Da den 17-årige amerikaner Feroza Aziz i mandags lagde en video op på det kinesiske sociale medie TikTok, havde hun sandsynligvis ikke regnet med den opmærksomhed, der fulgte med.
Videoen begynder med en guide til lange øjenvipper, men ender som en kritik af Kina.
- Det første, du gør, er at tage din vippebukker og bukke dine vipper. Så lægger du den ned og bruger din mobil, som du bruger lige nu, til at finde ud af, hvad der sker i Kina, hvor de har koncentrationslejre, som de smider uskyldige muslimer i, siger hun i videoen, mens hun fortsætter med at bukke vipperne.
En række lækkede dokumenter har vist en systematisk forfølgelse af det muslimske mindretal i Kina - uighurerne - sat i værk af det kinesiske styre.
Se videoen her:
Videoen tiltrak stor opmærksomhed - og der gik ikke lang tid, før TikTok blokerede Feroza Aziz fra at lægge nyt indhold op på sin konto.
I dag har de så været ude med en undskyldning til hende.
De fastholder, at udelukkelsen var på grund af en af hendes tidligere videoer, hvor hun omtalte Osama bin Laden - og ikke fordi hun kritiserede Kina.
Ifølge BBC siger de også, at der var tale om en 'menneskelig fejl', da hendes video blev fjernet i omkring en time i løbet af torsdagen.
Den undskyldning giver Feroza Aziz ikke meget for på Twitter.
- Tror jeg på, at de fjernede den på grund af en ikke-relateret satirevideo, der blev slettet på en anden slettet konto, jeg havde? Lige efter at jeg havde lagt en video op i tre dele om uighurerne? Nej.
Mangel på gennemsigtighed
TikTok har flere gange udtalt, at man ikke modererer indhold ud fra politiske holdninger, og at indhold produceret uden for Kina er uafhængigt fra regeringen.
Alligevel vækker firmaets fremgang bekymring hos flere organisationer. Blandt andet menneskerettighedsorganisationen Human Rights Watch.
De fortæller til BBC, at der i høj grad er mangel på gennemsigtighed hos TikTok.
- De offentligør ikke data på videoer som fjernes, de brugere, der bliver udelukket, eller de værktøjer, der afgør, hvad der skal fjernes og udelukkes, siger Yaqiu Wa, der er organisationens Kina-forsker.
Hun tilføjer, at firmaet ikke har gjort meget for at neddæmpe mistanken om, at de tager imod ordrer fra det kinesiske styre, da alle kinesiske firmaer står til ansvar for Kinas Kommunistiske Parti.
Særligt i USA har der været fokus på TikToks forbindelser til det kinesiske styre.
Dokumenter bekræfter hjernevask
Lækkede dokumenter har for første gang bekræftet, hvordan det kinesiske styre systematisk hjernevasker hundredtusindvis af muslimer i såkaldte genopdragelseslejre.
Muslimerne tilhører mindretallet, der kalder sig uighurer.
Dokumenterne beskriver, hvordan de bliver tortureret og indoktrineret til at forlade deres tro og bliver først lukket ud, når de kan bevise, at de har ændret adfærd og trosretning.
Alt dette fortalte Feroza Aziz, der selv er muslim, i sin 40 sekunder lange video, inden hun sluttede af med:
- Spred budskabet. Og så tager du vippebukkeren af igen.
Ifølge det kinesiske styre er lejrene frivillige uddannelsesinstitutioner, der forebygger ekstremisme og terrorisme.