De caribiske øer er blevet hårdt ramt af orkanen Irma, der kostede mindst 26 mennesker livet og jævnede de fleste bygninger med jorden.
Flere af øerne er fransk, hollandsk eller britisk territorium, og nu hvor stormen har lagt sig, strømmer statsoverhoveder til for at inspicere ødelæggelserne.
Frankrigs præsident Emanuelle Macron blev ifølge CNN mødt af kritiske spørgsmål, da han ankom til lufthavnen i Pointe a Pitre på Guadeloupe med kurs mod St. Martin. Kritikken gik på, at hjælpen fra Frankrig kom for sent.
Han understregede, at det var ventet, at orkanen ville ramme Guadeloupe som en kategori 3 orkan, men i stedet ramte St. Martin som en noget voldsommere kategori 5 orkan. 11 mennesker mistede livet på St. Martin og St. Barts.
- Jeg er her for at tale om rekonstruktion. Når sådan noget sker, bliver livet aldrig det samme igen. Jeg ønsker at genopbygge ikke kun et nyt liv, men et bedre liv, sagde Macron.
Største evakuering siden krigen
Præsidenten fortalte, at 2.000 mennesker er blevet fløjet væk fra øerne, hvilket er Frankrigs største evakuering i luften siden 2. verdenskrig.
Han lovede, at der snart vil være rindende vand og strøm i de franske områder i Caribien, ligesom skolerne gerne skulle kunne åbne i nogle timer fra næste uge.
Samtidig var den britiske udenrigsminister Boris Johnson på vej til Barbuda og de britiske jomfruøer, der blev ramt af store ødelæggelser under orkanen. Det vurderes, at 95 procent af bygningerne på Barbuda er ødelagt.
Over en halv million briter - bosiddende eller turister - blev fanget i orkanen, og der arbejdes på at skaffe de vigtigste fornødenheder til øerne.
Den hollandske konge Willem-Alexander besøgte den hollandske del af øen St. Maarten (Der altså på fransk staves "St. Martin" red.) i går.
- Vi gør vores bedste for at hjælpe alle, der har brug for assistance, sagde han.
Tidligere på dagen havde det hollandske militær hjulpet med at evakuere nødlidende.
Unicef beder om international hjælp
I dagene efter stormen har der været mangel på mad, vand og benzin på St. Martin.
Den franske indenrigsminister Gerard Collomb har meddelt, at der arbejdes på at få vand bragt til de ramte områder. Det ventes, at 2.000 redningsfolk vil være på øerne i de kommende dage.
Briterne har sendt 700 soldater og 50 betjente til øerne. Desuden arbejdes der på, at få strømmen tilbage og genetablere adgangen til trådløst internet.
Frankrig, Storbritannien og Holland kan dog ikke klare det alene, lyder det kritisk fra FN-organisationen Unicef, der opfordrer de øvrige lande til at hjælpe.
- Vi har ikke kunne hente bidrag fra andre lande lige nu. Jeg mener, vi har brug for meget større international respons.
- Lige nu bruger vi penge fra vores igangværende program. Vi har brug for ekstra bidrag - cirka 2,3 millioner dollars (ca. 14 millioner kroner), siger Khin-Sandi Lwin, der står i spidsen for Unicefs arbejde i Caribien.
EU har bidraget med 2,4 millioner dollars (ca. 15 millioner kroner) til akut hjælp.