Det internationale fodboldforbund (FIFA) er ramt af en stor sag om bestikkelse, der tirsdag aften er endt med et scenarie, de fleste havde opgivet at se: Sepp Blatter har annonceret, at han forlader posten som FIFA's præsident.
Den overraskende melding kommer efter fredagens kongres, hvor den 79-årige Blatter blev genvalgt til sin femte regeringsperiode.
Skandalen kom for alvor i mediernes søgelys den 27. maj, da schweizisk politi onsdag morgen for en uge siden - på foranledning af de amerikanske myndigheder - slog til mod et hotel i Zürich og anholdte syv af Blatters nærmeste medarbejdere.
Skandalen handler om 24 års korruption for mange millioner dollars. Men hvad er anklagerne? Og hvem er under mistanke?
DR Nyheder giver dig et overblik over sagen her.
Hvorfor er den på avisernes forsider?
FIFA er det organ, der har ansvaret for fodbold i hele verden.
De seneste år har det føget med beskyldninger om korruption, specielt i processen med at vælge værten for VM i 2022 - vinderen blev Qatar.
I december 2014 bestemte FIFA sig for ikke at frigive deres egen efterforskning af anklagerne om korruption, men sagde, at valget af Qatar var sket uden snyd.
Manden bag efterforskningsrapporten, Michael Garcia, gik derefter af.
Onsdagens anholdelser og FBI's efterforskning sår for alvor tvivl om FIFA's gennemsigtighed og troværdighed.
Hvem er under mistanke?
14 personer er ifølge justitsministeriet i USA under anklage.
De har alle relation til FIFA. Ni af dem er ledere, mens de fem andre arbejder inden for marketing og køb og salg af tv-rettigheder.
De er anklaget i forskellige sager om bestikkelse til et samlet beløb af mere end 150 millioner dollar - over en milliard kroner.
Hvad er de anklaget for?
Bestikkelsespengene er angiveligt blevet brugt til at sikre, at fodboldturneringer og tv-rettigheder er endt på bestemte hænder.
Anklageskriftet omfatter beskyldninger i en periode på 24 år fra 1991 til 2015.
Anklagerne berører blandt andet tildelingen af VM i 1998 og 2010 til henholdsvis Frankrig og Sydafrika. Sidstnævnte har afvist og kræver beviser for anklagerne.
Schweiziske myndigheder er ifølge USA's justitsminister, Loretta Lynch, i gang med separate undersøgelser af valget af Rusland og Qatar som VM-værter i henholdsvis 2018 og 2022.
Derudover har schweiziske myndigheder sagt, at man ikke ser nogen grund til at afhøre FIFA's nu afgående præsident Sepp Blatter.
Hvorfor blev de anholdt i Schweiz af FBI?
Anklagerne om korruption har som sagt regnet ned over FIFA i lang tid.
FBI alene har efterforsket organisationen de seneste tre år.
USA's justitsministerium mener nemlig, at amerikanske banker er blevet anvendt i FIFA's forbrydelser. Det er en central del af efterforskningen, der handler om svindel, bestikkelse og hvidvaskning af penge.
At de blev anholdt i Schweiz - som er hjem for FIFA's hovedkvarter - kan skyldes, at alpelandet selv har gang i tre efterforskninger af organisationen.
Og at Schweiz har en udleveringsaftale med USA.
Derfor slog FBI formodentlig til, da alle 14 var under samme tag. De boede på et hotel i Zürich i forbindelse med FIFA's årlige kongres.
Hvem er de anholdte?
FIFA-vicepræsidenterne Jeffrey Webb fra Caymanøerne og Eugenio Figueredo fra Uruguay er blandt syv anholdte i sagen.
De øvrige er Eduardo Li (Costa Rica), Julio Rocha (Nicaragua), Costas Takkas (Storbritannien), Rafael Esquivel (Venezuela) og José Maria Marin (Brasilien). Desuden har Jack Warner selv meldt sig til politiet i Trinidad & Tobago.
FIFA har som følge af anholdelserne desuden suspenderet 11 personer.
Ud over de syv anholdte og Jack Warner (Trinidad & Tobago) drejer det sig om, Nicolás Leoz (Paraguay), Chuck Blazer (USA) og Daryll Warner (Trinidad & Tobago).
Hvad sker der med Sepp Blatter?
Sepp Blatter - FIFA's præsident og dermed verdens mest magtfulde mand i fodbold - er ikke blandt navnene i anklageskriftet.
Men USA's justitsministerium vedholder, at de efter FIFA's forretningsgange. Den organisation som han er formand for - endnu.
Blatter har forholdt sig tavst om skandalen. Fredag blev han genvalgt som præsident, men allerede tirsdag aften har han meldt sin afgang igen.
Men det er ikke lang tid siden, at han var nødt til at afvise alle spekulationer om, at han afholdte sig fra at rejse til USA, fordi han var bange for at blive anholdt.
Stormen over Blatter og FIFA har langt fra lagt sig.