'Den største humanitære gyserhistorie i det 21. århundrede' er på vej, hvis ikke der kommer en våbenhvile i det nordlige Syrien.
Sådan lyder advarslen fra FN.
900.000 er tvunget på flugt siden december, primært kvinder og børn, og de fleste er tvunget til at sove uden for i ned til minus ti grader om natten, fordi flygtningelejrene er overfyldte.
- Omfanget af den humanitære krise er rædselsvækkende, sagde FN's menneskeretskommissær, Michelle Bachelet, i dag og fordømte samtidig angreb på civile.
Syriens præsident Bashar al-Assads soldater kæmper mod henholdsvis tyrkisk-støttede oprørere og mod nogle af de sidste islamistiske oprørere i Idlib.
298 civile er blevet dræbt alene i år, og, ifølge FN, er Syriens regeringsstyrker - støttet af Rusland - skyld i 93 procent af angrebene.
Så sent som i går blev to hospitaler angrebet.
De griner for at overleve
Midt i luftbombardementerne befinder en far med sin fireårige datter sig.
For at kunne holde rædslerne ud er de begyndt at lege en absurd leg, hvor de griner, hver gang de kan høre en bombe eller et krigsfly.
Faren har optaget en video af legen, som er blevet delt på sociale medier, og som den tyrkiske tv-station TRT har viderebragt.
- Er det en flyvemaskine eller et bombardement? spørger faren sin datter.
- En bombe, siger den lille pige eftertænksomt.
- Vi griner, når den falder! siger faren, hvorefter skraldet lyder og hans datter hviner af grin.
Du kan se videoen ved at følge linket herunder:
Et langstrakt og smertefuldt slutspil
BBC's korrespondent Paul Adams siger, at det er, som om næsten alle kampe i Syrien foregår i Idlib lige nu:
- Krigen har varet i mere end ni år nu, men dette er en af de hidtil værste humanitære katastrofer i landet.
Siden april sidste år er regeringssoldaterne trængt ind den oprørskontrollerede Idlib-provins med hjælp fra russiske kampfly og iransk-støttede militser.
- Midt i det hele er hundredetusinder af desperate civile, der forsøger af flygte fra luftangrebene, siger Paul Adams.
Men de har intet sted at flygte hen.
Engang kunne syrerne flygte over grænsen til Tyrkiet, men nu er den grænse lukket. Tyrkerne huser allerede 3,5 millioner syriske flygtninge og ønsker ikke flere.
- Så selvom Idlib muligvis er slutspillet i krigen, er det et langstrakt og smertefuldt spil, siger BBC's korrespondent.
Rettelse: I en tidligere udgave af artiklen fremgik det ved en fejl, at 300 syrere var blevet dræbt i år, ifølge FN. Dette er nu rettet til 298.