Store dele af verden så nervøst til, da klokken i dag nærmede sig 07:30 dansk tid.
For her skulle våbenhvilen i Gazastriben mellem Hamas og Israel træde i kraft. Men sådan gik det ikke til.
For den palæstinensiske militante organisation Hamas havde ikke udleveret en liste med tre navne på de israelske gidsler, der efter planen skal udveksles med Israel i dag som et led i aftalen.
Angrebene fra Israel i Gaza fortsatte, og våbenhvilen måtte lade vente på sig.
Men omkring klokken 10 dansk tid oplyste Hamas, at man nu havde overdraget og offentliggjort en liste med navnene på gidslerne. Kort efter oplyste den israelske premierministers kontor, at våbenhvilen ville officielt træde i kraft klokken 10:15 dansk tid.
Det har klokken nu rundet, og den første fase af våbenhvilen kan nu begynde. Aftalen indeholder i alt tre faser.
Glæde i Gaza
Selvom våbenhvilen lod vente på sig, var der alligevel overskud til glæde i det krigshærgede Gaza.
Her begyndte folk at juble med flag og slagsange kort inden, våbenhvilen trådte i kraft klokken 10:15.
DR's mellemøstkorrespondent Nanna Muus Steffensen har hele morgenen kigget ind i det nordlige Gaza, hvor kamphandlingerne fortsatte efter 07:30.
Men nu er lyden af bomber og skud forstummet.
- Vi kan høre en drone, der har svævet i luften i det seneste stykke tid. Men hvis det her holder, at våbenhvilen træder i kraft i Gaza, så er det første gang - med undtagelse af en enkelt uge - i over 15 måneder, at palæstinensere kommer til at opleve fred, siger hun.
Videoer fra Gaza viser, hvordan internt fordrevne er ankommet til den sydlige by Rafah, hvor mange havde deres hjem, inden krigen brød ud.
Men det er ikke det samme sted, de vender tilbage til.
- De vil finde en enorm bunke af murbrokker.
- Det vurderes, at omkring 90 procent af Gaza er ødelagt i en eller anden grad. Men våbenhvilen vil give palæstinenserne i Gaza muligheden for at vende hjem.