Den særlige anklager Robert Mueller og hans hold af jurister har siden 2017 undersøgt, om der var et samarbejde mellem den russiske regering og Donald Trumps kampagne frem mod præsidentvalget i 2016.
Nu er rapporten landet på justitsminister William Barrs bord, hvorfra der er videresendt en fire sider lang opsummering til Kongressen.
Her følger svar på de vigtigste spørgsmål om Muellers rapport lige nu:
Hvad er hovedkonklusionerne i rapporten?
Russerne forsøgte at påvirke det amerikanske præsidentvalg i 2016.
Men der er ikke fundet beviser for, at Donald Trump eller folk omkring ham har samarbejdet med den russiske regering om at gøre det.
Der er heller ikke fundet beviser for, at Trump har gjort sig skyldig i magtmisbrug eller har forsøgt at forhindre Muellers efterforskning af ham. Rapporten har dog heller ikke renset ham for ikke at have gjort det.
Hvorfor er hele rapporten ikke offentliggjort?
Det er som udgangspunkt justitsminister Willam Barr, der bestemmer, hvor meget af rapporten der skal offentliggøres.
I de fire siders opsummering, han har sendt til Kongressen, fremgår det, at William Barr vil offentliggøre mere fra rapporten, men at dele af materialet nødvendigvis må tilbageholdes, fordi det indgår i igangværende efterforskninger.
Demokraterne har allerede sagt, at de vil forsøge at få hele rapporten offentliggjort.
Hvem er William Barr?
William Barr blev udnævnt til justitsminister i februar, efter at Jeff Sessions var blevet fyret. Han var også justitsminister i perioden 1991-1993.
William Barr gjorde sig i juni sidste år bemærket ved at kritisere Robert Muellers undersøgelse af, om Donald Trump havde forhindret efterforskningen.
Robert Mueller og William Barr har været venner i 30 år, og Barr har rost, at det netop var Mueller, der skulle undersøge hele det russiske spor.
Hvor stiller det her Donald Trump?
Ifølge politiske iagttagere tager konklusionerne i Mueller-rapporten et væsentligt pres af Donald Trumps skuldre.
Præsidenten selv har kaldt det en "total frifindelse".
Men der kører fortsat en række sager, som udspringer af Muellers rapport, og som kan belaste Donald Trump.
Kan en sammensværgelse helt udelukkes nu?
Mindst 17 personer med forbindelse til Donald Trump har været i kontakt med russere eller Wikileaks, som lækkede de hackede dokumenter om Demokraterne. Det har New York Times afsløret.
Det drejer sig blandt andet om Trumps svigersøn Jared Kushner og præsidentens tidligere advokat Michael Cohen, der nu er idømt tre års fængsel. Trumps støtter har sagt, at det er rutine at være i kontakt med fremmede stater under en præsidentkampagne.
Der kører fortsat en undersøgelse af det russiske spor i et udvalg i Kongressen.
Hvad siger Demokraterne?
Demokraterne har meddelt, at de ikke betragter justitsminister William Barr som neutral, og at han i deres øjne ikke kan vurdere Robert Muellers Rusland-undersøgelse objektivt.
De kræver nu, at William Barr deltager i en høring i Kongressen.
Samtidig arbejder de ihærdigt videre med at undersøge Trumps rolle i sagen i forskellige udvalg og vil arbejde på, at offenligheden får indsigt i Muellers fulde rapport og dens konklusioner, som de ikke bestrider.
Hvad sker der nu?
Udover undersøgelsen i Kongressen, der er gjort mulig med Demokraternes erobring af flertallet efter Midtvejsvalget, er flere juridiske slagsmål med Trump i centrum undervejs flere steder i landet.
Særligt sagen om Trumps påståede betaling til pornostjernen Stormy Daniels for at tie om en affære kan nu komme i fokus.
Hun har selv hævdet, at hun havde en affære med Donald Trump tilbage i 2006, og at hun op til præsidentvalget i november 2016 blev betalt tæt på en million kroner - såkaldte hush-money - for at tie stille i sagen.