Det var en stærk Theresa May, som for et år siden stillede sig op uden for Downing Street nummer 10 i rollen som Storbritanniens premierminister.
Medlemmerne af hendes regering frygtede hende, og medierne elskede hende. Oppositionen var svag og splittet.
Theresa May var Storbritanniens nye jernlady, som barskt og brutalt skulle aflevere den britiske EU-skilsmisseansøgning og sikre, at Brexit bliver en succes.
I dag skal Theresa May så holde en ny stor tale, hvor hun skal forsøge at relancere sig selv. For hun er kun en skygge af sig selv: Hun har tabt et valg og møder intern modstand, mens Brexit-strategien tilsyneladende sejler.
Her er højdepunkterne - og derefter lavpunkterne - fra Theresa Mays horrible år:
Juli 2016: "Et bedre Storbritannien"
Da et flertal af vælgerne i Storbritannien 23. juni 2016 stemte for at forlade EU, underskrev de samtidig en indirekte fyreseddel til premierminister David Cameron.
Camerons parti De Konservative blev kastet ud i et formandsvalg, som samtidig ville sætte navn på Storbritanniens næste premierminister.
Men der kom aldrig noget valg blandt de konservative partimedlemmer. Daværende indenrigsminister, Theresa May, som havde kæmpet for at blive i EU, viste sig at være alt for stærk for de to modkandidater - begge fra Brexit-fløjen - som trak sig inden afstemningen blandt medlemmerne.
13. juli kunne Theresa May indtage det berømte podium foran premierministerboligen i Downing Street nummer 10, hvor hun varslede et opgør med social uretfærdighed og lovede at opbygge "et bedre Storbritannien" efter skilsmissen med EU.
To dage forinden havde hun lagt op til, at briterne ville føre en hård linje i forhandlingerne med EU med det nu legendariske citat: "Brexit betyder Brexit".
Se Theresa Mays første arbejdsdag. Fra TV-Avisen 13. juli 2016:
Efterår 2016: Isoleret May holder fast
Theresa May fik en kølig modtagelse, da hun i oktober 2016 deltog i første EU-topmøde som premierminister.
Brexit var ikke engang på dagsordenen, og May måtte nøjes med at give de 27 resterende lande en kort orientering under topmødets middag. Men May holdt fanen højt og bedyrede, at Storbritannien fortsat vil "deltage fuldt ud, indtil vi er ude, og vi vil være en stærk partner, efter at vi har forladt EU."
Inden topmødet havde premierministeren lovet at begynde Brexit-processen, inden der var gået et år. Ved samme lejlighed slog hun fast, at der ikke ville komme valg i utide i Storbritannien.
Forår 2017: Valg i utide
I april 2017 overraskede Theresa May alt og alle ved at udskrive et parlamentvalg, der skulle holdes 8. juni.
Premierministeren forklarede den pludselige beslutning med, at hun havde brug for et stærkt mandat, før Brexit-forhandlingerne gik i gang. Analytikere pegede på, at Theresa May højst sandsynlig også var motiveret af meningsmålinger, der viste, at De Konservative havde mulighed for at udbygge sit absolutte flertal og nærmest smadre konkurrenten Labour.
Theresa May udskrev valget 18. april:
Labours leder, Jeremy Corbyn, hilste dog beslutningen velkommen, og under valgkampen var det Corbyns tur til at overraske stort, da hans klassisk socialdemokratiske partiprogram viste sig at have stor klangbund i befolkningen.
Theresa Mays kampagne haltede til gengældt slemt, og premierministeren endte med at blive latterliggjort for et svagt valgprogram og sin robotagtige fremtoning med en evig gentagelse af sloganet "strong and stable".
Satiremediet The Poke indfangede stemningen i en video, som de delte på Twitter:
https://twitter.com/ThePoke/status/869856086488211456
Juni 2017: Farvel flertal
Parlamentsvalget 8. juni blev en stor fiasko for Theresa May, som mistede sit absolutte flertal i Underhuset og blev tvunget til at indhente hjælp fra et nordirsk støtteparti for at blive ved magten.
Genoplev valgnatten i Storbritannien på 100 sekunder:
Siden er hun gentagne gange vågnet op til historier i pressen om, at medlemmer af hendes egen regering pønser på et oprør.
Samtidig har en storbrand i London i sidste måned, hvor over 80 personer formodes dræbt, udviklet sig til et symbol på, at Theresa May ikke har levet op til løftet fra sin tiltrædelse om et mere socialt retfærdigt Storbritannien.
Endelig er der Brexit-processen, som er ramt af dyb politisk splittelse, forklarer EU-korrespondent i DR Nyheder Ole Ryborg:
- Der er simpelthen vild uenighed om, hvordan Storbritannien skal ud af EU - internt i regeringen og internt i Labour. Der er sågar oprettet en tværpolitisk gruppe, som vil bekæmpe det, man kalder "hård Brexit". Det er noget rod simpelthen.
Alligevel kan det paradoksalt nok være netop Brexit, som holder Theresa May ved magten.
- Storbritannien skal være klar til at forhandle i efteråret 2018, og tiden går. Man har allerede spildt syv uger med valget - så man har dårligt tid til at spilde yderligere på et lederskifte, siger Ole Ryborg.