USA beklager og fordømmer lækagen af fortrolige oplysninger fra efterforskningen af terrorangrebet mod Manchester Arena.
Det siger USA's udenrigsminister, Rex Tillerson, der i dag har holdt møde med sin britiske kollega, udenrigsminister Boris Johnson.
- Vi tager fuldt ansvar for det og beklager naturligvis, at det skete, siger han ved et pressemøde i London.
Lækkede navn på gerningsmand
24 timer efter angrebet dukkede de fortrolige oplysninger op i den amerikanske presse.
Det var derfor ikke de britiske myndigheder selv, der i første omgang gik ud med navnet på den 22-årige Salman Abedi, der er blevet udpeget som den mistænkte selvmordsbombemand.
På det tidspunkt holdt de britiske myndigheder nemlig fortsat alle kort tæt ind til kroppen i efterforskningen, og landets indenrigsminister, Amber Rudd, har efterfølgende udtalt, at hun var "irriteret" over lækagen.
Efterfølgende kunne The New York Times vise fortrolige billeder af blandt andet de granatsplinter, som var blevet fundet i foyeren til arenaen, hvor angrebet fandt sted.
Det fik borgmesteren i Manchester, Andy Burnham, til at meddele, at Storbritannien efter lækagen ikke længere turde dele oplysninger om terrorangrebet med amerikanerne.
Samarbejdet er dog allerede blevet genoptaget igen, efter Storbritannien har fået "nye forsikringer", der ikke defineres nærmere.
Terrortrussel fortsat kritisk
Udenrigsminister Rex Tillerson siger, at det specielle forhold mellem Storbritannien og USA uden tvivl vil overleve lækagen.
Han siger desuden, at "hjerter over hele USA er knust" over angrebet mod Manchester Arena.
Politiet i Manchester tilbageholder i øjeblikket otte mænd og arbejder fortsat på at slå fast, om den mistænkte selvmordsbombemand handlede alene eller med støtte fra andre.
Ifølge den britiske indenrigsminister, Amber Rudd, vurderes det fortsat, at terrortruslen i Storbritannien er 'kritisk', hvilket betyder, at et terrorangreb kan være nært forestående.
22 personer mistede livet i angrebet.