- Jeg ved ikke helt, hvem der kommer til at vinde den kamp, konstaterer Mel O’Dell med et grin.
Han taler om ægteparrets fremtid i Spanien, hvor Mel O'Dell gerne vil fortsætte med at nyde tilværelsen som pensionist i Orihuela i den sydlige del af Spanien.
Hans hustru Glenda O'Dell leger i stedet med tanken om at rejse hjem til England, hvis Storbritannien ender med at stemme sig ud af EU.
- Hvis det ender med, at vi melder os ud, risikerer vi at skulle betale hospitaler og læger selv, og når man først har passeret 70 år, som Mel har, så er sundhedsforsikring virkelig dyrt, siger hun.
Parret kunne lige så godt diskutere fremtiden i EU, for her er de lige så splittede.
- Jeg håber virkelig, vi bliver i EU, for selvom det ikke er perfekt, så synes jeg, det er bedst for os, siger Mel O'Dell:
Glenda O'Dell er langtfra lige så pjattet med EU.
Faktisk så hun helst, at Storbritannien stod uden for EU, og det har sat hende i lidt af et dilemma, for hun er enig med Mel O'Dell i, at deres egen situation nok er nemmere, hvis Storbritannien bliver i EU.
Så indtil videre undlader hun at stemme.
Slagsmålet om sundhedsregningen
I virkeligheden ved ingen, hvordan situationen ser ud efter afstemningen 23. juni.
Heller ikke for de mere end 300.00 britere, der som Mel og Glenda O’Dell har valgt at slå sig ned i Spanien.
Sådan som systemet er skruet sammen i dag, sender Spanien regningen for pensionisternes besøg hos læger og hospitaler videre til Storbritannien, som så betaler for behandlingen.
På samme måde sender Storbritannien sundhedsregningen videre til hjemlandene for de EU-borgere, som bor og bliver behandlet i Storbritannien.
Sådan er EU-reglerne om den frie bevægelighed skruet sammen.
Men den britiske regering har givet udtryk for, at borgere ikke kan regne med, at der vil blive indgået en lignende aftale, hvis Storbritannien forlader EU.
Samme signaler kom for nylig fra den spanske premierminister Rajoy. Med andre ord, at regningen kan ende hos borgerne selv.
Skræmmekampagne lød det med det samme fra EU-modstanderne, som peger på, at såvel Spanien som Storbritannien har interesse i at videreføre lignende aftaler.
Men meldingerne har skabt nervøsitet blandt pensionisterne, og derfor møder man på gaderne i Orihuela langt flere positive tilkendegivelser om fremtiden i EU blandt de fastboende briter, end blandt dem der kun tilbringer en del af året under solen.
Edwin Benton tilbringer cirka otte-ni måneder om året af sin pensionisttilværelse på Costa Blanca, og han vil for alt i verden have Storbritannien ud af EU.
Det er især på grund af migranterne.
Der er kommet alt for mange migranter til Storbritannien, siger han og understreger at han både taler om migranter fra andre EU-lande, uden for Europa og asylansøgere.
På spørgsmålet om han ikke også selv er en slags migrant i Spanien, studser han lidt.
- Jeg betaler min skat i Storbritannien, og jeg bruger min pension her. Jeg bidrager til økonomien her, og der er forskellen, mener han.
Den 23. juni stemmer briterne om EU-medlemskabet. Se, hvad det går ud på her: