Er der ét ord, der er gået igen i den seneste tids brexit-debat, så er det 'backstop'.
'Backstop' - der på dansk betyder 'bagstopper' - er blevet omdrejningspunktet for den politiske strid, der har lammet britisk politik og skabt usikkerhed om Storbritanniens farvel til EU.
Men hvad betyder det egentlig?
'Backstop' stammer fra baseball-verdenen, hvor det er navnet på det net, der skal fange løbske bolde, inden de ryger ud til publikum.
I brexit-verdenen er der tale om det politiske sikkerhedsnet, der skal garantere, at det aldrig bliver nødvendigt at udstationere toldere ved grænsen mellem Irland og Nordirland.
Heller ikke, hvis Storbritannien og EU ikke kan blive enige om en frihandelsaftale.
Frygter ny konflikt
Ifølge planen skal Storbritannien forlade EU den 31. oktober i år.
Og hvis briterne forlader unionen med den skilsmisseaftale, som tidligere premierminister Theresa May har forhandlet på plads med de 27 EU-lande, vil de i en toårig periode frem til udgangen af 2020 blive ved med at følge alle EU's regler og være en del af det indre marked.
Denne aftale er ifølge den nuværende premierminister Boris Johnson for dårlig, og han har lovet, at han vil forhandle en aftale på plads.
Tanken er, at EU og Storbritannien skal den toårige periode på at blive enige om en egentlig frihandelsaftale.
Den skal være så omfattende, at varer frit vil kunne bevæge sig mellem EU og Storbritannien uden behov for toldere til at kontrollere varer ved grænsen mellem Nordirland og Irland.
Nordirland forlader nemlig EU sammen med England, Wales og Skotland, mens Irland forbliver medlem af EU.
Og der er frygt for, at man vil kunne genoplive den blodige konflikt, der kostede omkring 3.500 mennesker livet i Nordirland fra 1968 til 1998, hvis der igen kommer grænsekontrol.
Vil ikke tage den af bordet
Men hvis det af en eller anden årsag ikke lykkes briterne og EU at lave sådan en frihandelsaftale, træder dette 'backstop' i kraft. Og det har skabt debat.
Hvis det sker, vil Storbritannien forblive en del af EU's toldunion. Men ifølge den britiske regeriongs juridiske rådgiver risikerer briterne derved at forblive i toldunion med EU på ubestemt tid.
Det vil betyde, at Storbritannien vil skulle følge EU's toldregler, og at briterne derfor ikke vil kunne indgå selvstændige handelsaftaler med andre lande.
Netop dét har skabt vrede blandt mange britiske parlamentarikere, der frygter, at Storbritannien aldrig for alvor kan komme til at forlade EU-samarbejdet. I sin første tale til parlamentet, efter han var blevet taget i ed, understregede Boris Johnson, at han ikke ønskede en aftale, de inkluderede et backstop, og at der måtte være bedre løsninger.
Fra EU's side har man gentagende gange sagt, at man ikke ønsker at aktivere denne 'backstop'. Men man vil ikke gå med til at genforhandle den.
For den skal være der, hvis det går hen og bliver nødvendigt.
Og ender det med, at briterne forlader EU uden nogen form for overgangsaftale, så kan de se frem til kontrol ved grænsen. Europa-Kommissionen meddelte før julen 2018, at alle levende dyr og dyreprodukter, der kommer fra Storbritannien, fremover kontrolleres ved grænsen til EU, hvis det ender med no-deal.