Matteo Salvini.
Hvis ikke du allerede har hørt navnet, kan du lige så godt lære det. For den italienske indenrigsministers parti, Lega, har hentet mere end hver tredje stemme til europaparlamentsvalget i Italien.
Med 34,3 procent blev regeringspartiet Lega ubetinget landets største efterfulgt af Det Demokratiske Parti (Pd) med 22,7 procent, mens regeringspartneren Femstjernebevægelsen kun fik 17,1 procent.
Og det er stort set samme fordeling af stemmerne som ved det italienske parlamentsvalg for et år siden - bare med omvendt fortegn. For her var det Femstjernebevægelsen, ledet af vicepremierminister Luigi Di Maio, der fik over 32 procent, mens Lega måtte nøjes med omkring 17 procent af stemmerne.
Matteo Salvini, der er kendt for at være særdeles aktiv på de sociale medier, var da heller ikke sen til at takke sine vælgere.
Den forhenværende premierminister, Silvio Berlusconis parti, Forza Italia, har fået knapt ni procent af stemmerne, mens det nyfascistiske Italiens Brødre har fået 6,4 procent.
Salvini har længe været i konstant valgkamp
Det gode valg for Lega kommer ikke som en overraskelse.
Det fortæller Gert Sørensen, der er seniorforsker ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet og ekspert i italiensk politik:
- Målinger har længe peget på, at styrkeforholdet mellem Lega og Femstjernebevægelsen har ændret sig til Lega og Salvinis fordel. Salvini har formået at anslå en linje, som tematiserer det, den italienske befolkning er optaget af. Det gælder for eksempel migrationsspørgsmålet.
- Salvini har faktisk lige siden, han blev indenrigsminister, opført sig, som om han er i valgkamp. Han har rejst rundt i hele landet for at samle større opbakning til Lega, siger Gert Sørensen.
Kan et nyvalg være på vej?
Legas kanonvalg sætter gang i spekulationerne i Italien. Det helt store spørgsmål er lige nu, om Legas nye, styrkede position i Europa kan betyde, at et nyvalg er på vej.
Mange iagttagere mener, at det er ret sandsynligt, fortæller Gert Sørensen:
- Det er svært at sige, om de får ret. Der ingen tvivl om, at magtforholdet i regeringen vil ændre sig til fordel for Lega, og man kan forestille sig, at partiet vil gøre krav på at få nogle af de mærkesager igennem, som regeringen er uenige om. Salvini har dog ikke raslet med sablen. Han har tværtimod erklæret sin loyalitet over for premierminister Giuseppe Conte.
Især er regeringen splittet på spørgsmålet om skattelettelser, som Lega gerne vil have trumfet igennem.
Konfliktniveauet mellem Lega og Femstjernebevægelsen var allerede højt før europarlamentsvalget - og intet tyder på, at der vil være mindre konflikt nu, siger Gert Sørensen.
- Lega vil formentlig vil begynde at stille flere krav. Og det kan skabe flere konflikter og måske udfordre regeringens holdbarhed. Samtidig er man i Femstjernebevægelsen internt begyndt at diskutere, om Luigi Di Maio overhovedet er den rigtige leder.
Leder af ny EU-kritisk gruppe
Matteo Salvini har på det seneste ikke bare rejst rundt blandt de italienske vælgere for at skaffe opbakning til Lega.
Han har også været i dialog med EU-skeptiske højrefløjspartier i hele Europa for at få dem samlet i en ny gruppe i Europa-Parlamentet.
I alt har ni partier tilkendegivet, at de vil være med i den nye EU-skeptiske gruppe ved navn "Fornuftens Europa". Det gælder blandt andet Dansk Folkeparti og franske Marine Le Pens parti, Rassemblement National.
Og selvom Lega fik et kanonvalg i Italien i går, så gik det ikke så godt for flere af de EU-kritiske venner i Europa. Gruppen står til at få 67 pladser i det kommende Europa-Parlament.
Men havde sat næsen op efter at blive den allerstørste i Europa-Parlamentet, fortæller Gert Sørensen.
- Gruppens må se sig slået ud af top tre målt på størrelse, og det gør, at tyngdepunktet vil være et andet sted, end der hvor Lega og italienerne er. Fornuftens Europa vil altså befinde sig i periferien af, hvor de tunge beslutninger bliver taget.
Alt tegner dog til, at Fornuftens Europa når målsætningen om at blive den største EU-kritiske gruppe i parlamentet.
Formelt er gruppen ikke konstitueret endnu, men ventes at blive det, når det kommende Europa-Parlament træder sammen.