Efter ni ugers intens valgkamp kan briterne i dag endelig sætte de krydser, der vil afgøre, om deres land skal forlade eller blive i EU.
Og der skal nok være en del, som ryster på hånden i stemmeboksene, mener DRs globale korrespondent, Steffen Kretz, som har fulgt valgkampen fra start til slut.
- Sandheden er, at ingen - absolut ingen - kan sige med sikkerhed, hvad konsekvensen af et farvel til EU vil betyde, siger han.
Ramt på tegnebogen
Usikkerheden bunder naturligvis delvist i, at det er et meget komplekst spørgsmål, vælgerne skal tage stilling til - men også, at valgkampen ikke har gjort dem meget klogere.
- Kampagnerne har været præget af frygt - for migranter eller for økonomisk sammenbrud. Der har ikke været en konstruktiv samtale om, hvor man vil hen som nation, og store spørgsmål som miljø, klima, fred og sikkerhed har fyldt uendeligt lidt, siger Steffen Kretz.
Korrespondenten hæfter sig ved, at 'bliv'-fløjen aldrig har forsøgt at sælge en positiv vision for det EU, de ønsker at fortsætte som medlem af.
- Man har kun slået på frygten for, at det vil ramme tegnebogen, hvis Storbritannien melder sig ud.
Nostalgi
På lignende vis har 'forlad EU'-siden spillet på frygten for EU-migranter, der tager arbejdspladser fra briter, mens de suger til sig af sociale ydelser.
Men man har undladt at præsentere en plan for, hvordan man vil bremse indvandring efter en udmeldelse, selvom størstedelen af de migranter, der kommer til Storbritannien ikke kommer fra EU.
Samtidig har 'forlad'-fløjen dyrket nostalgien.
- Det er en fornemmelse af, at Storbritannien har mistet sin rolle i verden, at Storbritannien engang betød noget særligt, da landet kunne træffe sine egne beslutninger uden at spørge om lov i Bruxelles først, siger Steffen Kretz.
EU-træthed
Nostalgien har været et effektivt slagnummer, fordi man helt ind i 'bliv'-lejren fornemmer en tydelig mathed, når det gælder det europæiske fællesskab.
- Briterne føler sig ikke som en del af Europa: Går du hen til et rejsebureau, så vil du se annoncer for ferierejser til Europa - som om, at det var et fjernt og eksotisk sted, siger Steffen Kretz:
- Det ironiske er, at Storbritannien har spillet en afgørende rolle i EU - i den grad har været med til at præge EUs udvikling - måske netop fordi landet altid har holdt projektet ud i strakt arm.