Drømmen om et bedre liv i Europa har fået mange hundrede tusinder bådflygtninge fra særligt Nordafrika til at tage chancen og sejle over Middelhavet.
Men det er med livet som indsats, og havet er blevet omdøbt 'Dødens Hav' af organisationen Amnesty International.
De mange druknede bådflygtninge sætter nu pres på EU for at finde en løsning. Indtil oktober sidste år var det italienske redningsprogram 'Mare Nostrum' med til at redde tusinde bådflytninge. Men programmet blev lukket og siden har indsatsen ikke været lige så stærk.
Før programmet blev lukket var den italienske flåde med til redde op til 150.000 personer om året.
Her kan du se en oversigt over nogle af de værste skibsforlis med bådflygtninge
2015
19. april: Op mod 950 personer frygtes druknet, efter at et skib kæntrer 200 kilometer syd for Lampedusa. 287 Overlevende bliver reddet i land og ulykken bliver kaldet 'den værste katastrofe i Middelhavet i nyere tid' af blandt andet den franske præsident Francois Hollande.
15. april: Knap 400 savnes efter et skibsforlis ud for Libyens kyst, ifølge Red Barnet. Båden havde 550 personer ombord, efter en anden båd var kæntret tre dage tidligere.
4. marts: Den italienske kyst bjærger ti lig og redder 121 overlevende, der var ombord på et kæntret skib.
11. februar: Over 330 frygtes døde efter fire skibsforlis ud for den italienske ø Lampedusa, ifølge FNs flygtningeagentur.
2014
4. december: Italiens kystvagt finder en jolle ca. 75 kilometer ud for Libyens kyst med 16 lig ombord.
3. oktober: To forlis ud for Libyens kyst og omkring 130 meldes døde.
15. september: Op til 700 frygtes døde efter to store ulykker. Herunder en tilsyneladende bevidst sænket båd med 500 personer ombord. Ifølge den Internationale Organisation for Migranter var de på vej fra Egypten til Europa.
25. august: Over 220 Migranter meldes døde efter tre forskellige skibsforlis i løbet af tre dage ud for Libyen og Italien.
30. juli: Omkring 20 lig bliver fundet af Libyens kystvagt sammen med 22 overlevende. Der var angiveligt 150 personer ombord.
21. juli: Den italienske flåde opsamler en halvsunken jolle med fem lig og 61 overlevende ombord. De overlevende fortæller om op mod 20 personer savnes.
20. juli: 29 personer, der menes at være døde af iltmangel på et skib to dage tidligere ankommer til Malta. Under redningsarbejdet mister to livet.
2. juli: Op mod 45 lig bliver bjærget fra en båd, der forliste tre dage tidligere.
14 juni: På et skibsvrag ud for Libyen bjærger de italienske myndigheder op til 45 lig.
12. maj: Mindst 40 personer meldes døde, da et skib med hundredevis ombord kæntrer mellem Libyen og Italien.
5. maj: Syv savnes og mindst 22 personer dør efter to både kæntrer på vej til Grækenland.
6. februar: 15 personer meldes døde efter et forsøg på at svømme til den spanske enklave Ceuta fra Nordafrikas kyst.
20. januar: En båd kæntrer ved den græske ø Farmakonisi og 12 personer dør.
I alt 219.000 mennesker krydsede Middelhavet i 2014 for at komme til Europa. Af dem mistede 3.500 mennesker livet, ifølge UNHCR.
2013
11. oktober: Mindst 200 personer savnes og frygtes omkommet efter en båd kæntrer ud for Malta. 186 personer reddes.
3. oktober: 336 lig bjærges og flere savnes i en af de værste ulykker på Middelhavet i længere tid. Båden synker ud for Lampedusa.
10. juli: Den tunesiske kystvagt redder en stærkt dehydreret mand fra Eritrea, som klyngede sig til resterne af sin gummibåd. Han fortalte FN-organisationen UNCHR at op mod 54 personer døde på havet af tørst.
2012
5. november: Næsten 200 personer reddes af den italienske kystvagt ved to forskellige redningsoperationer. Den ene nær Malta og den anden cirka 89 sømil syd for øen Lampedusa.
7. september: Over weekenden bliver omkring 40 personer reddet, da et skib forliser ud foran den italienske ø Lampedusa. Mindst 58 personer drukner selvom og både den italienske kystvagt, politiet og Nato deltager i eftersøgningen.
10. juli: Den tunesiske kystvagt redder en stærkt dehydreret mand fra Eritrea, som klyngede sig til resterne af sin gummibåd. Han fortalte FN-organisationen UNCHR at op mod 54 personer døde på havet af tørst.
Overlevende fra det forliste skib fortæller at op mod hundrede personer var ombord. Kaptajnen og hans hjælper overlever og bliver anholdt.
2011
1. august: Den italienske kystvagt finder 25 lig ombord på en båd, der forsøgte at krydse Middelhavet fra Nordafrika. Ombord var i alt 268 personer og årsagen til dødsfaldene er uklare.
2. - 4. juni: Ligene af 150 afrikanske flygtninge bliver fundet ud for Tunesiens kyst. Ifølge repræsentanter fra FN omkom de i bådene, som blev brugt til transport af illegale flygtninge fra Nordafrika til Italien.
Men helt op til 270 personer frygtes druknet efter at flere skibe kæntrer i samme weekend.
Den tunesiske kystvagt og militæret formår at redde 570 flygtninge. Overlevende fortæller, at de panisk forsøgte at komme ned i redningsbådene som stødte sammen og kæntrede.
6. april: I et voldsomt stormvejr i Middelhavet forsvinder op mod 150 personer ud for Lampedusa. Det lykkedes den italienske kystvagt at redde op til 48 overlevende fra båden, der formentlig kom sejlende fra Tunesien.
Ifølge Amnesty omkom mindst 1500 personer i Middelhavet i 2011 i forsøget på at nå frem til Europa.
Kilde: Ritzau, Redbarnet, AFP og den Internationale Organisation for Migranter