Verdensrekorden er med sine 41 år på bagen den ældste i atletikkens verden. Men den bliver snart slået.
I hvert fald hvis det står til den 22-årige stjerneløber Keely Hodgkinson, som jagter verdensrekorden på 800 meter-distancen fra 1983 på 1 minut og 53,28 sekunder.
- Jeg ville elske at gøre det. Jeg tror på, at jeg kan gøre det, siger briten ifølge BBC Sport.
Keely Hodgkinson kan da også tillade sig at drømme stort.
I begyndelsen af august vandt hun OL-guld i tiden 1 minut og 56,72 sekunder, mens hun i juli var helt nede på 1 minut og 54,61 sekunder ved Diamond League i London.
Sidstnævnte er den syvendehurtigste tid på 800 meter af en kvindelig løber nogensinde, og den slags får Annemarie Nissen til at udråbe Keely Hodgkinson til det bedste bud på en rekordbryder.
Den danske mellemdistanceløber kender briten, som hun i skrivende stund træner sammen med i Manchester.
- Keely Hodgkinson er blot lidt over et sekund fra rekorden. Hun er kun 22 år gammel, men hendes udvikling peger på, at hun hele tiden bliver hurtigere, siger Annemarie Nissen, der har den danske rekord på 2 minutter og 0,1 sekund.
'Din tid kan let svinge med flere sekunder'
Siden tjekkiske Jarmila Kratochvilova satte verdensrekorden på 1 minut og 53,28 sekunder i 1983, har ingen løbere været under 1 minut og 54 sekunder, men flere har været nogenlunde tæt på.
Flere har peget på, at det skyldes et hæftigt brug af doping i rekordperioden, hvilket den i dag 73-årige Jarmila Kratochvilova har afvist.
Annemarie Nissen vil ikke udtale sig om, hvad der er op og ned i de rygter, men understreger, at løbere som Keely Hodgkinson er i stand til at slå den 41-årige verdensrekord.
Hun skal måske barbere omkring halvandet sekund af sin bedste tid - en hel del i atletikken, må man forstå - men det er muligt.
- Din tid kan let svinge med flere sekunder, og det kommer meget an på, hvordan løbet bliver sat op i forhold til pace og vejrforhold, siger Annemarie Nissen.
- Men med de forbedringer, vi for eksempel ser i forhold til skodesign og banernes underlag, er det bestemt muligt at komme ned og løbe 1 minut og 53 sekunder igen.
Til OL løb Keely Hodgkinson for eksempel uden de såkaldte pacere, som hjælper løberne med at holde en bestemt fart, hvorfor hun løb to sekunder langsommere end tiden på 1 minut og 54,61 sekunder sat i juli, fortsætter den danske rekordindehaver.
- For at ramme de helt hurtige tider, skal vejret være med dig, og så skal nogen i feltet tage teten, for hvis du løber forrest hele vejen, bruger du rigtig mange kræfter, og så er det svært at holde sin topfart, siger Annemarie Nissen.
Men en eller anden dag rammer Keely Hodgkinson dagen, og så bliver verdensrekorden britisk. Hvornår vides ikke, men det er et spørgsmål om tid, understreger den danske løber, som i disse dage er øjenvidne til OL-guldvinderens træning i Manchester.
Adspurgt om, hvorvidt hun ikke bare kan kopiere Keely Hodgkinsons træning og på den måde selv nappe verdensrekorden en dag, griner hun venligt.
- I første omgang vil jeg rigtig gerne være den første dansker, som kommer under de magiske to minutter. Det ville være så fedt. Jeg var tæt på sidste år, så det burde snart komme, siger Annemarie Nissen.