Valget i Storbritannien har kostet tre tabende partiledere jobbet i kølvandet på et skuffende valg.
Tilbage står lederen af det konservative parti, David Cameron, som en overraskende sejrherre, der kan danne flertalsregering og forlænge sin tid på Downing Street 10 i London med en anden periode som Storbritanniens premierminister.
Nu skal han samle en splittet nation.
Manden uden indre ild
Støtterne kalder ham modig og charmerende. Modstanderne siger, at han er doven og hensynsløs. James Hanning, der er medforfatter til en biografi om Cameron, beskriver ham som en mand uden indre ild.
- Han har aldrig kunnet svare på spørgsmålet, der er stillet ham flere gange: Hvad er det, der får dig op af sengen klokken seks om morgenen? Hvad er det, du vil opnå som premierminister?, siger Hanning til Associated Press.
I den månedlange valgkampagne, der sluttede torsdag, har Cameron optrådt afslappet.
Chillax
Kritikere har sagt, at han ikke har virket ligeså sulten efter sejren som rivalen Ed Miliband, på trods af at Cameron har arbejdet under mantraet "vind eller forsvind".
Det var Cameron, der vandt.
Engelsk presse afbilder 48-årige Cameron som premierministeren, der kan lide at "chillaxe" - at slappe af. Han er ingen arbejdsnarkoman, men har balance mellem arbejde og privatliv.
Moderne kurs
David Cameron blev i 2005 valgt som De Konservatives partileder og overtog et parti, der havde tabt tre valg til Tony Blairs Labour. Der var mange paralleller mellem de to partiledere, og Cameron blev kaldt Blairs arving, skriver Associated Press.
Begge var unge, attraktive politikere, der satte deres respektive partier på en mere moderne kurs. Begge var mere praktisk begavede end ideologiske og appellerede til vælgernes hjerter.
Da Cameron overtog premierministerposten i 2010, legaliserede han homoægteskaber, som traditionalister i partiet kæmpede imod. Tidligt i sit embede argumenterede han, at unge kriminelle har brug for forståelse og straf.
En ny udfordring
Pressen døbte politikken "kram en hættetrøje", og Cameron blev ansigtet på en ny type konservatisme med medfølelse.
Nu står han overfor en helt anden udfordring - at samle en splittet nation.
Under valgkampen har Cameron lovet en folkeafstemning om EU-medlemskabet, flere magtbeføjelser til det skotske selvstyreparlament og at få den britiske økonomi på fode.
- Jeg vil have, at mit parti og den regering, som jeg gerne vil lede, genvinder en position, som vi aldrig skulle have mistet - positionen som en nation, et samlet Storbritannien, sagde Cameron fredag, efter dronning Elisabeth havde givet ham grønt lys til at danne regering.
/ritzau/