Hvad vil du sige til få fyldt fryseren op med bacon og pizza, et årsforbrug af kaffe eller klejner til hele villavejen?
Med hovedet begravet i en container finder 28-årige Matt Homewood hver uge kilovis af madvarer, som supermarkederne smider ud.
For fem år siden flyttede han fra London til det, han troede, var verdens grønneste by. Han skulle læse en kandidat i klimaforandringer med speciale i fødevaresystemer, men København var ikke, som han havde forestillet sig.
- Jeg var chokeret over mængderne af mad første gang, jeg skraldede i København, siger Matt Homewood og uddyber:
- Danmark har været gode til at brande sig som grønne frontløbere, og der er også mange ting, der ser godt ud på overfladen. Men her er danskerne lige så slemme til at forbruge og smide ud som alle andre nationer.
163.000 ton mad ryger hvert år i supermarkedernes containere ifølge Miljøministeriet. Men tallet er helt tilbage fra 2014, og ministeriet oplyser til DR, at de ikke ved, om det er blevet værre eller bedre.
Vi skal dog ikke forvente, at der er sket en revolution, siden rapporten blev lavet, lyder det fra interesseorganisationen Stop Spild af Mad.
- Det er fortsat et kæmpe problem for supermarkederne, som står over for en stor opgave, hvis de skal nå deres eget mål om at halvere deres madspild inden 2030, siger formand Selina Juul.
- Hvis de ikke vil have besøg af skraldere, så er der jo kun én vej frem. Og det er at stoppe med at smide ting og mad ud, som andre mennesker kan bruge.
Miljøministeriet forventer at have et overblik over madspildet fra butikkerne næste år. I mellemtiden bruger Matt Homewood Instagram til at vise, hvor meget spiseligt mad, som ender i containerne i stedet for i indkøbskurvene.