu nummer 16 med tre sejladser tilbage.
Derfor skal niveauet hæves gevaldigt, hvis det skal lykkedes Andrea og Johanne Schmidt at kvalificere sig til finalesejladsen, hvor kun de ti bedste både er med. De tre sidste sejladser er programsat til i morgen.
Sejladserne blev ikke tv-transmitteret.
Tirsdag 30. juli: Op- og nedture på vandet for windsurferen Johan Søe
Vinden tillod endelig windsurferne, heriblandt danske Johan Søe, at komme på vandet i klassen IQ Foil, og det blev en meget blandet fornøjelse for danskeren.
Johan Søe lagde nemlig for land med at blive diskvalificeret og blev derfor noteret for en sidsteplads. Det samme skete desværre også for danskeren i dagens tredje sejlads, da han tyvstartede.
Til gengæld gennemførte han de tre andre sejladser, og det blev til en fjerde-, syvende- og ottendeplads ud af konkurrencens 24 både.
Resultaterne af dagens fem sejladser betyder, at Johan Søe ligger nummer 11. Der resterer stadig 14 sejladser, inden de ti bedste både går videre til slutspillet om medaljerne.
Se højdepunkter fra dagens sejlads nummer to og fem ovenfor.
Tirsdag 30. juli: Endnu en gruppesejr! Daniel Bachmann Andersen er også finaleklar
Daniel Bachmann Andersen og hesten Vayron startede deres ridt flyvende. De lagde ud med et ti-tal fra denne ene dommer for sin fri trav.
Herefter fortsatte ekvipagen i flot stil og vinder sin gruppe med scoren 76.910. Dermed gør Danmark rent bord her på første dag i dressur. Daniel Bachmann Andersen er også klar til den individuelle.
Tirsdag 30. juli: Nanna Skodborg Merrald med 'solidt godt' ridt
Nanna Skodborg Merrald var første danske dressurrytter på banen ved Versailles. Hun ridder på og den 16-årige hest Zepter, og ekvipagen var sikkerheden selv.
Det blev til et flot ridt uden de store fejl, hvor Nanna Skodborg Merrald og Zepter scorede 78,028 point, hvilket giver makkerparret en førsteplads i gruppen og en plads videre i den individuelle finale.
- Det var solidt godt, men med plads til at skubbe barren op, siger hun.
Tirsdag 30. juli: Dansk firer uden styrmand misser finalen
Den danske firer uden styrmand med Astrid Steensberg, Frida Sanggaard Nielsen, Marie Skytte Johannesen og Julie Poulsen slutter på tredjepladsen i opsamlingsheatet.
Det betyder, at de ikke skal ro om medaljer, da kun de to bedste går videre til finalen.
USA og Kina var et par sekunder hurtigere end danskerne, som holdt Irland og Australien bag sig.
Tirsdag 30. juli: Det færøske watt-monster slider sig i semifinalen
Inden heatet blev skudt i gang, var Sverri Nielsen slet ikke i tvivl. Det var kun newzealandske Thomas Mackintosh, der var en udfordring i singlesculler kvartfinalen. Resten skulle han nok kunne slå, og en top tre var nok til semifinalen.
Helt så nemt skulle det ikke gå for det færøske watt-monster. Mackintosh trak fra, men der var spænding om anden-, tredje-, og fjerdepladsen de første 1.500 ud af 2.000 meter.
Men Sverri Nielsen satte slutspurten ind og endte på anden pladsen i tiden 6:49.69. Dermed er han klar til semifinalen på torsdag.
Mandag 29. juli: Viktor Axelsen med perfekt start efter to kampe
Sent mandag aften viste Viktor Axelsen på ny, at han er kommet for at forsvare sit OL-guld i badminton fra legene i Tokyo.
I hans anden kamp i gruppespillet lod han heller ikke sin israelske modstander, Misha Zilberman, få et ben til halgulvet, da han i to sæt slog ham overbevisende med cifrene 21-9, 21-11 på 41 minutter.
Dermed har den danske verdensstjerne fået den perfekte start på sin OL-turnering med to sejre ud af to mulige.
Han spiller sin sidste kamp i gruppespillet på onsdag. Her er der lagt op til den helt store gruppefinale, når han står over for irske Nhat Nguyen, som også har vundet sine to kampe.
