Dagens møde mellem Nord- og Sydkorea var det første siden 2015, hvor de diplomatiske forbindelser mellem de to nabolande blev lagt på is som følge af nordkoreanernes atomprogram.
Men det bliver ikke det sidste i denne omgang, lyder det nu i en fælles erklæring fra de to lande.
Ifølge nyhedsbureauet Reuters vil de to lande holde flere møder for at forbedre deres interne forhold og mindske de militære spændinger, der lige nu præger den koreanske halvø.
De er samtidig blevet enige om at løse deres fælles problemer gennem dialog og forhandlinger, lyder det i erklæringen.
Standse fjendtlige handlinger
Det 11 timer lange møde fandt sted natten til tirsdag dansk tid i grænsebyen Panmunjom, der ligger i den demilitariserede zone mellem de to lande, som officielt stadig er i krig med hinanden.
Under mødet bad den sydkoreanske delegation nordkoreanerne om at standse de fjendtlige handlinger, der i den seneste tid har øget spændingerne i området.
Det nordkoreanske styre har blandt andet udført en række missiltest, og så sent som i sin nytårstale påpegede landets leder, Kim Jong-un, at det nu er en atommagt, der kan ramme USA.
Det fik efterfølgende USA's præsident, Donald Trump, til at true nordkoreanerne med et atomangreb.
Den nordkoreanske delegation bevarede ifølge Reuters den sydkoreanske anmodning ved at sige, at der er behov for at sikre "et fredeligt miljø" på den koreanske halvø.
Og de gik samtidig med til nye møder med sydkoreanerne, hvor netop de militærmæssige spørgsmål vil være i fokus.
Ri Son Gwon, der stod i spidsen for den nordkoreanske delegation, understreger dog ifølge Reuters, at det nordkoranske atomprogram ikke var et emne under dagens møde.
Og han fastslår samtidig, at atomvåbnene ikke er rettet mod hverken Sydkorea, Kina eller Rusland.
- Nordkoreas våben er udelukkende rettet mod USA, siger han og understreger, at atomvåbnene ikke vil blive en del af den kommende samtale.
Tegn på opblødning
Der har den seneste uge været flere tegn på opblødning i det ellers anstrengte forhold mellem de to koreanske naboer.
Men i sin nytårstale åbnede den nordkoreanske leder, Kim Jong-un, for, at han ville sende nordkoreanske atleter til det forestående Vinter-OL, som bliver afholdt i Sydkorea.
Og i dag har Nordkorea besluttet at sende en delegation afsted til vinterlegene og" arbejde aktivt sammen" med Sydkorea om den store sportsbegivenhed, lyder det i erklæringen.
Der er endnu ikke kommet nogen reaktion fra den amerikanske regering.
Men i sidste uge meddelte Trump-administrationen, at den bakkede op om mødet mellem de to lande, og at den håbede, at det ville " kaste gode resultater af sig".
Amerikanerne gik samtidig med til at udskyde en række fælles militærøvelser med sydkoreanerne, som ellers skulle have været afviklet under Vinter-OL.
Det skete efter pres fra den sydkoreanske præsident, Moon Jae-in, som længe har arbejdet for at få nordkoreanske atleter med til vinterlegene, der løber af stablen i byen Pyeongchang.
Kina siger i en erklæring tirsdag, at landet byder de forbedrede relationer mellem Nord -og Sydkorea velkommen. Det opfordrer det internationale samfund til at støtte den igangværende tilnærmelse.