Colombias største oprørsgruppe, Farc, har enstemmigt godkendt den fredsaftale, som gruppen og landets regering nåede til enighed om i sidste måned.
Godkendelsen skete under en afstemning på en Farc-kongres fredag, skriver nyhedsbureauet Reuters.
Fredsaftalen bringer en af verdens længstvarende konflikter til en afslutning, ligesom at Farc nu forbereder overgangen fra oprørsgruppe til politisk parti.
- Fred er den smukkeste af alle sejre.
- Det er vores mål, at ingen colombianere nogensinde igen bliver nødt til at gribe til våben for at føle, at deres ord og krav bliver hørt, siger Farc-leder Rodrigo Londono, der også er kendt som Timochenko.
For knap en måned siden fejrede Colombia landets første fredsdag i 52 år, efter at den colombianske regering og Farc aftalte at lægge våbnene. Det skete efter fire års forhandlinger i Cubas hovedstad, Havanna.
Nu venter en folkeafstemning om fredsaftalen 2. oktober. Meningsmålinger viser, at aftalen vil blive godkendt med et stort flertal.
Derefter følger forhandlinger om fremtiden for både præsident Juan Manuel Santos og Farc.
Konflikten mellem Farc og regeringen har kostet omkring 260.000 mennesker livet, mens 45.000 andre er forsvundet.
Når fredsaftalen træder i kraft, vil Farc begynde at flytte sine krigere fra deres skjul i jungler og bjerge til lejre, som FN får ansvaret for.
Her skal soldaterne ifølge aftalen aflevere deres våben og sluses ind i samfundet.
Ifølge fredsaftalen vil Farc få ti sæder i kongressen indtil 2026 - dog uden stemmeret indtil 2018. Farc kan desuden deltage i valg.
Derefter skal de 7000 tidligere oprørere ud og høste stemmer som alle andre partier. Det har præsident Santos tidligere sagt.
Ifølge Farc vil der senest i maj 2017 blive afholdt en kongres. Her vil partiet officielt blive stiftet.
Fredsaftalen dækker også over en landbrugsreform, et opgør med den ulovlige narkohandel i Colombia samt erstatning til ofrene.
Den historiske fredsaftale er blevet lovprist af både USA, FN og EU. Aftalen forventes at blive underskrevet af Farc-leder Rodrigo Londono og præsident Juan Manuel Santos på mandag.
/ritzau/