Den 24. september skal vores tyske naboer til stemmeurnerne, og den konservative Angela Merkel forventes at blive kåret som tyskernes kansler igen igen.
Sidder hun perioden ud vil hun tangere Helmut Kohl som den længst siddende kansler i Europas mægtigste land.
Merkels udfordrer er Martin Schulz fra de tyske socialdemokrater SPD.
Martin Sculz har været formand for Europa-Parlamentet i fem år og gruppeformand for den socialdemokratiske gruppe i parlamentet i otte år. I alt har han brugt 23 år i parlamentet
Men hvem er de to kandidater egentligt? Hvad kendetegner dem som politikere? Det har vi spurgt nogle af deres danske kollegaer om.
"Angela Merkel er underspillet og skarp"
To af de danske politikere, der har arbejdet sammen med Angela Merkel gennem årene, er de to tidligere udenrigsministre Villy Søvndal (SF) og Martin Lidegaard (RV).
De kalder hende begge for en stille type.
- Jeg har svært ved at forestille mig Angela Merkel stille sig op på en ølkasse og holde et brag af en tale, der får væggene til at smælde. Det er ikke hende. Hun er den stille, eftertænksomme, kloge og velovervejede, og så har hun nogle helt klare værdier, siger Villy Søvndal, der var udenrigsminister i godt to år.
Martin Lidegaard fortæller, at hun sådan set heller ikke har brug for at hæve stemmen for at markere sin position.
- Hun er altid lidt underspillet. Men man ved jo godt, at hun er den person, der kommer tættest på at være en leder for den frie verden i øjeblikket, hvor USA så at sige er lidt nede, siger Martin Lidegaard.
Han er heller ikke et øjeblik i tvivl om, at hun er et magtmenneske.
- Man bliver ikke kansler i Tyskland gang på gang, hvis man ikke er en meget hård hund. Det er man ikke i tvivl om, når man taler med hende. Det kan godt være, at hun taler rimelig lavt og venligt, men der er en vilje af stål bagved, siger Martin Lidegaard, der var udenrigsminister fra februar 2014 til juni 2015.
Villy Søvndal har også respekt for kansleren som politiker.
- Hun er en af de bedste konservative ledere, vi har set i Europa i mange år. Det er meget vigtigt i en periode, hvor der er lidt skvulp. Hun giver ikke plads til nogen tvivl om, hvor Tyskland står i forhold til den europæiske dagsorden, og hun tør at sige fra over for Rusland, når landet optræder, som det gør i Ukraine, siger han.
"Martin Schulz taler de store og stærke imod"
En dansk politiker, der har arbejdet en del sammen med Merkels udfordrer, er den danske europaparlamentariker Morten Løkkegaard (V).
Han har siddet i Europa-Parlamentet, som Martin Schulzs modstander i flere år. Nogle af de første ord Morten Løkkegaard sætter på Martin Schulz er, at han er en markant og benhård politiker.
- Han er meget bulldozer-agtig. Man kan tydeligt mærke, at han er bundet af en stor overbevisning. Han kører benhårdt imod målet, og det præger hans måde at være på, siger han.
For Morten Løkkegaard, der har seks år i Europa-Parlamentet på bagen, er Martin Schulz' bulldozer-stil dog ikke kun negativ:
- Han har gjort parlamentet mere synligt i den tid, han har været der. Det hænger tæt sammen med, at han har sin overbevisning og sit temperament. Han vil simpelthen nå de mål, han sætter sig, siger han.
En af de mere bemærkelsesværdige sager omkring Martin Schulz i hans tid i parlamentet var, da han for 14 år siden tørnede sammen med den daværede italienske premierminister Silvio Berlusconi.
Det var i Europa-Parlamentet, at italieneren efter en debat foreslog, at Martin Schulz skulle spille rollen som KZ-vogter i en film. Den bemærkning fald, efter Schulz havde kritiseret den italienske regeringschefs syn på indvandringspolitik og hans immunitet mod retssager i hjemlandet.
- Det var ikke tilfældigt, det var ham, der tørnede sammen med Italiens Berlusconi, da han var på besøg. Schulz gav igen på den kommentar og fik skabt et ry for at være en mand, der talte de store og stærke imod, siger Morten Løkkegaard og fortsætter:
- Det har han udnyttet i sin tid i parlamentet. Han har været oppe at toppes med mange, men på en måde, hvor man altid var sikker på, at det ikke var fordi, han var personligt ramt, men fordi han kæmpede for sagen, siger han.
Morten Løkkegaard fremhæver, at Martin Schulz heller ikke er bange for at have en holdning til for eksempel Donald Trump. Ifølge Morten Løkkegaard siger Martin Schulz, hvad han mener på en meget direkte måde.
- Det kan være en fordel i en fase, hvor man har brug for opmærksomhed og få kæmpet sig op i det forreste felt. Når man er nået derop, så er der imidlertid brug for nogle mere samlende evner. Det er der brug for, hvis man vil være kansler, og det jeg ikke sikker på, at Schulz kan, siger han.