Med 23 godkendte dommere på et år, har den amerikanske præsident, Donald Trump, fået indsat det højeste antal dommere i 40 år, der skal håndhæve lovgivningen i staternes retssale.
Men at han allerede har fået godkendt flere end de fleste andre præsidenter, betyder ikke, at hans arbejde med at udpege dem er færdigt.
Da Barack Obama var præsident lykkedes det nemlig et republikansk flertal i Kongressen at blokere for, at han kunne nominere og få godkendt kandidater til den livslange stilling.
Det betyder, at der i dag er 145 ledige dommerpositioner, der skal udfyldes. Der er historisk mange dommerstillinger ledige - og Donald Trump har gjort det til en topprioritet at få så mange dommere godkendt så hurtigt som muligt i Senatet.
Konservative jubler
Det skaber glæde hos en af landets største konservative tænketanke, Heritage Foundation.
- Det er en skøn mulighed for præsident Trump for at kunne påvirke kursen på retssystemet for det næste århundrede, siger Elizabeth Slattery, jurist ved Heritage Foundation, og fortsætter:
- Præsident Trump har gjort et godt stykke arbejde indtil videre. De nominerede, han har udpeget, har alt i alt været fremragende og kvalificerede og meget unge nominerede.
Mens republikanere og konservative jubler over, at deres præsident kan nominere så mange dommere, så frygter kritikere, at Donald Trumps dommere vil knuse en lang række rettigheder for de næste mange generationer af amerikanere, og at minoriteter ikke kan få medhold i sager om diskrimination.
Flere af de dommere, Donald Trump har nomineret, er nemlig meget konservative. Og det bekymrer Nan Aron fra organisationen Alliance for Justice:
- De deler de samme holdninger om anti-abort, imod homoseksuelles rettigheder, anti-arbejdsrettigheder, og de går imod miljø- og forbrugerbeskyttelse, siger han.
- Absolut rædselsfuldt
Derfor vækker Trumps nomineringer af konservative dommere heller ikke begejstring blandt homoseksuelle i USA.
- Det er rædselsfuldt. Absolut rædselsfuldt. Jeg frygter, at vi ryger tilbage til en situation, hvor vi åbenlyst bliver diskrimineret, siger Michael Radkowsky, der bor i Washington med sin mand Steve Hughes.
Donald Trump har tidligere sagt, at han har det fint med højesteretsdommen, der tillader ægteskab mellem to personer af samme køn. Men det har ikke beroliget det homoseksuelle par i Washington.
- Vi skyndte os at blive gift, inden vores store planlagte bryllup i juli sidste år. I stedet giftede vi os den 9. januar 2017, før Donald Trump blev indsat som præsident, for det var ikke til at sige, hvad der ville ske, siger Michael Radkowsky, der bor i Washington med sin mand, Steve Hughes.
- Han inspirerede os helt sikkert til at blive gift, supplerer Steve Hughes.
De er bange for, at domstolene tager et markant sving til højre, og at det vil betyde, at homoseksuelle ikke vil få de samme rettigheder som heteroseksuelle, når de konservative dommere bliver sat ind for at håndhæve landets love.
- Det er stadig ret nyt, at man som homoseksuel kan adoptere et barn. Men det kan ændre sig med højrefløjens syn på homoseksuelles rettigheder, siger han.