Bolden går i mål. Spillere omfavner hinanden. Fadøl, halstørklæder og jubelbrøl flyver gennem luften på tribunerne.
Men hov, pludselig afbrydes euforien. Dommeren står med en finger til sin øresnegl.
Videoassistenten VAR er på spil igen, og efter en ulidelig ventetid blæser dommeren i fløjten - målet tæller ikke.
Sådan gik det, da Joachim Andersen troede, han havde bragt Danmark foran 1-0 mod Tyskland i ottendedelsfinalen til EM.
Og sådan går det oftere og oftere til de store fodbold-slutrunder.
For systemet med videodommeren VAR spiller i stigende grad en rolle. Det viser en optælling, DR Nyheder har foretaget.
I alt er det sket 12 gange i årets slutrunde, at et mål er blevet omstødt på grund af VAR.
Det svarer til, at knap hvert tiende af de mål, som dommerne på banen ellers havde godkendt, ikke overlevede et videogennemsyn - på grund af en offside eller en anden forseelse, som er afsløret af et videotjek.
Det er en fordobling i forhold til sidste EM-slutrunde.
Og siden systemet med videodommer kom til i 2018, har andelen af VAR-annullerede mål altså været støt stigende, viser data fra firmaet Opta.
Ny teknologi udvider VAR
Med til at forklare den stigning er, at VAR har fået flere tekniske redskaber ved hånden – blandt andet en chip i bolden og 3D-modeller af spillerne.
Det hjælper videodommerne med at afgøre, om der for eksempel er offside op til et mål – som der har været ved 8 af de 12 annullerede mål ved EM.
Det forklarer Benjamin Leander, tidligere elitedommer og nuværende fodboldanalytiker hos SpilXperten.
- Det gør, at vi med ufattelig stor præcision kan afsløre, hvornår en spiller er offside. Det er den primære grund til, at vi har fået de her otte annullerede mål for offside, som VAR har været inde og overtrumfe, siger Benjamin Leander.
Det var også det, der var tilfældet, da alle de danske spillere og tilskuere jublede over Joachim Andersens "mål" mod Tyskland.
Et VAR-tjek afgjorde – efter halvandet minuts ventetid – at Thomas Delaney var en my offside, så målet blev underkendt.
Se det annullerede danske mål i videoen herunder:
Spontant eller sterilt
VAR blev indført for at rette op, når dommere og linjedommere begår fejl eller overser noget vigtigt.
Men de mange omstødte mål har forandret den måde, man ser fodbold på. Og ikke til det bedre. Det mener Christian Kokholm Rothmann, der er formand for foreningen Danske Fodboldfans:
- VAR gør rigtig meget for at hæmme fodboldoplevelsen. Det her spontane, der er ved fodbolden. Det her med, at du kan tage på stadion og glæde dig.
- For mig at se gør VAR ikke oplevelsen bedre. Fordi vi et eller andet sted forsøger at skabe et eller andet sterilt produkt, som fodbold i hvert fald ikke tidligere har været, siger Christian Kokholm Rothmann.
Også de fans, vi mødte til visning af semifinalen mellem England og Holland i onsdags var skeptiske over for VAR's indflydelse:
Den anderledes oplevelse mærker DR’s Andreas Kraul også i kommentatorboksen.
- Man tager lidt af den der spontane glæde ud af fodbolden, siger han.
- Når en spiller hakker bolden op i målhjørnet, så bliver der stadig jublet på stadion. Så det er ikke sådan, at glæden er væk, men der er en lille rest af tvivl. Og jo flere gange, at man sidder der i 30 sekunder, et minut, halvandet minut og venter på, om der nu er mål eller ej, så dør man en lille smule hver eneste gang, siger Andreas Kraul.
Men er det ikke rimeligt nok, at man giver afkald på det for at få den mest korrekte kendelse?
- Det er jo ikke min opgave at vurdere, om vi skal have VAR eller ej. Jeg siger bare, at noget af det spontane i fodbolden, noget af det, hvor at hvis bolden går i mål, så er der også scoret, det er forsvundet, lydet det fra DR’s fodboldkommentator.
Flest muligt korrekte domme
Spillere, trænere og fans ønsker sig ofte VAR hen, hvor peberet gror.
Således også Ronald Koeman, Hollands landstræner, der var stærkt utilfreds og rasede mod VAR, efter at der med videohjælp blev dømt straffespark imod hans hold i onsdagens EM-semifinale.
Men set med den tidligere dommer Benjamin Leanders øjne er VAR samlet set til gavn for fodbolden.
- Med dommernes synspunkt er det udelukkende en hjælp at have VAR, siger han.
Hvorfor er det en hjælp for dommere, at der er flere mål, der bliver annulleret ved hjælp af VAR?
- Dommerne vil bare gerne have flest mulige korrekte kendelser, og det bliver jo så med en pris, der hedder, at vi har et øje over os, som kan gå ind og sige, der var sket en fejl, siger Benjamin Leander.
Samtidig er han helt med på, at fodboldromantikere kan have det modsatte synspunkt.
- Jeg køber til fulde det med, at den spontane jubel bliver taget væk. Og jeg ved godt, at det ikke er nogen redning for fansene at høre det her, men det er jo stadigvæk en lav procentuel del af målene, hvor man når at ærgre sig over, at man ikke kunne juble oprigtigt som i Danmarks kamp mod Tyskland, siger Benjamin Leander.
- Vi er stadigvæk på et sted mellem hvert 10. og hvert 20. mål, hvor jublen bliver forgæves, om man så må sige. Det er jo hele diskussionen: Vil vi have mere retfærdigt spil, eller vil vi have det smukke spil?
DR har spurgt UEFA og chefdommer Roberto Rossetti om udviklingen i antallet af annullerede mål og kritikken af VAR. Han er ikke vendt tilbage inden deadline.
Du kan se EM-finalen mellem England og Spanien i aften på dr.dk og DR1.