En pige vinker ivrigt farvel gennem ruden i bussen, der om lidt er klar til at forlade byen Douma i det østlige Ghouta.
Hun smiler, selvom situationen er alt andet end sjov. Hun er nemlig på vej ud af den krigshærgede bydel, der de seneste tre uger har været under intense angreb fra den syriske hær.
Um Mohammad har allerede forladt Douma.
- Jeg takker Gud for, at jeg kunne komme sikkert ud med min syge mand og vores søn. Jeg håber, at dem, der stadig er i byen, kan komme ud og slutte sig til os, siger den syriske kvinde.
Østghoutas gidsler
Ifølge organisationen Det Syriske Observatorium for menneskerettigheder har omkring 20.000 personer de seneste dage forladt Douma og andre byer i det østlige Ghouta, der er en forstad til den syriske hovedstad Damaskus
Her er indbyggerne taget som gidsler i blodige kampe mellem det syriske regime og oprørsgrupper, der siden 2013 har haft kontrol med området. Der bor fortsat omkring 350.000 personer i Østghouta.
Ifølge meldinger fra Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder har Syriens hær nu taget kontrollen med 70 procent af området.
Nødhjælp til dem, der bliver tilbage
Samtidig er 25 lastbiler med nødhjælp fra Røde Kors ankommet til Douma, hvor 26.000 indbyggere nu kan få hjælp.
Det er blot anden gang, det lykkes Røde Kors og FN at komme indbyggerne til undsætning med mad og medicin.
- Folk, der bor her, mangler nærmest alt, hvad der er brug for i hverdagen, men først og fremmest medicin, forklarer Peter Maurer, formand for Den Internationale Røde Kors Komité, der er taget med til det østlige Ghouta.
Og det er der brug for, lyder det fra indbyggerne.
- Børnene har lus, der er ingen badeværelser, ingen brusebad, ingen medicin, siger en kvinde i byen Douma.