Mandag 29. juli: Groth sendt ud i OL-mørket af oplagt sydkoreaner
Bordtennisspilleren Jonathan Groth er ude af single-turneringen ved OL, for det blev til et 4-1-nederlag mod sydkoreanske Woojin Jang.
I 1/16-finalen kom danskeren ellers perfekt fra start og vandt det første sæt med 12-10. Desværre blev sætsejren en engangsforestilling for Groth, som tabte de næste fire sæt relativt sikkert og dermed kampen.
Derfor blev det kun til to kampe for den danske bordtennisspiller ved de Olympiske Lege.
Holdturneringen i bordtennis, hvor Groth også spiller med, indledes den 5. august.
Mandag 29. juli: Damedouble overlevede syv matchbolde og er videre til kvartfinalen
Tilskuerne i badmintonhallen var vidne til en vaskeægte gyser, da den danske damedouble Maiken Fruergaard og Sara Thygesen overlevede syv matchbolde og derefter slog det thailandske par, Jongkolphan Kititharakul og Rawinda Prajongjai, i tre sæt.
Sejren betyder, at damedoublen er klar til kvartfinalen, der spilles på torsdag. Modstanderen findes i morgen.
Alle tre sæt var uhyre tætte, og det danske badmintonpar tabte det første 22-20. I andet sæt spillede thailænderne sig frem til to matchbolde, men danskerne afværgede begge og vandt sættet.
I det tredje og afgørende sæt formåede damedoublen at overleve hele fem matchbolde, og da det danske par tilspillede sig en, udnyttede de den, vandt sættet og dermed kampen.
Selvom Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er videre fra puljen, mangler duoen stadig en kamp i gruppespillet. Den spilles i morgen mod et par fra værtslandet, Frankrig.
Mandag 29. juli: Windsurfer blæste derudad i OL-debut
Mens de to danske 49er-både har haft det svært på vandet i dag, så kom windsurferen Johan Søe anderledes godt fra start.
Efter den første sejlads i den nye olympiske windsurf-klasse IQ Foil ligger danskeren nemlig nummer tre ud af 24 både.
Der er dog lang vej til medaljerne for Johan Søe, for dagens sejlads var den kun den første af 20. Flere sejladser blev udsat i dag på grund af vejret.
De næste sejladser i konkurrencen bliver allerede afvilket i morgen.
Sejladsen blev ikke tv-transmitteret.
Mandag 29. juli: Wozniacki er færdig ved OL efter tæt kamp i tre sæt
Caroline Wozniacki må desværre vinke farvel til OL-turneringen, da hun i tre sæt tabte til Danielle Collins med cifrene 3-6, 6-3, 3-6 i anden runde.
Amerikaneren, der ligger nummer ni på WTA-ranglisten, var på forhånd favorit til opgøret. Alligevel formåede den danske tennisstjerne at tvinge kampen ud i et tredje og afgørende sæt.
Efter 2 timer og 12 minutters tennis udnyttede Danielle Collins dog sin første matchbold, og dermed kan Caroline Wozniacki tjekke ud og rejse hjem fra Paris.
Med Wozniackis exit er der ikke flere danskere tilbage i den olympiske tennisturnering. Clara Tauson røg i går ud af første runde.
Mandag 29. juli: 49er-søstrene gjorde små fremskridt ved dagens sejladser
Johanne og Andrea Schmidt havde mere vind i sejlet, da de var på vandet tre gange tidligere i dag.
Efter seks ud af 12 sejladser ligger den danske båd, der stiller op i sejlsportsdisciplinen 49-er FX, nummer 14. Dermed rykkede de to søskende to pladser op i den samlede stilling siden i går.
Femte sejlads var dagens bedste for den danske søsterduo, for her blev det til en 6. plads ud af 20 både.
Hvis vejrguderne er med sejlerne, bliver de næste tre sejladser afviklet i morgen. Efter de 12 sejladser kvalificerer de bedste ti både sig til finalesejladsen.
Mandag 29. juli: Status quo for de danske 49er-herrer
Den danske 49er, Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl, rykkede hverken frem eller tilbage i den samlede stilling, da sejlads nummer 4, 5 og 6 blev afviklet.
Inden dagens sejladser lå den danske sejlerduo nummer 18 ud af 20 både, og det gør de stadig.
Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl blev diskvalificeret i femte sejlads, men da den dårligste sejlads for hver 49er-båd ikke tæller i det samlede regnskab, så påvirker den ikke danskerne.
Med seks sejladser gennemført er vi præcis halvvejs i konkurrencen. Hvis vejret tillader det, vil de næste tre sejladser løbe af stablen i morgen, tirsdag.
Sejladserne blev ikke tv-transmitteret.
Mandag 29. juli: Herredouble tilbage på sporet efter gårsdagens nederlag
Efter et knebent nederlag i går formåede den danske herredouble Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen i dag at ryste skuffelsen af sig med en klar sejr i to sæt 21-15, 21-13.
Første sæt var aldrig i fare for det danske par mod den kinesiske duo Yu Chen Liu og Xuan Yi Ou. Mønsteret var det det samme i andet sæt, hvor Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen hurtigt lagde afstand til deres modstandere.
Dermed står herredoublen med to sejre og et nederlag efter de tre første gruppekampe.
Danskerduoen runder gruppespillet af med en kamp på onsdag mod et par fra Japan. Her kan de selv afgøre deres OL-skæbne.
Mandag 29. juli: Mountainbikerytter punkterede og endte lige uden for top-10
Simon Andreassen kørte sig til en 12. plads, da mændenes mountainbikemedaljer skulle uddeles mandag eftermiddag.
Danskeren var desværre aldrig i nærheden af medaljerne, blandt andet fordi han blev ramt en punktering undervejs. Simon Andreassen sluttede 2 minutter og 43 sekunder efter vinderen.
Guldet gik til den helt store favorit, britiske Thomas Pidcock, der på trods af en defekt undervejs krydsede målstregen først.
Mandag 29. juli: Sublim første halvleg var nok til ny sejr for håndboldherrerne
De danske håndboldherrer spillede forrygende de første 30 minutter, og det rakte til en ny sejr mod Egypten på 30-27.
19-9 var stillingen ved pausen til Danmark, efter at den danske bagkæde bestående af Mathias Gidsel, Simon Pytlick og Thomas Arnoldsen skød den egyptiske målmand i sænk.
Egypterne kom stærkt tilbage i anden halvleg, som de vandt med syv mål. De indhentede dog aldrig Danmark, og dermed står de danske håndboldherrer med maksimumpoint efter de to første gruppekampe.
Næste opgave er på onsdag, når Argentina venter for Nikolaj Jacobsens tropper.
Mandag 29. juli: Magtdemonstration fra Anders Lind
Den anden danske bordtennisspiller Anders Lind spillede sin 1/32-dels finale og han sejrede i fuldstændig sikker stil.
Lind vinder 4-0 i sæt med cifrene 11-9, 11-6, 11-8 og 11-4.
Særligt tredje sæt var imponerende fra Lind. Her kommer danskeren bagud med 3-8, men vinder otte bolde i træk og vinder sættet.
- Det er surrealistisk at have vundet 4-0. Det her var lidt over, hvad jeg forventede, at jeg kunne, sagde han efter kampen.
Mandag 29. juli: Otter'en blev hurtigt hægtet af
Det er stort for dansk roning, at der for første gang er en kvindelig otter med styrmand med til OL. Men det store resultat udeblev. De danske kvinder blev hurtigt hægtet af og blev forventeligt sat til vægs og endte sidst i tiden 6:39.30 – hele 23 sekunder efter Stor Britannien, der vandt heatet.
Alt håb er dog ikke ude for "drømme-otteren". De får en mulighed mere for at komme i finalen, når der er opsamlingsløb på torsdag.
Mandag 29. juli: To nedrivninger for dansk rytter
Det gik ikke military-rytteren Peter Flarup godt i dagens ridebanespringning. Danskeren lavede to nedrivninger undervejs på ridebanen og fik otte strafpoint. Det betød, at han endte på en score på 75,60.
Ud af 58 atleter har foreløbig ni klaret sig dårligere end danskeren. Dermed kan den 48-årige danske rytter Peter Flarup på hesten Fascination ikke længere nå at kvalificere sig til finalen i military.
Mandag 29. juli: Revanche til ro-duo
Det kan godt være, at der ikke er en styrmand, men der var styr på det for Fie Udby Erichsen og Lærke Berg Rasmussen, der stiller op i kvindernes toer uden styrmand ved OL i Paris.
I det indledende heat skuffede duoen og endte som nummer fire bag USA, Litauen og Holland.
