Det første topmøde mellem USA's præsident, Donald Trump, og Nordkoreas diktator, Kim Jong-un, i juni sidste år blev - ikke uden grund - kaldt historisk.
Men i realiteten var det meget begrænset, hvad de to statsledere leverede af konkrete resultater i Singapore, hvor topmødet fandt sted.
Trump afslørede i nat, at han skal mødes med Kim Jong-un i Vietnam i slutningen af måneden.
Og denne gang er man nødt til at præsentere noget mere håndfast, siger DR Nyheders Asien-korrespondent, Philip Khokhar:
- Topmødet i Vietnam bliver nødt til at have noget mere substans end mødet i Singapore. De mødtes og så glade ud, men de kom ikke frem til aftaler, der ændrede noget.
- Så der skal komme en nordkoreansk indrømmelse på det nye topmøde. Trump skal kunne flyve hjem med noget andet end pæne ord på et stykke papir.
Badeby favorit
Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvilken by der skal danne ramme om topmødet i Vietnam, men badebyen Da Nang regnes som favorit.
Der er flere grunde til, at Vietnam er valgt som mødested.
- Det er formentlig Nordkorea, som har presset på for, at det skulle være Vietnam. Landet er på papiret kommunistisk, selvom det har haft en kapitalistisk markedsøkonomi i årtier. Men nordkoreanerne kan bruge det som en facade, at det er et kommunistisk samfund, siger Philip Khokhar.
Han fortæller, at det formentlig også spiller en rolle, at Vietnam ligger tæt på Nordkorea, så Kim Jong-un ikke skal flyve alt for langt i sit bedagede fly, der kaldes "Duehøgen".
Deltager Xi?
Der har de seneste dage været forlydender om, at Kinas præsident, Xi Jinping, også vil være i Vietnam samtidig med Trump.
De to præsidenter skal primært forhandle om den handelskrig, som raser mellem USA og Kina.
Men Xis tilstedeværelse kan også få stor betydning for forhandlingerne med Nordkorea.
- Det kan være, at det ender med at have status af et regionalt topmøde, og så bliver det et langt mere tungt og substantielt møde, hvis Xi deltager, siger Philip Khokhar.
Efterretningstjeneste advarer
Korrespondenten forventer, at Nordkorea på topmødet vil kræve, at nogle af de hårde økonomiske sanktioner mod landet bliver lettet. En formel afslutning af Koreakrigen kan også komme på tale.
Som modydelse har analytikere peget på, at Nordkorea kunne tilbyde at lukke et stort område, hvor der i øjeblikket bliver produceret atomvåben.
For nylig skrev de amerikanske efterretningstjenester dog i en årlig trusselsvurdering, at Nordkorea efter alt at dømme ikke vil sløjfe landets atomvåben.
- Så vi står i en situation, hvor USA's præsident tror på, at han kan lave en aftale, mens hans egen efterretningstjeneste tvivler på det, siger DR Nyheders Asien-korrespondent.
Donald Trump annoncerede topmødet i Vietnam i sin tale om nationens tilstand: