Syv år. Så lang tid har anklagemyndigheden brugt på at bygge sagen op mod de to tidligere fodboldbosser Sepp Blatter og Michel Platini.
Men blot fire uger efter sagen, som omhandler en pengeoverførsel fra 2011, kom for retten ved en domstol i Schweiz, blev Blatter og Platini fredag frikendt.
Dommen faldt ved en domstol i byen Bellinzona, og anklagemyndigheden fik dermed ikke sin vilje, da man på forhånd var gået efter en betinget dom på 20 måneders fængsel til de to tidligere fodboldbosser.
Platini og Blatter var tiltalt for korruption i forbindelse med en pengeoverførsel i 2011 fra Fifa til Platini på et beløb svarende til omkring 15 millioner kroner.
På daværende tidspunkt sad Sepp Blatter i spidsen for Det Internationale Fodboldforbund, Fifa, mens Michel Platini var chef for Det Europæiske Fodboldforbund, Uefa.
Dommen er et kæmpe nederlag for den schweiziske anklagemyndighed, som har arbejdet på sagen om pengeoverførslen siden 2015. Sådan lyder det fra DR Sportens fodboldkommentator, Henrik Liniger.
- Der er mange i fodboldverdenen, der er af den opfattelse, at overførslen ikke var det eneste, man kunne anklage dem for, men det var det eneste, anklagemyndigheden mente, de kunne finde bevis for, men det kunne man så ikke engang.
- Det er en kæmpe fiasko for anklagemyndigheden og også for dem, som har ønsket at se en eller anden form for retfærdighed ske i fodboldens verden, siger Henrik Liniger.
Efterlader fodbolden med et åbent sår
67-årige Platini udtrykte stor lettelse, da han satte ord på fredagens dom.
- Jeg vil gerne udtrykke min lykke over for alle mine kære, over at retfærdigheden endelig er sket fyldest efter syv år med løgne og manipulation, siger Platini.
Allerede inden 86-årige Blatter trådte ind i retten, understregede han endnu en gang sin uskyld.
- Jeg er ikke uskyldig i mit liv, men i dette tilfælde er jeg uskyldig, sagde Blatter inden dommen.
De anklagede har under hele retssagen, som har løbet fra 8. til 22. juni, holdt fast i deres uskyld, og det har de nu også rettens ord for.
Men det er ikke en afgørelse, som kommer til at blive modtaget med udstrakte arme i fodboldens verden, er vurderingen fra Henrik Liniger.
- Selvfølgelig skal man ikke dømme folk, når der ikke er tilstrækkelige beviser, og det skal der også være respekt overfor, men mange havde håbet på, at man med den her sag kunne sætte et punktum for Fifa-skandalen. Det har jo været længe ventet, at de to fodboldbosser, som var dem, der faldt fra tinderne, også ville blive dømt.
- Det er nok de færreste, som er i tvivl om, at der har været en korruptionskultur i Fifa, hvilket også er blevet afdækket ved flere lejligheder. Men nu står man tilbage med det faktum, at dem, som sad på magten, ikke bliver stillet til ansvar, og det efterlader fodbolden med et åbent sår, som man havde håbet, var blevet lukket.
Hammeren er faldet, men sagen er ikke lukket
Dagens dom var afslutningen på en sag, der handler om en pengeoverførsel mellem Platini og Blatter i 2011. De blev tiltalt for korruption i forbindelse med pengeoverførslen.
Overførslen skulle efter sigende være en forsinket betaling af løn for konsulentarbejde udført af Platini for Fifa fra 1998 til 2002.
De omkring 15 millioner kroner, som Platini opkrævede otte år efter kontraktens afslutning, var der ikke lovhjemmel til, mente anklagemyndigheden.
Platini og Blatter har under sagen fastholdt, at der var tale om en mundtlig aftale, og de mener ikke, at de har gjort noget forkert.
Men bare fordi der bliver sat punktum i denne retssag, betyder det ikke, at sagen nu er et overstået kapitel.
Sepp Blatter og Michel Platini blev nemlig allerede for flere år siden udelukket fra fodbolden af sportens egne institutioner, men den udelukkelse vil Henrik Liniger ikke afvise, at de to nu vil forsøge at få omstødt.
- Alene det, at det er på tale, viser bare, at sagen ikke er lukket, og at fodbolden ikke har fået den mentale oprydning, man havde håbet på, siger Henrik Liniger.
- Inden for sportens egne domstole har der jo ikke være nogen tvivl om, at de har snydt og bedraget. Der ser man jo på de udelukkelser, de har fået, men det var så ikke nok til at få dem dømt i det civile retssystem. Der er ikke nogen tvivl om, at man fra fodboldens verden havde håbet på en dom, men nu står sagen stadigvæk og blafrer.
Den schweiziske anklagemyndighed har endnu ikke meldt ud, om de ønsker at anke dommen.