Men i opsamlingsheatet leverede duoen og vinder deres heat i tiden 7:34.57. Dermed er de klar til en semifinale onsdag.
Søndag 28. juli: Wozniacki plaffede egyptiske Sherif ned i første runde
Caroline Wozniacki krydrede sit OL-comeback med en sejr i tre sæt mod Mayar Sherif fra Egypten.
Danskeren kom ellers skidt fra start, da hun tabte første sæt klart 2-6. Og i andet sæt havde egypteren mulighed for serve kampen hjem, men Wozniacki kom stærkt tilbage og vandt sættet 7-5.
I det tredje og afgørende sæt knækkede den danske tennisstjerne, der spiller sit fjerde OL, Mayar Sherif og vandt sættet overbevisende 6-1.
Efter næsten to og en halv times tennis var Caroline Wozniacki klar til anden runde, hvor amerikaneren Danielle Collins venter. Hun er seedet som nummer otte i OL-turneringen.
Søndag 28. juli: Olympiske mestre besejrer dansk herredouble
De forsvarende olympiske mestre fra Taiwan blev for stor en mundfuld for den danske herredouble i badminton Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen.
Kampen var tæt, men endte desværre med et dansk nederlag i tre sæt 15-21, 21-19, 15-21.
Dermed står den danske double tilbage med en sejr og et nederlag efter de to første kampe i gruppespillet ved OL.
Søndag 28. juli: Antonsen åbner OL med sikker sejr
Den danske badmintonstjerne Anders Antonsen sikrede sig søndag aften en pligtsejr, da han med cifrene 21-10, 21-18 slog Collins Valentine Filimon.
Første sæt var relativt tæt, indtil Antonsen ved stillingen 11-8 trak fra østrigeren på den anden side af nettet.
Collins Valentine Filimon kom flyvende ud til andet sæt og vandt de fem første point. Danskeren kom stærkt tilbage og vandt sættet og dermed kampen.
Kampen var den første gruppekamp for Antonsens vedkommende. Næste modstander for danskeren er Ade Resky Dwicahyo fra Aserbajdsjan.
Søndag 28. juli: 49er endelig i mål efter flere forsinkelser
Efter flere forsinkelser på grund af vejret fik den danske 49er, Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl, endelig lov til at fuldføre deres tre sejladser.
Første sejlads var den mest opløftende, da den danske duo kom i mål som nummer 11 af 20 både.
For både anden og tredje sejlads endte med en 18. plads. Det betyder, at Daniel Nyborg og Nikolaj Hoffmann Buhl samlet ligger nummer 18.
Søndag 28. juli: Norsk håndboldlektion til kvindelandsholdet
Der var klasseforskel, da de danske håndboldkvinder tabte med 27-18 mod Norge i deres anden gruppekamp.
Kampen var ikke mange minutter gammel, da det danske landshold allerede var bagud 2-11, og Danmark gik til pausen nede med 8-14.
Anden halvleg var mere lige, men danskerne var aldrig tæt på at indhente det norske forspring.
Dermed har håndboldkvinderne fået en blandt start på deres første OL siden 2012. Forud for dagens nederlag sikrede danskerne sig en sikker sejr mod Slovenien. Næste opgave for Danmark er på tirsdag, hvor svenskerne venter.
Søndag 28. juli: Begge mountainbikekvinder var langt fra medaljerne
Caroline Bohé og Sofie Heby Pedersen, der stillede op i kvindernes mountainbikedisciplin cross country, var aldrig tæt på metal.
Den bedst placerede dansker blev Caroline Bohé, der sluttede på 15. pladsen hele syv minutter efter vinderen. Sofie Heby Pedersen blev undervejs overhalet med en omgang af de bedste ryttere og sluttede som nummer 24.
Guldet gik til den franske hjemmebanerytter Pauline Ferrand-Prevot, der med næsten tre minutter ned til nummer to krydsede målstregen.
Søndag 28. juli: Sejladssøstre fik vendt skuden, men er stadig placeret i bunden
Debutanterne Johanne og Andrea Schmidt fik en noget blandet start på deres OL, da de sejlede deres første tre af 12 sejladser i sejlsportsdisciplinen 49er FX.
De to søstre lagde nemlig for land på den værst tænkelige måde, da de sejlede sig til to sidstepladser i de to første sejladser.
