Efter en måned med adskillige retsmøder, 22 personer i vidneskranken og slibrige detaljer om påstået sex med den tidligere amerikanske præsident, Donald Trump, er de sidste ord nu sagt for både anklager og forsvarer i den såkaldte tys-tys-sag.
Det tog mere end 10 timer for de to fløje at runde sagen af, og senere i dag skal en jury bestående af 12 newyorkere votere og vurdere sagen, der kan ende med en fængselsstraf til Trump.
Det står stadig ikke klart, om Donald Trump i 2006 iført silkepyjamas tog imod tidligere pornoskuespiller Stormy Daniels, der har det borgerlige navn Stephanie A. Gregory Clifford, på et hotelværelse og havde en affære med hende, som hun under ed har fortalt om.
En affære er der ikke noget ulovligt i, og Trump nægter, at det nogensinde er sket.
Men sagen udspringer af netop den påståede affære. Der er rejst i alt 34 tiltaler mod Donald Trump om ulovlig bogføring i forbindelse med overførsel af tys-tys-penge, og det er med afsæt i disse tiltaler, at juryen skal vurdere, om Trump er skyldig eller ej.
Selv står Trump fast på sin uskyld.
Og den tidligere præsident afviser derfor også på det kraftigste, at Stormy Daniels har fået cirka 900.000 kroner forud for det amerikanske valg i 2016 for at tie stille om det, hun påstår, der skete på et hotelværelse i delstaten Nevada for 18 år siden.
Trump opfatter derimod sagen som politisk forfølgelse og forsøg på valgindblanding forud for det amerikanske præsidentvalg i november senere i år, hvor han stiller op.
12 newyorkere skal nu votere
Det er ikke præcist til at sige, hvor lang tid juryen skal bruge på at finde hoved og hale i de mange oplysninger, der er kommet frem i retten, og på at votere.
Men de skal alle sammen være enige, og derfor skal der kun én person til at sikre, at Trump ikke bliver dømt. Det fortæller DR's USA-korrespondent Jakob Krogh:
- Juryen skal først og fremmest finde ud af, om den mener, at det er bevist, at Trump har betalt tys-tys-penge til Stormy Daniels i forhold til den påståede affære.
Og så skal juryen tage stilling til, om den mener, at Trump har været bevidst om, at pengene blev bogført ulovligt som advokatudgifter og ikke som betalinger til Stormy Daniels, fortæller Jakob Krogh og tilføjer:
- Derudover skal der tages stilling til, om han gjorde det for at påvirke valget i 2016 - altså for at forhindre, at historien fra Stormy Daniels ville skade Donald Trumps egen valgkamp.
Ifølge USA-korrespondenten er det især anklagerens påstand om, at Trump forsøgte at påvirke valgkampen ved at betale pengene til Stormy Daniels, der er alvorlig, fordi det hæver tiltalen fra en mindre forseelse til potentielt set at kunne betyde en fængselsstraf til Trump.
Det er første gang i historien, at en tidligere eller siddende præsident i USA er tiltalt i en straffesag. Trump har i alt fire straffesager hængende over hovedet, men sagen om tys-tys-pengene er formentlig den eneste, der når at blive afgjort inden præsidentvalget.
Hør Genstart om sagen:
Vidneudsagn gik for vidt
I løbet af retssagen har anklageren indkaldt i alt 20 vidner, mens Donald Trumps forsvarer kun har indkaldt to.
Mange havde forventet, at Trump selv ville vidne, fordi han før retssagen havde tilkendegivet, at han ville gøre det.
Det skete dog aldrig, og Trump har derfor bare kigget på.
Stormy Daniels var sagens 13. vidne, og hun var naturligt nok en af dem, som mange havde ventet på skulle sige noget.
Og det gjorde hun i den grad også. Stormy Daniels fortalte fra vidneskranken så detaljeret om den påståede affære med Trump, at dommeren i sagen, Juan Merchan, flere gange måtte afbryde hende.
Han mener, at flere af hendes vidneudsagn gik for vidt, men alligevel gik de ikke nok over stregen til at erklære udtalelserne for ugyldige, som Trumps forsvarer ellers har argumenteret for.
Votering kan tage alt fra fem minutter til flere dage
Stormy Daniels modtog efter eget udsagn tys-tys-pengene fra Trumps daværende advokat Michael Cohen.
Derfor er Michael Cohen også blevet kaldt for kronvidnet i sagen.
Siden det seneste valg i USA er Donald Trump og Cohen dog kommet på gevaldig kollisionskurs - og Trump har blandt kaldt ham en forræder.
I 2018 blev Cohen idømt tre års fængsel blandt andet for sin rolle i tys-tys-sagen. Det var nemlig ham, der lagde ud for udbetalingen til Stormy Daniels.
Trump har tidligere erkendt, at pengene blev betalt tilbage til Michael Cohen, men ifølge ekspræsidenten var der tale om en privat tjeneste, som ikke har noget med Stormy Daniels at gøre.
Michael Cohen har dog i retten blandt andet oplyst, at han flere gange inden han overførte pengene til Stormy Daniels, ringede til Trump for at få hans godkendelse.
- Jeg ville sikre mig, at han endnu en gang godkendte det, jeg lavede, fordi alt, hvad jeg lavede, krævede hans godkendelse. Derudover ville jeg have mine penge tilbage, sagde han ifølge BBC.
Cohen har også slået fast, at der er blevet overført penge til flere kvinder for at få dem til at holde tæt med negative historier om Trump.
Michael Cohen har et blakket ry og er blandt andet tidligere blevet dømt for at lyve under ed.
Forsvareren i tys-tys-sagen mener, at Cohen er et utroværdigt vidne, og juryens vurdering af netop Cohens vidneudsagn kan få stor betydning for sagens udfald, lyder det fra Jakob Krogh:
- Nogle mener, at der er blevet skudt flere huller i Cohens vidneudsagn, mens andre argumenterer for, at selvom han er utroværdig som kilde, så er flere af hans påstande bakket op af andre former for beviser og vidner, siger USA-korrespondenten.
I de afsluttende bemærkninger i sagen lød fra anklager Joshua Steinglass, at juryen blandt andet har set mange beviser på, at betalingen til Stormy Daniels fandt sted netop på grund af valget i 2016.
Forsvareren Todd Blanche brugte blandt andet de afsluttende bemærkninger på at miskreditere Michael Cohen og hans troværdighed.
DR's podcast 'Stjerner og striber' dykker hver uge ned i amerikansk politik med særligt fokus på valgkampen forud for det amerikanske valg i november: