Lørdag sætter kvinderne i det ultra-konservative kongedømme Saudi-Arabien sig bag rattet i de biler, de ikke selv må køre i.
Det gør de som del af en ny protestkampagne mod det samfund, de lever i - en mandsdomineret verden, hvor kvinder undertrykkes.
Hvor længe kan man bo i sådan et samfund, spørger en kvinde bag rattet i en bil i hovedstaden Riyadh.
Hun mener, det er på tide at gøre oprør. Det samme gør en saudi-arabisk kvinde-aktivistguppe, der i den seneste tid har samlet underskrifter og støtteerklæringer ind i kampen mod det mandsdominerede samfund.
Kæmper gennem Twitter
Gennem det sociale medie Twitter har de spredt budskabet, og kampagnen er vokset med lynets hast. Blandt andet har kvinde-aktivisterne lagt både fotos og adskillige videoklip ud på YouTube med saudi-arabiske kvinder, der trodser magthaverne og kører bil.
Aktivisternes mål er, at flest muligt kvinder sætter sig bag rattet lørdag. Men religiøse ledere er stærkt imod den plan.
De mener, at det vil opmuntre de to køn til at omgås frit med hinanden og desuden true den offentlige moral, hvis kvinderne får ret til at køre bil.
Det konservative, religiøse establishment i Saudi-Arabien har stor indflydelse på domstolene og på det religiøse politi. Det ledes af den såkaldte Kommission til Fremme af Dyder og Forhindring af Laster, som håndhæver en meget restriktiv fortolkning af Islams sharia-love.
Og selv om hverken islamisk eller saudi-arabisk lov direkte forbyder kvinder bag rattet, kan de ikke få kørekort, og må kun sidde i en bil, hvis det er en mand, der trykker på speederen.
Kongen har magten til at hjælpe
Derfor må de kvinder, der i morgen deltager i protestkampagnen, også forvente, at politiet vil skride ind.
Saudi-Arabiens indenrigsministerium har i hvert fald udsendt en advarsel til kvinderne, om at man vil bruge magt for at standse enhver protest, der sigter på at overtræde forbuddet mod at forstyrre den offentlige ro og orden.
De saudi-arabiske kvinder sætter nu deres lid til Kong Abdullah. Han er som "vogter af nationen - Islams vugge" den eneste, der har bemyndigelse til at give kvinderne retten til at køre bil.