Matthew Benham, ejer af FCM og af Brentford FC
Matthew Benham har betydet meget for klubbens selvforståelse. Han har givet klubben en tro på, at der et fundament at kunne springe op fra og for alvor at række ud efter guldet. Med ham har de fået stabilitet ind i den økonomiske del af det. Godt 60 mio. kr. har han skudt ind, og han ejer 60 procent af aktierne i klubben.
I klubben tror man på, at han er der for et lange sejere træk. Det er ikke bare en rig onkel, der er kommet med en pose penge og så ikke mere end det. Så på den måde har troen og pengene givet en enorm boost af selvforståelse som klub. Nu tør de tro på fremtiden, hvor de i nogle år har levet med at lukke huller og haft en decideret turn around-strategi, hvor de skulle vende underskud og en elendig drift, mens det nu er en decideret investering, man har lavet fra Benhams side.
Han startede eksempelvis med at spytte fem mio. kr. direkte ned i kassen for talentudvikling, da han overtog. Han ejer oddsfirmaet Matchbook.com og virksomheden Smartodds Ltd og er desuden fysiker fra Oxford University.
Rasmus Ankersen, bestyrelsesformand i FCM
Han har en forfatterbaggrund og holder foredrag, og nu skal han også være sportsdirektør i Brentford, hvilket kæder de to klubber helt fundamentalt sammen. Det er svært at sige hvor synlig Ankersen er, og man fornemmer at mere end at være en daglig leder i FCM, så er han en supervisor, der skal inspirere og sørge for, at der bliver fulgt en linje mod en vision.
Det er ikke sådan, at han er aktiv på kontorerne ude i FCM hver eneste dag, så der er ikke noget underligt i, at han er meget involveret i klubben i England. Han betegnes som et friskt pust i forhold til Steinlein, der blev forfremmet fra økonomidirektør til direktør og havde brug for lidt erhvervsliv ind i mellem. Han har gennemført den næsthøjeste danske træneruddannelse, og for 11 år siden dannede han sammen med Claus Steinlein det akademi, hvorfra mange FCM-stjerner er sprunget ud fra. Hans største indflydelse på banen kan ses ved, at Glen Riddersholm i dag benytter statistik meget mere end tidligere - han får blandt andet statistisk materiale i pausen af kampene - hvilket Ankersen har slået et slag for i sine bøger.
Claus Steinlein, sportsdirektør
Han har i første omgang betydet enormt meget for akademiet. Og eftersom mange af dem, der spiller nu, er fra akademiet, har han været med til at forme holdet og er tæt på dem. Nu sidder han i en rolle, hvor han skal være anderledes hård ved dem, og der er spørgsmålet om han stadig har et tæt forhold til dem, eller om han har skabt en distance til sine spillere. Han er en jovial type, altid flink, rar og smilende og med en glad bemærkning, og den type ledelse smitter af på medarbejderne i modsætning til den tidligere sportschef,Jens Ørgaard, der kunne være meget humørsvingende og bide fra sig.
Glen Riddersholm, cheftræner
Man taler meget om, at gode trænere også har været gode fodboldspillere. Dér er Riddersholm et modsat eksempel, han har ikke været spiller på topplan. Men måske netop dét har gjort, at han har været nødsaget til at udforske andre måder at gøre tingene på; han er en enorm grundig og flittig træner - der er aldrig lukket for nogen måder at anskue tingene på.
Når han eksempelvis får input om, at man skal ansætte 10 forskellige eksperter, og det er lige fra hjerneforsker til en meditationstræner, man har ansat derude, så er han åben omkring det. Fordi han ikke er indgroet i det miljø, så er han befriet for de gammeldags måder at tænke bold på. Han er meget mere en helheds-tænkende moderne leder end en klassisk træner.
Steen Hessel, bestyrelsesmedlem og storsponsor
Han er en ildsjæl i klubben. Han har hele tiden været med i persongalleriet - han var med til at danne klubben - omkring klubben og har enorme følelser involveret i klubben, men er samtidig en dygtig erhvervsleder.
Det var ham, der for tre år siden indkaldte til den ekstraordinære generalforsamling, hvor fløjkrigene eksploderede, hvilket gjorde, at der blev ryddet op, strammet ind og kigget fremad og i princippet startede det lange seje træk, der skulle redde klubben. Det var ham, der ringede med alarmklokkerne og sagde, at nu skal der ske noget.
Han gik til angreb på meget og mange derude, og det gjorde ondt på mange mennesker blandt andet i bestyrelsen. Så der blev efterladt nogle ofte på slagmarken, men bagefter kan man se, at det var et helt nødvendigt opgør med de ting, der ikke fungerede, og det førte bl.a. Ørgaards fratrædning. Han er meget kontant og brutal i sin måde at lede på, men han er en ægte FCM'er og er nok den mest tydelige ulvetype derude.
Jørn Kjær, materialemanager
Han er hjerteblod i FCM. På den måde, at han er limen, der får det hele til at holde sammen. Han er ma3terialemanager, men han er også organisator omkring det praktiske med trøjer, busser osv., og så er han den, spillerne kan komme ind til.
Han har et rum i klubben, der er hans kopi af The Anfield Boot Room fra gamle dage; det er et støvle- og vaskerum fyldt med hængende spillertrøjer, hvor alle spillere kommer ind, hvis de skal hælde noget af eller diskutere noget, eller hvis de bare har behov for at snakke. Han er på den måde en person, som alle ved, de kan gå til. Han er en rigtig klubmand, i øvrigt Simon Kjærs far, og han er også holdleder i forbindelse med kampene.
Annie Rune, altmulig-kvinde
Har været vigtig for holdet på et mere metafysisk plan. En kvinde, der har været med i klubben lige siden start og har haft alle mulige funktioner med køb og salg samt kontorer og massage. Hun døde i foråret af kræft, og mange har brugt hende til at fokusere på, at det her mesterskab skal hentes også for hendes skyld; mor Annie, var der mange der kaldte hende.
Hun havde en blæksprutte-funktion i klubben og har været en del af klubbens dna. Man kan finde tårevædede taler fra Riddersholm om hende på Facebook, så hun har betydet meget for spillerne og for klubben. Man siger, man er ked, hun ikke oplevede det første mesterskab til klubben, og man dedikerer det gerne til hende. Selv efter sin død har hun været en samlingsskikkelse, og man har brugt hende aktivt på den måde.