Mindst 10 mennesker er dræbt, efter bevæbnede mænd fredag trængte ind i en bygning i det nordøstlige Nigeria, hvor en gruppe kristne holdt møde, oplyser lokale indbyggere.
Kilder i politiet siger, at antallet af dræbte er tættere på 20.
Angrebet er det seneste i en række blodige attentater rettet mod kristne i Nigeria. Voldsbølgen har skabt frygt for, at det kan udvikle sig til en sekterisk konflikt.
Indbyggere i byen Mubi siger til nyhedsbureauet Reuters, at de fleste af de dræbte tilhører Igbo-folket, der for størstedelens vedkommende er kristne. De udgør en minoritet i den overvejende muslimske nordøstlige del af Nigeria.
Den yderliggående gruppe Boko Haram, som menes at stå bag de religiøst betonede angreb, har hjemme i nabostaten.
Kristene fik en frist på tre dage
Tidligere på ugen offentliggjorde en lokal avis en advarsel fra gruppen, der gav kristne en frist på tre dage til at forlade det nordlige Nigeria - ellers ville de blive dræbt, lød truslen fra Boko Haram.
De fleste muslimer bor i den nordlige del af landet, og størstedelen af de kristne bor i syd. Men i mange regioner har de to befolkningsgrupper traditionelt levet fredeligt sammen.
Torsdag trængte bevæbnede mænd ind i en kirke og dræbte seks personer under gudstjenesten. Yderligere 10 blev såret, oplyser præsten i kirken.
Iagttagere siger, at det i stigende grad ser ud til, at gruppen forsøger at fremprovokere en voldelig reaktion fra kristne mod muslimer og derved udløse en religiøs konflikt.
Boko Haram - hvis navn betyder "vestlig uddannelse er forbudt" -har taget skylden for en række bombeangreb i Nigeria i julen, herunder et blodigt angreb mod en kirke, som kostede mindst 37 mennesker livet og sårede 57.
Fredag aften var der endvidere meldinger om skyderi ved en politistation i det nordøstlige Nigeria, skriver nyhedsbureauet AFP. Det var ikke umiddelbart klart, om Boko Haram var indblandet, og om der var dræbte eller sårede.