I kan også bage Livas seje narhvalskage! Følg den her opskrift:
Ingredienser:
Dej En rugbrødsform 400 g smør 450 g sukker 4 tsk vaniljesukker 6 æg 500 g mel 4 tsk bagepulver 2 dl fløde 1/2 glas boysenbærmarmeladeSmørcreme 150 g smør 250 g flormelisPynt Overtræksmarcipan Sølv frugtfarve Sort frugtfarve
Sådan gør I:
- •
Rør smør og sukker godt sammen med vanilje.
- •
Tilsæt æggene ét ad gangen, bland mel og bagepulver. Hæld skiftevis fløde, mel og marmelade i.
- •
Kom dejen i en smurt form, og bag den ved 175 grader i ca. 1 time og 20 min. Pisk smør og flormelis til smørcreme.
- •
Tjek med en træpind, om kagen er bagt færdig.
- •
Køl den helt af, ellers vil den smuldre, når den bliver skåret i.
- •
Skær kagen ud som en hval, og smør op med smørcreme.
- •
Overtræk hvalen med overtræksmarcipan, og mal frugtfarven på med pensler.
- •
Form en tand af overtræksmarcipan, og sæt den på hvalen.
Velbekomme!