I går blev et bodega smadret og en person blev stukket ned under et slagsmål mellem FCK- og Brøndby-fans.
I dag måtte fodboldkampen mellem de to rivaliserende klubber udskydes i et kvarter, efter fans affyrede romerlys mod hinanden på Brøndby Stadion.
Urolighederne og de voldelige optøjer trækker reaktioner fra flere politikere.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) lover at "tage en alvorssnak med klubberne og DBU, når han er tilbage fra barsel" i et opslag på det sociale medie X.
- Det er ufatteligt hvor mange voldsparate tåber, der er klar til at ødelægge glæden ved fodbold, skriver han også.
Dagens kamp blev udskudt i 15 minutter, efter fans kastede med romerlys på stadion:
Sidste gang Brøndby og FC København skulle mødes, blev en 7-Eleven butik plyndret, og der blev kastet med romerlys mod politiet.
Dagens kamp er første gang, at holdene igen mødes på Brøndby Station siden tilskuerurolighederne i forbindelse med kampen 1. september.
Med store bogstaver tager formanden for Det Konservative Folkeparti også afstand optøjerne i forbindelse med dagens kamp.
- SYGT! Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor nogen absolut vil ødelægge en god fodboldkamp. Det er helt og aldeles uacceptabelt, det der i dag er sket på Brøndby Stadion. Føj, skriver Mona Jul (K).
Jan E. Jørgensen (V) har også udtrykt kritik. Han skriver, at en "udelukkelse af voldelige fans, ansigtsgenkendelse for adgang til stadion og store bøder kunne være første skridt".
Tomme tribuner i fremtiden?
Tiltag, der skal mindske optøjerne på stadion, har der været flere af.
Ansigtsgenkendelse blev allerede taget i brug tilbage i 2019 af Brøndby IF, da den nye sæson blev sparket i gang.
Sidenhen har divisionsforeningen, som er fodklubbernes talerør, sagt, at de også kigger på at kunne indføre ansigtsgenkendelse på alle stadioner, ligesom Brøndby IF allerede har gjort det.
Det kræver lige nu en indsats af 160-170 betjente, hver gang der afvikles en stor fodboldkamp, oplyser justitsministeren.
Han har tidligere udtalt, at urolighederne i sidste ende kan betyde, at "de store klubber, hvor der altid er ballade, ikke får lov til at spille med fans eller udebanefans".
- Vi nærmer os en smertegrænse for, hvor meget vi kan forsvare at bruge af politiressourcer, hver gang de store fodboldklubber i Danmark mødes, sagde Peter Hummelgaard.