Bag en narhvalskage

Liva har bagt en helt unik narhvalskage med Rosa.

I kan også bage Livas seje narhvalskage! Følg den her opskrift:

Ingredienser:

Dej En rugbrødsform 400 g smør 450 g sukker 4 tsk vaniljesukker 6 æg 500 g mel 4 tsk bagepulver 2 dl fløde 1/2 glas boysenbærmarmeladeSmørcreme 150 g smør 250 g flormelisPynt Overtræksmarcipan Sølv frugtfarve Sort frugtfarve

Sådan gør I:

  • Rør smør og sukker godt sammen med vanilje.

  • Tilsæt æggene ét ad gangen, bland mel og bagepulver. Hæld skiftevis fløde, mel og marmelade i.

  • Kom dejen i en smurt form, og bag den ved 175 grader i ca. 1 time og 20 min. Pisk smør og flormelis til smørcreme.

  • Tjek med en træpind, om kagen er bagt færdig.

  • Køl den helt af, ellers vil den smuldre, når den bliver skåret i.

  • Skær kagen ud som en hval, og smør op med smørcreme.

  • Overtræk hvalen med overtræksmarcipan, og mal frugtfarven på med pensler.

  • Form en tand af overtræksmarcipan, og sæt den på hvalen.

Velbekomme!