"Danmarks mest betændte byråd", "børnehaven" og "ballade-byråd".
De negative ord klæber sig til byrådet i Slagelse, efter den dramatiske og kaotiske kamp om magten under det sidste kommunalvalg for fire år siden.
Her var Slagelse Kommune en af de allersidste til at konstituere sig efter valget.
Men den kaotiske kamp om magten kan gå hen og blive et problem for byrådet, når borgerne i kommunen skal gå hen og sætte deres kryds i morgen.
Det vurderer Roger Buch, kommunalforsker ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
- Der venter en udfordring for politikerne i forhold til at lave en konstitueringsaftale. Vi så, at borgere stod foran rådhuset for at demonstrere over aftalen.
- Sådan et dårligt image er meget svært at slippe af med, og der skal et par valg til, hvor der ikke er noget at komme efter, før det er væk, siger han.
Her får du overblikket over den dramatiske kamp om borgmesterkæden - og hvordan det gik senere hen.
Tæt løb på valgnatten
Ved kommunalvalget i 2017 var Slagelse Kommune en Venstre-kommune. Men efter stemmerne blev talt op var det usikkert, om den ville forsætte med det.
Den daværende siddende borgmester Stén Knuth (V) stod med Venstres ti og Dansk Folkepartis fire mandater med blot 14 byrødder bag sig.
Derimod kunne socialdemokraten John Dyrby Paulsen tælle til 17, da han stod med hele rød blok og et enkelt mandat fra Liberal Alliance.
Det så derfor ud til, at John Dyrby Paulsen relativt hurtigt kunne tage borgmesterkæden på.
Socialdemokrat udnævnte sig selv
Midt om natten præsenterede John Dyrby Paulsen aftalen om, at han skulle sidde i spidsen for det nye byråd.
Men det var ikke længe, at den aftale holdt. For De Radikales mandat, Troels Brandt, fik kolde fødder.
Partiet var usikre på, om man skulle stille sit mandat til rådighed for en socialdemokratisk borgmester, eller om man i stedet skulle kigge mod Venstre og Dansk Folkeparti.
De blev derfor væk fra morgenens konstitueringsmøde med Socialdemokraterne.
- Vi skal have det brede samarbejde. På sådan en konstitueringsnat, hvor mange ting går rigtig stærkt, der var det tydeligt at se, at vi var ved at få alt for smalt et flertal, lød det fra Troels Brandt (R).
John Dyrby Paulsen måtte derfor endnu en gang tilbage til forhandlingsbordet, og det kom til at trække ud.
LA'er ville ikke pege på Venstre-borgmester
Allerede inden valgaftenen 21. november 2017 havde der været en del problemer i byrådet.
Og selvom Liberal Alliances Villum Christensen under valget i 2013 havde hjulpet Venstres kandidat Stén Knuth op på borgmestertaburetten, så var det ikke noget, han havde i sinde at gøre igen.
Blandt andet det mislykkede brintbus-projekt i kommunen havde fået Stén Knuth i 'bad standing' hos Liberal Alliance-kollegaen.
Villum Christensen meddelte for rullende kameraer på valgnatten, at han ikke ville pege på Stén Knuth som borgmester.
- Jeg synes ikke, at Stén Knuth har været verdens bedste borgmester. Det ville være synd for Slagelse, hvis Stén skal fortsætte. Jeg synes, at der er flere gode emner i den borgerlige lejr, sagde han.
Venstre forsøgte at få støtte fra Villum Christensen ved at stille to andre borgmesterkandidater til rådighed. Nemlig Knud Vincents fra Venstre eller Ann Sibbern fra Dansk Folkeparti, men den løsning blev også afvist.
To skulle dele borgmesterkæden
Ni dage efter valget blev den nye borgmester endeligt konstitueret i kommunen.
John Dyrby Paulsen (S) blev borgmester, og bag ham stod partierne SF, Enhedslisten, LA og selvfølgelig hans eget parti.
Dagen forinden var Villum Christensen og John Dyrby Paulsen dog blevet enige om en ret usædvanelig aftale om at dele borgmesterposten, så de fik to år hver.
- Det har været det, som kunne opnås. Politik er det muliges kunst, og det er sådan, det kommer til at ende, sagde han efter beslutningen.
En aftale om at dele borgmesterposten i porten er dog ikke juridisk bindende, så derfor var det muligt, at John Dyrby kunne blive siddende på posten, hvis han ikke ønskede at overdrage embedet.
- Politik handler om at få indflydelse - og hvis man skal have indflydelse, så skal man sidde i borgmesterstolen, sagde Villum Christensen efter valget.
- Det er et godt politisk arbejde, at man kan nå frem til sådan en aftale i al fordragelighed, og jeg har meget stor tillid til John.
Hvordan går det i dag?
Der er nu gået fire år, og endnu engang skal kommunen gennem et valg.
Villum Christensen overtog aldrig borgmestertaburetten. Den beslutning blev offentliggjort godt et halvt år inden, at titlen skulle have skiftet hænder.
- Der er sket det, at jeg er blevet statsrevisor i mellemtiden, og jeg er nået til den konklusion, at jeg kan kombinere det job med at være viceborgmester og udvalgsformand her i kommunen.
- Det kan jeg godt forlige mig med og have det bedst med, sagde Villum Christensen i juni 2019.
Der er stadig en del uenigheder i Slagelse Byråd, hvor der også har været problemer med samarbejdet.
- Det kunne godt være bedre. Det er jo det giftigste byråd i hele Danmark, siger Jesper Jensen, der bor i kommunen, og som skal stemme i morgen.
Det dårlige image skal John Dyrby (S) også tænke over, hvis han skal håbe på at blive genvalgt i morgen, siger kommunalforsker, Roger Buch.
- Den bedste vej til at blive genvalgt som borgmester, det er fred og ro, det er brede budgetforlig, det er i det hele taget en veldrevet kommune, og der har der været nogle problemer med ballade i kommunalbestyrelsen her i kommunen.
Er du stadig i tvivl om dit valg i morgen? Tag DR's kandidattest herunder.