I tredje sejlads fik Johanne og Andrea Schmidt dog mere i vind i sejlet og sikrede sig en tredjeplads ud af 20 både.
Samlet ligger det danske par nummer 16. Efter de 12 sejladser kvalificerer de bedste ti både sig til finalesejladsen.
Sejladserne blev ikke tv-transmitteret.
Søndag 28. juli: Tauson ude af OL
De Olympiske Lege i Paris blev en kort fornøjelse for Clara Tauson.
OL-debuten varede blot lidt over en time.
Den danske tennisstjerne fik aldrig rigtigt markeret sig i søndagens nederlag i to sæt, 2-6, 3-6, til canadiske Bianca Andreescu.
Søndag 28. juli: Dansk firer uden styrmand skal ud i opsamlingsheat i OL-debut
Den danske firer uden styrmand var et godt stykke fra den direkte kvalifikation til finalen.
De fire roere Julie Holst Poulsen, Marie Skytte Hauberg Johannesen, Frida Sanggaard Nielsen og Astrid Steensberg sluttede sidst i deres kvalifikationsheat.
Danskerne skal nu ro opsamlingsheat på tirsdag, hvor der er to finalepladser at ro om.
Søndag 28. juli: Skuffet og rørt dansk rytter efter tur på terrænbanen
En fejl på terrænbanen kostede dyrt for Peter Flarup og hesten Fascination, da han red anden del af militarykonkurrencen ved OL i Paris.
Derfor var det også en ærgerlig, skuffet og rørt Peter Flarup, der fortalte om sin oplevelse på terrænbanen til TV 2.
- Jeg får ikke præsenteret forhindringen ordentlig for hesten. Den tager jeg helt på mine skuldre, siger han på TV 2.
I morgen skal Flarup og Fascination i aktion i ridebanespringning.
Søndag 28. juli: Dansk roduo skuffer og skal i opsamlingsheat
Det gik ikke op i en højere endhed for roduoen Fie Udby Erichsen og Lærke Berg Rasmussen, der stiller op i kvindernes toer uden styrmand ved OL i Paris.
I det indledende heat skuffede duoen og endte som nummer fire bag USA, Litauen og Holland.
Håbet er dog ikke slukket, da danskerne nu skal forsøge at sikre en semifinale-billet i et opsamlingsheat, der er endnu en mulighed for at gå videre.
Søndag 28. juli: Danskere ude af 10 meter luftriffel ved OL
Det bliver ikke til finaledeltagelse i kvindernes 10 meter luftriffel ved de Olympiske Lege.
Det var de danske skytter Rikke Mæng Ibsen og Stephanie Grundsøe, der var i ilden. Ingen af den lykkedes med at slutte i top-8 i kvalifikationen, der var kravet for en plads i finalen.
Rikke Mæng endte som nummer 22, mens Stephanie Grundsøe sluttede som nummer 27.
De to skytter er dog ikke færdige ved OL. De stiller nemlig begge op i disciplinen 50 meter riffel 3 positioner.
Skydningen blev ikke tv-transmitteret.
Lørdag 27. juli: Danmark smadrede Frankrig i OL-revache
For tre år siden slog Frankrig det danske herrelandshold i håndbold ved OL-finalen i Tokyo. Men i dag fik danskerne en eftertrykkelig revanche.
Hele otte mål skilte de to hold ad, da de tørnede sammen i holdenes åbningskamp ved legene i Paris.
Frankrig kom bedst fra start og var foran med fem mål i løbet af første halvleg, men Danmark indhentede det franske forspring og endte med at vinde 37-29.
Mathias Gidsel og Simon Pytlick scorede 11 mål hver og var dermed kraftigt medvirkende til den flotte danske sejr.
Lørdag 27. juli: Ny dansk badmintonsejr sikres af herredoublen
En flot dansk badmintondag blev rundet flot af sent lørdag aften, da herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen vandt i to sæt 21-13, 21-16.
Denne gang gik det ud over det amerikanske par Vinson Chiu og Joshua Yuan.
Dermed er den første gruppespilskamp overstået for det danske par. Men der er ikke lang tid til den næste, for allerede i morgen skal Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen på banen igen.
Lørdag 27. juli: Let åbningssejr til Viktor Axelsen
Viktor Axelsens nepalesiske modstander, Prince Dahal, fik ikke et ben til jorden, da de to badmintonspillere mødte hinanden i den første kamp i gruppespillet.
