Den græske regering mødes her til formiddag forud for mandagens møde i Bruxelles, som kan blive afgørende for, om landet har en fremtid i euro-zonen.
Mandagens forhandlinger er afgørende, for kører de af sporet, kan EU ende med at have en fejlslagen stat inden for eurozonen.
Og det er der ingen, der ønsker.
Men det kan blive en af de utilsigtede konsekvenser, siger Jesper Berg, der er direktør i Nykredit. Han mener dog samtidig, at EU er parate til at gå langt, for at det skal lykkes.
- Man skal huske, at det nemt ender med at blive et 'blame game'; at man skal styre udenom at blive den, der er ansvarlig for, at et land smelter ned, forklarer Jesper Berg DR Nyheder.
Kreditorer med strenge krav
Grækenlands EU-partnere har skærpet tonen over for den græske regering.
Tyskland forbundskansler Angela Merkel advarer for eksempel om, at der skal ligge en aftale mellem Grækenland og dets kreditorer, før stats- og regeringschefer for de 19 eurolande starter deres krisemøde i morgen.
Lørdag begyndte Grækenlands regering at bløde op over for sine kreditorer, og søndag understreger finansminister Yanis Varoufakis, at han er klar til at lave kompromisser med kreditorerne.
Den største modstander er derhjemme
Men bankøkonom Jesper Berg er mere og mere pessimistisk.
- Man kan måske blive enige om en blød landing, men det tror jeg ikke har den store sandsynlighed, forklarer Jesper Berg.
For hjemme i Grækenland er der en opposition, der kan spænde ben for det barske arbejde med at finde et kompromis.
- Derfor kommer parterne til at stå hårdt over for hinanden, mener han.
- Man skal huske, at der er en græsk regering, der skal have et flertal, for at gennemføre de her ting. Og de har en meget hård venstrefløj, der ikke ønsker det.
Grækere tager opsparing ud af banken
Derfor mener han, at det mest sandsynlige scenarie efter mandagens krisemøde er at prøve at holde processen i kog.
Men hvad er Grækenlands chance for at blive i eurosamarbejdet?
- Mange grækere stemmer netop nu med fødderne i den forstand, at de trækker penge ud af banksystemet.
Derfor skød Den Europæiske Centralbank likvider i det græske banksystem i fredags, selv om landet hverken betaler af på sin gæld til IMF eller centralbanken.
- Men det kan blive svært, at holde det græske banksystem likvidt og rent logistisk sørge for, der kommer pengesedler frem, siger økonom Jesper Berg fra Nykredit til DR Nyheder
- Og det tror jeg stadig, er den største risiko er, at det går galt.
- Ingen ønsker en fejlslagen stat
Men han understreger endnu en gang, at ingen ønsker en fejlslagen stat som en del af euro-zonen.
- Så har man en stat, hvor der ikke bliver betalt løn i det offentlige. Hvor hospitaler og grænsekontrol holder op med at fungere. Hvor økonomien smelter ned. Og det er der jo ikke nogen, der ønsker, siger direktør i Nykredit Jesper Berg til DR Nyheder.
- Men det kan godt blive en utilsigtet konsekvens af mange handlinger.