Den britiske premierminister, Boris Johnson, er ikke enig i den beslutning, som den britiske højesteret traf tidligere i dag. Her kendte 11 dommere premierministerens suspendering af det britiske parlament frem til den 14. oktober for ulovlig.
For kort tid siden reagerede den britiske premierminister, som befinder sig i New York til FN's generalforsamling, på dommen:
- Jeg er stærkt uenig med den beslutning, som Højesteret har taget. Jeg har den største respekt for vores retssystem, men jeg tror ikke, det her var den rette beslutning. Jeg mener, at suspenderingen er blevet brugt under de her omstændigheder i århundreder, uden at det er blevet udfordret, siger premierministeren til Sky News.
Han fastholder dog, at regeringen vil respektere dommernes beslutning.
Her kan du se, hvordan det så ud, da Højesteret tidligere i dag meddelte sin afgørelse:
Udskældt suspendering
Premierministeren suspenderede parlamentet den 9. september - et træk, der vakte voldsom kritik fra parlamentet, som mente, at regeringen forsøgte at sætte parlamentet udenfor indflydelse frem mod brexit, som er planlagt til at finde sted den 31. oktober.
Den kritik har premierministeren dog afvist. Han kaldte i stedet suspenderingen for en normal procedure med henblik på at afslutte den indeværende parlamentsperiode og sætte en ny politisk dagsorden.
Det er den begrundelse, som Boris Johnson gav dronningen i sin anmodning om en suspendering, og som Højesteret i dag har kendt ulovlig.
Tror stadig på en aftale
Kritikere frygtede, at premierministeren med sin suspendering forsøgte at undgå parlamentets indblanding i en eventuelt no deal-brexit.
Men Boris Johnson håber stadig på, at det vil lykkes at få en aftale i stand med EU, som parlamentet kan godkende, inden den 31. oktober, siger han i dag.
- Som det står nu, vil vi trække os ud den 31. oktober, og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til at få en aftale. Jeg tror det, folket gerne vil se nu, er, at parlamentarikerne arbejder sammen i den nationale interesse for at få det her afsluttet, siger han til Sky News.
I en tale senere på dagen tilføjede Johnson, at "alt det her i parlamentet og domstolene" ikke gør opgaven med at få en aftale med EU nemmere.
Hastede lovforslag igennem
Premierministeren har siden sin indsættelse i juli måned holdt fast på, at han vil trække Storbritannien ud af EU den 31. oktober, uanset om det lykkes at nå frem til en skilsmisseaftale eller ej.
Men det kan blive svært for premierministeren at holde det løfte, men mindre han har tænkt sig at bryde loven endnu en gang.
Inden parlamentet gik på pause den 9. september, lykkedes det dem nemlig at haste et lovforslag igennem, der betyder, at Storbritannien ikke kan forlade EU uden en aftale.
Dagens højesteretsdom betyder, at parlamentet rent faktisk slet ikke er suspenderet. Det vil vende tilbage til arbejdet i morgen klokken 11.30, oplyser parlamentets formand, John Bercow.