Den danske badmintonstjerne skulle kun bruge 28 minutter og to sæt på at besejre Prince Dahal og dermed fik Viktor Axelsen den perfekte start på OL. Han vandt med cifrene 21-8, 21-6.
På mandag skal den forsvarende olympiske mester i aktion igen. Her vil Viktor Axelsen, som er et af de klare danske medaljehåb, stå over for israelske Misha Zilberman.
Lørdag 27. juli: Jonathan Groth er videre i bordtennis efter klar sejr
Jonathan Groth levede op til favoritværdigheden, da han lørdag aften spillede sig videre til anden runde i bordtennisturneringen.
Danskeren tillod ikke sin luxemburgske modstander, Luka Mladenovic, et eneste sæt, for Jonathan Groth vandt 4-0. Alligevel var kampen ikke nem, mente han.
- Mega svær kamp mod Luka. Jeg har haft en forfærdelig dag, synes jeg. Jeg har bare gået og ventet på at få det overstået, fordi jeg har været nervøs hele dagen. Man vil gerne præstere godt, når det er OL. Så jeg er super glad, sagde Jonathan Groth efter kampen.
Danskerens modstander i anden runde findes i morgen, søndag.
Lørdag 27. juli: Damedouble leverer kæmpe overraskelse
Damedoublen bestående af Maiken Fruergaard og Sara Thygesen overraskede stort ved deres første kamp i gruppespillet.
Her slog de deres sydkoreanske modstandere Ha Na Baek og So Hee Lee i tre sæt, som ligger nummer to på verdensranglisten. Til sammenligning ligger danskerne på en 25. plads.
Sydkoreanerne var storfavoritter inden opgøret, men det tog den danske double sig ikke af og tog første sæt med cifrene 21-18.
I andet sæt viste Ha Na Baek og So Hee Lee klassen og vandt overbevisende 21-9. Tredje sæt kom danskerparret dog stærkt tilbage og vandt det afgørende sæt 21-14.
Lørdag 27. juli: Mikkel Bjerg sneg sig lige ind i top-10 på enkeltstarten
Cykelrytteren Mikkel Bjerg kørte sig til en 10. plads ved mændenes enkeltstart, mens Mattias Skjelmose blev nummer 14.
Enkeltstarten rundt i Paris’ gader blev kørt under svære betingelser som følge af et massivt regnvejr, der gjorde vejene utroligt glatte.
Remco Evenepoel, som Jonas Vingegaard henviste til tredjepladsen i Tour de France, løb med guldet, mens Filippo Ganna og Wout van Aert vandt henholdsvis sølv og bronze.
Lørdag 27. juli: Cecilie Uttrup Ludwig styrtede på sjaskvåd enkeltstart
Rytterne styrtede på stribe i de spejlglatte, parisiske gader, da kvindernes enkeltstart løb af stablen. Også danske Cecilie Uttrup Ludwig var en tur i asfalten undervejs på den 32 kilometer lange rute.
Hun bed smerterne i sig, og med blod på knæene kæmpede danskeren sig alligevel i mål. Styrtet var dog medvirkende til, at det kun blev til en 24. plads for hende. Cecilie Uttrup Ludwig skal nu undersøges efter sit styrt.
- Det gør virkelig ondt. Det gør ondt på den venstre side, jeg styrtede på. Jeg synes ikke engang, at jeg kørte særlig stærkt, men hold kæft hvor var det glat derude, sagde hun efter enkeltstarten.
Det blev heller ikke til en topplacering for den anden danske rytter, Emma Norsgaard Bjerg. Den danske mester i enkeltstart endte som nummer 14. OL-guldet gik til australieren Grace Brown, der i overbevisende stil vandt enkeltstarten med mere end halvandet minut ned til nummer to.
Lørdag 27. juli: Ingen finaleplads til 4x100 meter-holdet
Det danske hold i 4x100 meter fri, der består af Julie Kepp Jensen, Signe Bro, Martine Damborg og Elisabeth Sabroe Ebbesen, svømmede distancen på 3:39.52. Det var ikke nok til at komme op blandt de hurtigste otte på de to indledende heat. Danmark ender som nummer fem i deres eget heat og 11 ud af 16 i alt.
