Det britiske Underhus var i går samlet for første gang, siden premierminister Boris Johnson for to uger siden sendte parlamentarikerne på ufrivillig orlov.
Her ventede mange i spænding på at høre, hvad Boris Johnson ville sige om suspenderingen, som den britiske højesteret har fundet ulovlig.
Hvis de forventede en undskyldning, blev de skuffet.
Det var nemlig en meget provokerende premierminister, der i går viste, at han ikke har tænkt sig at give op, lyder vurderingen fra Hans Christian Andersen, seniorlektor ved Northumbria University i Newcastle, over for P1 Morgen.
Aftenens spørgetime i Underhuset kom i høj grad til at handle om sprogbrug og udviklede sig til tider til decideret mundhuggeri, mens oprørte parlamentarikere flere gange skulle bedes om at stoppe deres råb ned mod premierministeren.
- Der blev en kolossal og larmende ballade - jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har hørt noget lignende. Der var ondskab i luften, siger seniorlektoren.
Myrdet politiker i fokus
Premierministeren fik flere gange de samlede parlamentarikere til at bryde ud i højlydte protester ved at omtale parlamentets seneste brexit-lov som "overgivelsesloven".
Det gjorde han hele 15 gange, noterer mediet Politico.
Flere parlamentarikere opfordrede premierministeren til at tænke over sit sprogbrug og gjorde opmærksom på, at "os mod dem"-retorik har konsekvenser uden for parlamentet, hvor politikere lever med trusler.
Labour-parlamentarikeren Paula Sheriff var blandt kritikerne.
- Vi bør ikke ty til at bruge stødende, farligt og provokerende sprog om lovgivning, som vi ikke kan lide, sagde hun med henvisning til premierministerens retorik.
Mange parlamentarikere mødes stadig af dødstrusler, hvor ord som overgivelse og forræderi bliver brugt, sagde hun og henviste til sin partifælle Jo Cox, der blev myrdet af en højreekstremist op til folkeafstemningen om brexit i 2016.
- Jeg er træt af det! Vi bliver nødt til at moderere vores sprog, og det skal først og fremmest komme fra premierministeren, lød det fra en oprørt Paula Sherriff, der sagde, at premierministeren bør skamme sig.
- Jeg har ikke hørt sådan en omgang humbug i hele mit liv, sagde premierministeren, mens salen brød ud i højlydte råb.
Efterfølgende sagde premierministeren, at den bedste måde at ære Jo Cox på er ved at gennemføre brexit.
Det har vakt kritik - blandt andet, fordi Jo Cox gik ind for at blive i EU og blev myrdet af "en terrorist, der råbte 'Storbritannien først'", skriver Politico.
Andre har kritiseret oppositionspolitikere for at blande den afdøde politiker ind i debatten.
Hendes enkemand opfordrer til ikke at gøre hende til genstand for debatten og opfordrer begge sider til at tænke over deres "provokerende" ordvalg.
Johnson: Giv os et nyvalg
Premierministeren beskyldte i går oppositionen for at stikke halen mellem benene ved ikke at gå med til et nyvalg eller stille et mistillidsvotum mod hans regering.
Her betegnede Boris Johnson parlamentet som lammet og opfordrede politikerne til at respektere de 17,4 millioner briter, der stemte for brexit, ved at gennemføre farvellet til EU.
Der er dog ikke udsigt til, at parlamentet bliver enige om det store foreløbigt, lyder vurderingen fra DR's korrespondent i Storbritannien, Kim Bildsøe Lassen.
- Lige nu er der så store uoverensstemmelser, at de måske som tidligere kan blive enige om, hvad de ikke vil, men det er meget vanskeligt for dem at blive enige om, hvad det er, der er vejen frem, siger han.
Boris Johnson har peget på, at oppositionen i dag får mulighed for at stille et mistillidsvotum mod hans regering.
Men man skal ikke forvente, at de går den vej siger korrespondenten.
De vil nemlig først have sikkerhed for, at briterne ikke ryger ud af EU uden en aftale den 31. oktober.
- Det er også grunden til, at man ikke vil stemme for, at der afholdes valg, før der er sikkerhed for, at det ikke sker.
Debatten fortsætter i Underhuset i dag, hvor De Konservative forventes at bede om at få lukket parlamentet i tre dage i næste uge, mens partiet afholder partikongres.