En times kørsel fra USA's hovedstad, Washington D.C., i Maryland, et typisk middelklasseområde, er det svært at finde begejstring for den skattereform, som USA's præsident, Donald Trump, efter alt at dømme underskriver senere i dag.
Skattereformen giver ellers skattelettelser til langt de fleste amerikanerne næste år, men relativt set får middelklassen ikke så meget ud af den republikanske skatteplan.
- Den er mere venlig overfor de øvre lag og de nederste lag - og manden i midten bliver presset igen. Sandheden er, at det er middelklassen, som får hjulene til at køre rundt her i landet, siger entreprenøren Robert Chrisholm.
Tanken bag skattereformen er ellers, at hvis de rigeste amerikanere bliver rigere, så vil rigdommen automatisk dryppe ned på alle andre amerikanere.
- Det bliver ikke til gavn for middelklassen. Det vil ikke dryppe ned. I det lange løb ender lettelserne hos de rigeste top 10 procent. Jeg er ikke begejstret, siger Megan Thomas, som er analytiker.
Andre har også bemærket de analyser, som siger, at i det lange løb vil reformen føre til skattestigninger for middelklassen.
- Alle skattelettelserne til de rige og virksomhederne bliver permanente - mens skattelettelserne til lønmodtagere er midlertidige, siger ingeniøren James Drane.
Skattelettelser koster den amerikanske stat 1.500 milliarder dollar over de næste ti år. Nogle vælgere mener, at de penge kunne bruges bedre andre steder.
- Vi har brug for infrastruktur, vi har brug for velfærd. De giver penge til folk, som ikke har brug for dem - og de snyder den almindelige mand på gaden i USA. Det er en skandale, det er rædselsfuldt, siger Gary Mills, der arbejder som programmør.
Entreprenøren Robert Chrisholm er ikke helt så negativ. Han håber, at skattereformen vil motivere virksomheder og rigmænd til fremover at betale deres skat i USA - i stedet for at gemme deres penge i skattely:
- Hvis det ender med, at pengene bliver ført tilbage ind i USA, så er det godt. Der er tilsyneladende en masse penge gemt i udlandet, siger han.