Der sidder ikke noget, der ligner 150 journalister fængslet i Tyrkiet. Faktisk er der kun to personer med pressekort, der sidder bag lås og slå i landet.
Sådan lyder det fra landets præsident, Recep Tayyip Erdogan, i et interview med BBC.
Med udtalelsen undsiger præsidenten en række organisationer, herunder Amnesty International, der anklager Tyrkiet for at have flere end 150 journalister siddende i landets fængsler.
- Vi er nødt til at anerkende, at ingen i det her land er fængslet på grund af journalistik. Oppositionsjournalister skriver en masse fornærmende artikler om mig. De gjorde det endda for nylig under marchen. De fornærmerende artikler er stadig derude, siger Erdogan.
Udmeldingen fra Erdogan kommer knap et år efter det mislykkede militærkup sidste sommer.
Kupforsøget fik styret i Ankara til at iværksætte omfattende masseanholdelser af dommere, oppositionsfolk, menneskerettighedsaktivister og journalister.
Ifølge BBC er 160 medier blevet lukket ned siden kupforsøget, og 2.500 journalister og mediefolk er blevet fyret fra deres jobs. Tyrkiet er ifølge organisationen Committee to Protect Journalists det land i verden, der holder flest journalister fængslet.
Ingen rigtige journalister fængslet
Allerede i årene op til kupforsøget blev adskillige regeringskritiske medier lukket ned og stribevis af journalister anholdt i Tyrkiet.
Men at styret i Ankara skulle gå efter journalister, afviser præsidenten:
- De mennesker, der stadig er i fængsel - de har ingen journalisttitler. Nogle af dem samarbejdede med terrororganisationer; nogle af dem blev fængslet for våbenbesiddelse. Nogle af dem blev fængslet for at vandalisere og røve hæveautomater, siger Erdogan.
- De har et journalistmærke, men det er ikke det officielle pressekort. Der er kun to rigtige journalister, der er i fængsel lige nu. Udover det er alt, hvad der bliver sagt om det her emne, løgne. Lad os ikke bedrage verden med disse løgne, fortsætter den tyrkiske præsident.
I sidste uge blev den lokale direktør for menneskerettighedsorganisationen Amnesty International, Idil Eser, fængslet sammen med ni andre personer.
EU ikke uerstatteligt
Tyrkiet søgte om EU-medlemskab tilbage i 1987, og optagelsesforhandlingerne blev indledt i 2005.
Men massefyringer og anholdelserne af journalister i EU-kandidatlandet vækker bekymring internationalt - ikke mindst i EU-lande, der frygter, at ytringsfriheden bliver undertrykt under Erdogan.
- Der var engang i min første periode som premierminister, hvor det på møder blandt EU-ledere blev beskrevet som om, at Tyrkiet havde gennemgået en stille revolution. Men nu undlader det samme EU ikke bare at invitere os til møderne - de spilder også vores tid, siger Erdogan og fortsætter:
- Hvis EU direkte siger, 'Vi vil ikke tage Tyrkiet med ind i EU', vil det være en trøst for os. Så iværksætter vi vores plan B og C. Den Europæiske Union er ikke uundværlig for os. Vi tager det afslappet, siger Erdogan.