Uden forklaring bliver den 17-årige syriske flygtning Nagham Hassan og hendes 18-årige mand, Yamin Suwaid, kaldt ind på et kontor på asylcentret Avnstrup i Midtsjælland.
Det er mandag den 15. februar 2016.
Ifølge parret får de at vide, at Nagham Hassan og andre flygtningekvinder under 18 ikke længere kan bo sammen med deres ægtefæller eller samlevere.
Dagen efter bliver Nagham Hassan kørt 50 kilometer væk til Røde Kors' børnecenter i Nykøbing Sjælland.
Få dage tidligere har udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) udsendt en ulovlig instruks om at tvangsadskille alle asylpar, hvor den ene eller begge parter er under 18 år.
I alt 23 par blev adskilt og sendt til hver sit asylcenter som følge af pressemeddelelsen eller instruksen, som ministeriet også kaldte den.
Et af parrene klagede til Folketingets Ombudsmand, og han konkluderede senere, at Inger Støjbergs instruks var ulovlig, fordi sådanne adskillelser skal vurderes fra sag til sag.
Og netop det er blevet sagens kerne, for ifølge flere eksperter kan man stille spørgsmål ved, om der overhovedet har været foretaget individuel behandling i sagerne.
- Umiddelbart kan man sige, at når det er et ungt par, hvor der ikke er voldsom stor aldersforskel, og som i øvrigt virker, som om de er glade for hinanden, så er der ikke grundlag for at skille dem ad, siger Louise Holck, vicedirektør i Institut for Menneskerettigheder.
For Nagham Hassan og Yamin Suwaid er der ingen tvivl – de blev aldrig hørt af myndighederne, inden de blev tvangsadskilt.
- Det var svært, fordi de aldrig spurgte os, hvorfor vi var gift. Det var tvang. De sagde, at hvis min kone ikke flyttede den 16. februar, så ville politiet komme og sørge for adskillelsen, fortæller Yamin Suwaid, der forblev adskilt fra sin kone i fire og en halv måned.
For hende var det som at få et hårdt slag i ansigtet:
- Jeg blev rigtig ked af det og græd meget. Vi elsker hinanden, men det hjalp ikke, siger Nagham Hassan, der sidder med sin syv måneder gamle datter på skødet.
Blot to uger efter adskillelsen finder hun ud af, at hun er gravid, men tvangsadskillelsen har sat sine dybe spor.
- Jeg havde det rigtig svært. Jeg sad på et værelse og blev depressiv. Jeg ville ikke spise eller drikke og havde tanker om selvmord, fortæller Nagham Hassan.
Flygtede fra militærtjeneste
Parret boede sammen i Damaskus og mødte hinanden, fordi de gik i skole tæt på hinanden i den syriske hovedstad. De blev forlovet, da hun var 16
Men de måtte flygte, da han blev indkaldt til militærtjeneste i den syriske hær. For at hun kunne rejse med giftede de sig.
Nagham Hassan fortæller, at ifølge islam kan en kvinde ikke bo sammen med en mand uden for familien, med mindre man er gift med ham.
Efter en længere flugt op igennem Europa ankommer de til Danmark i slutningen af oktober 2015 og indkvarteres i Avnstrup-lejren på Sjælland.
Tvangsadskillelsen sker fire og en halv måned senere. Noget tid efter adskillelsen fik parret mulighed for at besøge hinanden nogle gange om ugen.
- Det var næsten som i et fængsel, vi måtte ikke sidde alene sammen i et rum, det var under opsyn fra personale. Min kone var gravid med min datter, og hun ville ikke spise, fortæller Yamin Suwaid:
- Jeg havde forestillet mig, at friheden ville være stor i Danmark, men det var ikke tilfældet. Der er ingen frihed i det her land, det var der i mit eget land, siger han.
Drømmer om Syrien
Kan I forstå, at systemet reagerer, når I er så unge?
- Vi forstår ikke, at de ikke spørger, om vi havde valgt at blive gift og være sammen eller ej, siger Nagham Hassan.
Yamin Suwaid:
- Vi kan godt forstå, at politikerne reagerer på unge gifte par, men problemet er, at de har generaliseret og dømt alle over en bred kam. De skal spørge os, før de adskiller os. De skal ikke generalisere, siger han.
I dag bor parret sammen i Tølløse i Midtsjælland med deres syv måneder gamle datter – de drømmer om at vende tilbage til Syrien på et tidspunkt, når der er fred.
- Vi vil gerne tilbage til Syrien, og jeg håber at kunne gøre min skole færdig. Syrien er mit land, og jeg elsker det, siger Nagham Hassan.
Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) har ikke ønsket at stille op til interview. Hun er fredag klokken 9:30 kaldt i samråd i sagen.