Det var en anderledes Boris Johnson, de britiske seere mødte i torsdags.
Fra sin lejlighed tog han del i en hyldest af de ansatte i det britiske sundhedsvæsen.
Men noget var ikke, som det plejede at være.
- Det normalt viltre hår var stadig viltert. Men det så mat og trist ud. Man kunne virkelig se, at han havde det rigtig skidt og var hårdt ramt, fortæller DR's korrespondent i Storbritannien, Kim Bildsøe Lassen.
55-årige Boris Johnson har arbejdet hjemmefra, siden han den 27. marts blev testet positiv for sygdommen Covid-19.
Søndag aften blev han sendt til undersøgelse på hospitalet med høj feber som følge af coronavirus.
Det skete ifølge en talskvinde ud fra et "forsigtighedsprincip".
Selvom nationen vidste, han var syg og måske ikke ligefrem var på toppen, gav det alligevel et chok i befolkningen, da nyheden om premierministerens undersøgelse kom frem.
- Det var en sær aften. Først talte dronning Elizabeth til nationen og gav et moralsk boost, men så kom denne her nyhed få timer senere som en mavepuster. Det er en påmindelse om, at sygdommen rammer alle. Og det skaber noget forvirring om, hvor nationen er på vej hen, siger Kim Bildsøe Lassen.
Voksende kritik af regeringen
I medierne har der været en voksende kritik af den måde, den britiske regering har håndteret coronavirusset på. Blandt andet strategien i forhold til at teste, koordinering af beskyttelsesudstyr og den tøvende nedlukning af landet.
Ifølge Kim Bildsøe Lassen er der samme følelse af sammenhold og opbakning til lederne i Storbritannien, som der er i mange andre lande.
Men den har været udfordret af en anden følelse.
- Der har været en lille fornemmelse af, at der ikke rigtigt har været styr på det. Det har man også kunnet se på den voksende kritik i medierne. Og det her er med til at bidrage til bekymring og forvirringen om: Hvem er det, der styrer det her? Ved regeringen, hvad de laver?
Skulle Boris Johnson ende i en situation, hvor han ikke er i stand til at lede landet, vil det ifølge Downing Street være udenrigsminister Dominic Raab, der tager over.
Omkring 5.000 er døde som følge af coronavirus i Storbritannien.