Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, forsætter udrensningen af statens ansatte efter kupforsøget i fredags.
Først gik han efter militærfolk, politi og dommere.
Nu har han udvidet det til undervisningssektoren og de tyrkiske medier.
De ansatte er alle mistænkt for at være forbundet til Erdogans rival, Fethullah Gülen, og hans store Hizmet-bevægelse, som regeringen mener, har orkestreret det mislykkede kup.
- Det er kun fra præsident Erdogan og hans topministre, at vi hører, at de har noget at gøre med Gülen-bevægelsen, forklarer Hetav Rojan, freelance-journalist og Tyrkiet-kender.
- Vi kan ikke selvstændigt bekræfte, at de fyrede tilhører bevægelsen.
Udrejseforbud til alle undervisere
Indtil videre er mere end 50.000 ansatte enten blevet fyret eller suspenderet, heraf 21.000 lærere, 15.000 ansatte i undervisningsministeriet og 1577 universitetsrektorer.
Gülens bevægelse menes at være særligt populær blandt ansatte i Tyrkiets undervisningssektor.
Derudover har alle professorer og andre akademikere fået forbud mod at forlade landet. Senest er 99 generaler nu formelt under anklage for at have deltaget i kupforsøget.
- Meget tyder på at man stadig er ængstelig for et nyt kup i Ankara, og der sendes flere fly i luften for at patruljere i tyrkisk luftrum, siger Hetav Rojan.
Kritikere peger på, at præsident Erdogan udnytter kupforsøget til at rense ud i sine modstandere og styrke sin egen magt i Tyrkiet.
- Det at luge ud statsapparatet i krisetider har før været en normal taktik for Erdogan, siger Hetav Rojan.
- Når magten har været så udfordret, som den har de seneste dage, er det vigtigt for Erdogan at vise, hvor magtfuld han er, og hvor allestedsnærværende hans politik er.
Amnesty: Erdogan går også efter medier
Ifølge Amnesty International har Erdogan også udvidet censuren af udvalgte medier og journalister, der er kritiske over for regeringen, skriver nyhedsbureauet AP.
Ifølge menneskeretsorganisationen er adgangen til 20 nyhedssider lukket, og der er udstedt en arrestordre på en enkelt journalist efter hendes dækning af kupforsøget.
Erdogan og Gülen var tidligere tætte allierede. Men en voksende bekymring over Gülens bevægelse og en korruptionssag i 2013 mod Erdogans inderkreds - der også involverede hans søn, Bilal Erdogan - var med til at gøre de to til arvefjender.
Gülen anklages for at være i gang med at opbygge en parallelstat, en "stat i staten", blandt andet i Tyrkiets uddannelsessektor.
Den 75-årige imam Fethullah Gülen bor i den amerikanske delstat Pennsylvania.