En ny aftale om Storbritanniens udtrædelse af EU blev i dag forhandlet færdig i Bruxelles.
Efterfølgende udtalte en begejstret Boris Johnson, Storbritanniens premierminister, at han håbede, de britiske politikere ville samarbejde om at levere brexit.
Det britiske parlament skal på lørdag debattere aftalen og endelig til afstemning om, hvorvidt den kan godkendes eller ej.
Regeringen skal på stemmejagt
Og det bliver en tæt afstemning, fortæller Kim Bildsøe Lassen, DR's korrespondent i Storbritannien.
- Det bliver utroligt tæt på lørdag. Jeg tror ikke, at nogen ved, om det vil lykkedes at få aftalen igennem eller ej, siger han.
Han forklarer, at Boris Johnson og regeringen allerede ved på forhånd, hvem de ikke skal regne med stemmer for aftalen. Det gælder blandt andre oppositionspartierne Labour og Liberaldemokraterne, samt den konservative regerings støtteparti, det nordirske parti DUP.
- Regeringen vil dog prøve at kapre stemmer fra Labour. Navnlig dem, der er kandidater i områder, som er positive over for brexit. Men det store spørgsmål er, hvordan de mest brexit-ivrige i det konservative parti vil stemme. Det samme gælder DUP. Hvis de fastholder, at de siger nej til aftalen, bliver det meget vanskeligt for Boris Johnson, fortæller Kim Bildsøe Lassen.
Dramatisk afstemning i vente
I dag godkendte de 27 EU-lande aftalen. Derfor bliver bolden nu sendt til det britiske parlament, der lørdag skal debattere og stemme om aftalen.
Stemmer de ja tak, er det Europa-Parlamentets tur til at stemme om aftalen.
Og hvis de ligeledes stemmer ja, forlader briterne EU efter planen den 31. oktober med aftalen.
Boris Johnson har i dag på et pressemøde sagt, at han er "meget sikker på" at aftalen går igennem på lørdag.
Samtidig holder han fast på en udtrædelse af EU den 31. oktober, aftale eller ej, siger DR's korrespondent Kim Bildsøe Lassen.
- Men det er der en lovgivning, der siger, at det kan de ikke. Det bliver en meget vild og dramatisk dag på lørdag.
Hvad er centralt ved den nye aftale?
Den nye aftale mellem EU og Storbritannien har store ligheder med den, som den tidligere premierminister Theresa May forhandlede på plads med EU - og som blev afvist flere gange i det engelske parlament.
En af de vigtigste ændringer er den såkaldte 'backstop' - grænsekontrollen mellem Irland og Nordirland, der skulle træde i kraft, hvis briterne forlod EU uden en aftale - et 'no deal-brexit'.
Den nye aftale indeholder ikke et 'backstop'.
I stedet skal hele den irske ø, inklusive Nordirland, overholde et begrænset sæt EU-regler.
Det vil betyde, at de varer, der kommer til den irske ø skal tjekkes ved ankomst til selve øen - fremfor ved en fysisk grænse mellem Nordirland, som er med i Det Forenede Kongerige med Storbritannien, og Irland, der er med i EU.
Opdateret med video.