Ved midnat dansk tid - 1318 dage efter den skæbnesvangre folkeafstemning om brexit - er det tid til, at briterne forlader EU.
Storbritannien vinker farvel efter 47 års medlemskab og begiver sig ud i en tilværelse uden for det europæiske fællesskab.
Briterne skal stadig følge alle EU's regler i mindst 11 måneder fremover, men det stopper ikke mange EU-skeptiske briter i at lade champagnepropperne springe.
Her får du et overblik over nogle af måderne, briter vælger at markere "Brexit Day".
Farage fester foran parlamentet
En af de helt store vindere i forbindelse med briternes farvel til EU hedder Nigel Farage. Han er leder af Brexit Partiet og har tilbragt over 20 år i Europa-Parlamentet, hvor han kæmpet indædt mod EU-systemet.
Derfor fejrer han i aften skilsmissen.
Farage er i aften en af talerne ved en stor brexit-fest, der finder sted på Parliament Square i det centrale London, der forventes at tiltrække tusinder af brexit-tilhængere.
Her vil blandt andre den syngende komiker Dominic Frisby optræde med sin sang 17 Million Fuck-Offs.
Her slår han fast, at folkeafstemningen om brexit i 2016 i hans øjne var en stor strittende langefinger fra 17 millioner briter til EU-systemet, eksperterne og "alle de nedladende Labour-parlamentarikere, der tror, at de ved meget mere end dig".
Brexit-glade briter har de seneste døgn købt og streamet sangen i stor stil for at sørge for, at den kommer til at ligge nummer et på hitlisterne i dag. Omvendt har anti-brexit-briter forsøgt det samme med Europahymnen 'Ode til Glæden'.
Hvis man bor uden for London, behøver man ikke fortvivle, hvis man drømmer om en våd "uafhængighedsdag". Hjemmesiden Leaversofbritain.co.uk har lavet en liste over arrangementer, hvor man kan fejre brexit.
Her bydes der blandt andet på pubcrawl i Calderdale i Yorkshire i det nordlige England såvel som fest på et bryghus i Cambridge.
Johnson taler til nationen
Storbritannien har haft 10 premierministre i løbet af tiden som EU-land. En lille håndfuld af dem er blevet væltet af pinden som følge af deres EU-politik.
Men Boris Johnson, der for under et år siden ikke engang var en del af den britiske regering, slår i aften sit navn fast som manden, der fik briterne ud af EU. Premierministeren var blandt hovedmændene bag Leave-kampagnen i 2016 og kæmpede indædt for at få briterne til at stemme sig ud af det europæiske fællesskab.
Bag sig havde han flere år som EU-kritisk journalist i Bruxelles, hvor hans farverige historier om EU-systemet ofte fangede folks opmærksomhed - men ikke altid var sande.
I aften holder Johnson så tale for nationen i anledning af den store dag. Premierministeren sagde for to uger siden, at han ville have Big Ben til at kime i anledning af brexit, men han har siden trukket i land og ser ud til at forsøge at ramme en forsonende tone i det splittede Storbritannien.
Premierministeren vil derfor ikke deltage i store, offentlige fejringer af brexit.
Han vil i stedet holde en tale for nationen, hvor han vil pointere, at det er tid til at hele som nation og starte på en frisk, lyder det fra en talsmand.
Samtidig vil Downing Street, hvor premierministeren bor, blive oplyst af et ur, der tæller ned til brexit.
Tre millioner mønter og følelsesmæssig førstehjælp
Det førnævnte ønske om at få Big Ben til at kime i anledning af brexit blev altså ikke til noget. Det verdenskendte tårn, der huser den store klokke, gennemgår i øjeblikket en større renovering, og det britiske parlament sagde derfor nej til at spendere millioner af kroner på at få brexit ringet ind.
Den britiske regering har til gengæld fået lavet tre millioner særlige 50 pence-mønter, der markerer brexit.
Boris Johnson bliver blandt de første til at modtage en af de særlige erindringsmønter, som er præget med teksten'fred, velstand og venskab med alle nationer' samt datoen: 31. januar 2020.
Det er samme tekst, der var skrevet på de erindringsmønter, regeringen fik produceret sidste år i forventning om at skulle forlade EU den 31. oktober. Det lykkedes som bekendt ikke, og mønterne med datoen 31. oktober indgraveret måtte derfor omsmeltes.
Mønterne kan til gengæld få lov at blive i lommen, hvis man besøger Londons rådhus i aften. Her lover man alle deltagere en gratis kop te og noget sødt såvel som mulighed for "følelsesmæssig støtte".
Arrangementet er rettet mod europæiske London-borgere under fanen "London er åben", og de fremmødte udlændinge får mulighed for at få gratis rådgivning om deres opholdsstatus fra eksperter på området.
Gravøl og falske bryllupper
Når nu 48,1 procent af briterne stemte for at blive i EU, så er der selvsagt briter, som ikke betragter dagen som hverken en festdag eller en uafhængighedsdag.
En af dem er det farverige britiske - nu tidligere - medlem af Europa-Parlamentet Majid Majid. Den 30-årige tidligere borgmester, der blev kendt som Storbritanniens "mest cool" af slagsen, indkalder til afskedsfest i Bruxelles under fanen "Brexit er noget lort, men lad os feste alligevel".
Her vil han stå for musik og underholdning i det centrale Bruxelles med hjælp fra "F*ck Brexit Orchestra" samt foretage falske vielser for "brexitofrene". Festen bliver klart bedre end Farages, lover han.
I Skotland har Nicola Sturgeon, som er leder af det skotske uafhængighedsparti, oplyst, at man fortsat vil lade EU-flaget vaje over den skotske regerings hovedkvarter trods exittet fra EU.
62 procent af skotterne stemte for at blive i EU, og de skotske nationalister er vrede over at skulle følge resten af Storbritannien ud af det europæiske fællesskab.
Flere af partiets topfolk fortæller ligeledes, at de har tænkt sig at deltage ved mindehøjtideligheder rundt omkring i landet i løbet af i dag, beretter The Telegraph. I blandt andet Dundee og Edinburgh er der eksempelvis planlagt fakkeloptog.
På tværs af Storbritannien vil der være en lang række begivenheder, hvor der både bliver drukket gravøl eller triumferet over en lunken ale.
Dem vil vi forsøge at bringe indtryk fra i aften på dr.dk, hvor vi følger brexit-dagen tæt.
Følg med i livebloggen fra klokken 18.