- Det var rimelig vildt. Jeg aner ikke, hvordan jeg skal sætte ord på det. Jeg er egentlig skuffet over min præstation, men det er også bare så sygt at være her med så mange mennesker, siger Signe Bro.
Lørdag 27. juli: Peter Flarup og Fascinationen indtager Versailles
Peter Flarup og hesten Fascinationen indtog ridestadionet i de imponerende omgivelser ved Versailles-slottet i military-disciplinen. Dagen bød på dressur, ikke parrets bedste disciplin, da Fascination er mere en springhest end en dressurhest.
Det kneb en smule i sidebevægelserne, og Fascination blev lidt for krøllet sammen fortil.
Dagens præstation rakte til en 30. plads ud af 64 ryttere. I morgen skal de igen på banen. Her står den på terrænspring.
Lørdag 27. juli: Helena Rosendahl Bach vinder sit heat, men går ikke videre
Første tur i den Olympiske-balge for medaljehåbet Helena Rosendahl Bach bød på 100 meter butterfly.
Selvom hun vandt sit heat i tiden 58.45, var det ikke nok til at kvalificere sig til semifinalen, der skal svømmes i aften. Der er kun plads til 16 i alt, og ud af de 32 svømmere bliver Helena Rosendahl Bach kun nummer 20.
Hun får en chance mere for medaljer på onsdag, når hun skal svømme sin hofdisciplin, 200 meter butterfly. En distance, hun vandt VM-sølv i i februar.
- Det er dejligt, at jeg har svømmet 100 meteren for at ryste nerverne af. Så glæder jeg mig bare til 200 meteren, siger hun.
Lørdag 27. juli: Sverri Nielsen roer sig suverænt i kvartfinalen
Den færøske roer Sverri Nielsen, der stiller op for Danmark, roede sit indledende heat i overlegen stil og sikrede sig videre avancement til kvartfinalen.
Han endte som nummer 1 ud af 5 i heatet, og roede de 2.000 meter på 6 minutter og 53 sekunder.
Færingen endte ved sidste OL på en fjerdeplads og valgte at stoppe karrieren. Kroppen var presset og rygsmerterne konstante. Men Sverri Nielsen er i den grad tilbage og målet er klart: Fjerdepladsen skal skiftes ud med et podie.
Fredag 26. juli: Den danske delegation sejlede officielt ind til de Olympiske Lege i Paris
De danske atleter fik sig en oplevelse, de nok sent vil glemme, da den danske delegation sejlede på Seinen i hjertet af Paris, som en del af den officielle åbningsceremoni ved OL.
På den danske båd var det sejleren Anne-Marie Rindom og håndboldspilleren Niklas Landin, der stod i spidsen som fanebærere i den silende regn.
Langs Seinen så det danske kongepar også med, da danskerne kom sejlende forbi til en storslået åbningsceremoni.
Torsdag 25. juli: Bueskytte ramte ikke plet
Bueskytten Kirstine Danstrup Andersen fik en svær start på sit OL, da kvindernes rangeringsrunde i bueskydning blev afviklet torsdag morgen.
Ud af 64 skytter skød danskeren sig til en rangering som nummer 56.
Efter dagens runde forklarede Kirstine Danstrup Anderse, hvor overvældende hendes start på OL har været.
- Jeg synes, at jeg er maksimalt presset lige nu. Jeg har ikke oplevet at være under så stort et pres, som jeg er lige nu.
- Det her er meget større end de konkurrencer, jeg er vant til. Det er lidt hårdt, men også spændende, og det er fedt at være her, siger danskeren.
Kirstine Danstrup Andersen skal møde kinesiske Jiaman Li, der blev nummer ni ved dagens rangeringsrunde, når knockoutfasen starter på torsdag i næste uge.
Torsdag 25. juli: Håndboldkvinderne kom stærkt fra start
De danske håndboldkvinder levede op til favoritværdigheden, da de torsdag morgen slog Slovenien 27-19 i holdets første OL-kamp i 12 år.
Danmark gik til pause med en tremålsføring ved stillingen 14-11, men i anden halvleg løb håndboldkvinderne fra deres slovenske modstandere.
Emma Friis og Trine Østergaard blev holdets topscorere med fem mål hver.
Næste opgave for landsholdet er på søndag, når de møder de forsvarende OL-bronzevindere fra Norge.