Den fire dage lange arbejdsnedlæggelse kostede SAS 40 millioner kroner. Det fremgår af første kvartalsregnskab, som SAS har fremlagt her til morgen.
I alt 334 flyafgange måtte aflyses på grund af weekendens arbejdsnedlæggelse blandt kabinepersonalet i SAS.
SAS døjer fortsat med et efterslæb ovenpå arbejdsnedlæggelsen. Onsdag blev 27 flyafgange ind og ud af København aflyst.
SAS forventer også aflysninger i dag, torsdag.
Kan tjene millioner ind igen
Luftfartsanalytiker Jacob Pedersen fra Sydbank har tidligere vurderet, at SAS kan tjene det tabte på konflikten ind igen, nu hvor Norwegian er ramt af aflyste flyafgange, fordi deres piloter strejker.
Det afviser koncerndirektør i SAS, Flemming Jensen, dog at gå dybt ind i.
- Det vil jeg overhovedet ikke spekulere i. Det er rigtigt, at der kommer nogle ekstra kunder til, som skulle have fløjet med Norwegian, men generelt har luftfartbranchen i Skandinavien bedst af, at der er ro og stabilitet, siger Flemming Jensen til DR Nyheder.
Konflikt om Cimber
Kabinepersonalet lagde arbejdet ned, fordi de ikke kunne blive enige med SAS om arbejdsvilkårene for 147 kabineansatte, der blev flyttet over til Cimber fra 1. marts i år.
Arbejdsretten vurderede efterfølgende, at arbejdsnedlæggelsen var overenskomststridig. Mandag i denne uge valgte kabinepersonalet derfor at gå i arbejde igen.
Det skete efter et ultimatum fra SAS-ledelsen, der lød: Gå på arbejde eller betragt dig selv som fyret.
Suspenderede hænger i uvished
Arbejdnedlæggelsen fik SAS til at suspendere 27 kabineansatte, som iføge SAS chikanerede og truede de kabineansatte, der gik på arbejde under arbejdsnedlæggelsen.
Det er endnu uvist, om de 27 suspenderede bliver fyret eller kan fortsætte i SAS.
SAS har meldt ud, at de mener, at det bør have 'konsekvenser' for de 27 suspenderede.