Der er røde ører i korridorerne i den britiske nationalbank, Bank of England.
I al hemmelighed har den nemlig regnet på de finansielle chok, der kan ramme Storbritannien, hvis briterne stemmer ja til at forlade EU i en lovet folkeafstemning.
Men ved en fejl er en mail med detaljer om det hemmelige projekt fredag blevet sendt til en af landets største aviser, the Guardian.
Det sker efter nationalbankens guvenør Mark Carney har lovet større gennemsigtighed i, hvad banken foretager sig.
Forberedte svar til pressen
Det er bankens presseansvarlige, der ved en fejl har videresendt det fortrolige skriv, som endda handler om det nyeste forslag i arbejdsgruppen; at detaljer om projeket kun skal deles med ansatte i arbejdsgruppen og ej deres teams.
Pressen skal naturligvis heller ikke have nys om regnearbejdet.
I den fortrolige mail understreges det, at arbejdsgruppen, skal svare, at deres regnearbejde intet har med folkeafstemningen at gøre.
I stedet skyldes det, at "der sker en del i Europa i de næste måneder" som for eksempel den græske krise, "der er af interesse for banken".
Afstemning om Storbritanniens fremtid
David Cameron, der blev genvalgt som premierminister ved parlarmentsvalget den 7. maj, har i valgkampen lovet, at briterne skal stemme om landets fremtid i EU.
Den sag er netop nu en brandvarm kartoffel og øverst på dagsordenen, efter de konservative hev et flertal hjem ved valget og nu regerer uden koalitionspartner.
Mange erhvervsledere og EU-meningsdannere har advaret om, at en exit vil ramme den britiske eksport og City of London - finansmarkedets nerve i London, der i 2012 tegnede sig for i omegnen af 10 procent af BNP.
Derfor antages det af the Guardian, at banken har holdt arbejdet hemmeligt for ikke at gøre det til et bidrag i debatten forud for afstemningen.
Bank fastholder det hemmelige arbejde
For selv om det er folket, der med David Camerons egne ord afgør den sag, vil Bank of England gerne være på forkant.
Derfor valgte topfolk i banken at søsætte Projekt Bogstøtte, der er i gang med at grave i sagen om de økonomiske konsevenser af en eventuel exit fra EU.
En talsmand for banken kalder det "uheldigt", at oplysningerne er sluppet ud, men siger, at det jo er bankens opgave at undersøge konsekvenserne af en EU-afstemning, og at den vil fastholde det arbejde.
- Det er regeringens politik, at der skal ske en genforhandling og en folkeafstemning om Storbritanniens medlemsskab af EU. Det bør ikke komme som en overraskelse, at der rejser sig en række økonomiske problemer i den kontekst. Det er bankens ansvar at vurdere dem, siger han til the Guardian.