Det er fem år og et utal af brudte valgløfter siden, at den socialistiske Francois Hollande flyttede ind i Elyséepalæet, den pompøse franske præsidentbolig i hjertet af Paris.
I dag flytter han så ud igen - til mange franskmænds store glæde.
62-årige Hollande er nemlig den mest upopulære præsident i moderne fransk historie. For mange vælgere er han blevet symbolet på landets sociale og økonomiske krise, og manden, der i 2012 gik til valg på at være "Monsieur Normal", stopper i 2017 med et eftermæle som "Monsieur Katastrofal".
Lovede lavere arbejdsløshed
Lad os begynde fra en ende af: Hollande lovede franskmændene, at han ville knække arbejdsløshedskurven. Han ville skabe tusindvis af nye job og særligt satse på de unge.
Fem år senere er Frankrig stadig ramt af massearbejdsløshed på 10 procent, mens ungdomsarbejdsløsheden er helt oppe på 25 procent.
Francois Hollande gik også til valg på at beskatte de rigeste franskmænd med 75 procent. Men efter bulder og brag og vilde protester fra republikkens velhavere - og ej at forglemme stjerneskuespilleren Gérard Dépardieu, der i protest over indkomstskatten valgte at give afkald på sit franske statsborgerskab - endte Hollandes skatteplan i en af Elyséepalæets dybeste skuffer.
Kæreste med skuespiller
Millioner af franskmænd vil også huske Hollande for hans temmeligt kulørte privatliv.
Præsidentens brud med kæresten, Valerie Trierweiler, foregik til dels på hendes Twitter-profil, hvor millioner af måbende vælgere kunne følge dramaet.
Efterfølgende blev Hollande, iført motorhjelm, en sen aften fanget af paparazzi-blitzlys, mens han forlod Elyséepalæet på scooter for at besøge sin nye kæreste, skuespilleren Julie Gayet.
Endnu et dystert afsnit i den socialistiske præsident Hollandes politiske eftermæle er dét faktum, at Frankrigs engang så store Socialistparti befinder sig i dyb krise: Partiet fik kun 6,5 procent af stemmerne ved præsidentvalgets første runde, og Socialisterne står nu reelt uden leder.
Indførte homoægteskaber
Blandt de mere opløftende afsnit i Hollands eftermæle er, at han holdt sit valgløfte om indførelse af homoægteskaber. Protesterne var massive, men præsident Hollande fik tumlet kritikerne, og parlamentet vedtog hans forslag i 2013.
Mange franskmænd vil også huske præsident Hollande for hans indsats i kampen mod terror. Han har skabt et stærkt anti-terrorberedskab i Frankrig, som siden 2015 har været udsat for en lang række store og små terrorattentater.
Efter attentatet på satiremagasinet Charlie Hebdo og på et jødisk supermarked i januar 2015 formåede Hollande på få dage at samle 40 statsledere og én million demonstranter til en march mod terror gennem Paris' gader; noget, som præsidenten flere gange er blevet rost for.
Men efter fem år har franskmændene noteret flere minusser end plusser i Hollandes karakterbog. Det bliver ikke noget tårevædet au revoir, der søndag finder sted i Frankrig, når Hollande flytter ud af præsidentboligen for - måske - endelig at blive "Monsieur Normal".