Rekordmange mennesker marcherede i dag gennem Paris' gader med penne strakt i vejret og sorte 'Jeg er Charlie'-plakater i favnen for at mindes ofrene for den tre dage lange terror, der har efterladt Frankrig i sorg.
- Jeg har aldrig set så mange mennesker. Det her er en begivenhed, man kun oplever en gang i sit liv, siger DR's korrespondent Thomas Ubbesen fra Paris.
Over hele Frankrig var mere end 2,5 millioner mennesker på gaden for at vise deres støtte til ofrene for den seneste uges terrorangreb.
Søndag aften siger Frankrigs indenrigsministerieum, at det er den største demonstration i landets historie.
Skulder mod skulder i tavshed
Og det overrasker ikke, siger DR's korrespondent.
- Selv om det er klaustrofobisk, marcherer alle skulder mod skulder i god ro og orden og for det meste i tavshed. Det er en meget værdig demonstration, siger Thomas Ubbesen.
Den store plads i det nordøstlige Paris, Place de la Republique, var så pakket med mennesker, at flere var nødt til at gå ned af sidegader for at komme med frem til Place de Nation, der var demonstrationens mål.
- Forsvar for demokrati og ytringsfrihed
For med 'Jeg er Charlie'-badges og flag samt plakater med tegninger af profeten Muhammed gik mere end 1,5 million gennem Paris' gader.
Det gjorde de sammen med op mod 60 statsledere arm i arm.
- Det er et forsvar for demokrati og ytringsfrihed. Og det viser, at terroristernes projekt ikke er lykkedes, siger Thomas Ubbesen.
Farveblyanter strakt i vejret
Men derudover er farveblyanter og penne dagens våben. Strakt i vejret, sat gennem håret eller sat fast på tøjet.
- Det er sjovt at se en blyant blive givet en så stor og afgørende rolle. Det er et fantastisk symbol, siger Thomas Ubbesen fra Paris.
Og det symbol var dagen igennem fremme over hele verden.
I byer som London, Madrid, Cairo, Sydney og Tokyo blev der holdt demonstrationer som støtte for terrorramte franske folk og i kamp for ytringsfriheden.
Blomster og stearinlys foran satiremagasin
Søndag aften er Paris' gader stadig pakket med mennesker, der dagen igennem har råbt "frihed, Charlie, frihed, Charlie".
Stilhed har lagt sig over storbyen, bortset fra de spontane råb, og nu omfavnes den af aftenmørket.
Og foran Charlie Hebdos redaktionslokaler vokser blomsterhavet og antallet af stearinlys.
De er sat der til minde om de 10 tegnere og journalister samt en politimand, der blev skudt ned og døde, da de to Kouachi-brødre onsdag angreb satiremagasinet.
Og for den politimand der blev dræbt, mens han lå såret og med hænderne strakt i vejret på fortovet ude foran.
Onsdag udkommer det franske satiremagasin i en million eksemplarer verden over mod 60.000 normalt.
De fra redaktionen, der overlevede angrebet, arbejder netop nu i avisen Liberations lokaler bag politiafspærringer og låste døre.