I dag blev det indtil videre sidste kapitel skrevet i Se og Hør-sagen.
En sag, der, siden den blev offentligt kendt, har været to år undervejs.
For både den såkaldte tys tys-kilde, Peter Bo Henriksen, og tidligere chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, resulterede det i ubetingede fængselsdomme.
Få her et overblik over de væsentligste nedslagspunkter i historien:
2008-2012: Kendte overvåges
Gennem en medarbejder hos IBM får Se og Hør i denne periode oplysninger om kendte og kongeliges brug af kreditkort. Oplysningerne bruger ugebladet til at skrive historier.
Blandt andet skriver Se og Hør historien om Prins Joachim og Prinsesse Maries bryllupsrejse til Canada. Bladet kan også løfte sløret for, at det daværende kærestepar, tv-vært Line Baun Danielsen og politiker Morten Helveg Petersen, tog på en rejse sammen.
28. april 2014: Sagen begynder at rulle
Den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen udgiver bogen ’Livet, det forbandede’, der i en blanding af fiktion og virkelighed beskriver dagligdagen på det fiktive ugeblad 'Set og Hørt'.
I en foromtale af bogen skriver BT, at en tidligere IBM-ansat har leveret oplysninger om kendte danskeres kreditkortbrug til sladderbladet.
Københavns Vestegns Politi indleder en undersøgelse af sagen, der skal afgøre, om der skal indledes en egentlig efterforskning. Bladhuset Aller, som udgiver Se og Hør, indleder desuden sin egen interne undersøgelse.
5. maj 2014: Nets erkender overvågning
En intern undersøgelse i Nets viser, at det kan være en medarbejder, der har fodret Se og Hør med informationer om de kendtes brug af kreditkort.
Nets oplyser desuden, at virksomheden vil forstærke sine kontrolfunktioner, så medarbejdere ikke kan misbruge deres adgang til fortrolige oplysninger fremover.
Det kommer også frem, at Finanstilsynet ikke har været på inspektion hos Nets i fire år. Det får flere eksperter til at kritisere Finanstilsynet.
6. maj 2014: Tys tys-kilde sigtes
Nets afvser at tage stilling til, om overvågnings-skandalen får indflydelse på samarbejdet med IBM. Peter Bo Henriksen var ansat hos IBM og var derigennem tilknyttet Nets (dengang PBS), da overvågningen fandt sted.
Tys-tys-kilden bliver desuden sigtet i sagen af Københavns Vestegns Politi.
14. maj 2014: Journalister og Aller sigtes
Tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen og en anden journalist bliver sigtet i Se og Hør-sagen.
Der bliver ligeledes rejst sigtelse mod Aller Media A/S, som efter politiets opfattelse er den "juridiske person" bag Se og Hør.
Københavns Vestegns Politi ransager både Aller Media A/S og de to mistænkte journalister.
22. maj 2014: Redaktørerne sigtes
Ugebladets tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup bliver sigtet sammen med endnu en tidligere chefredaktør, nemlig Kim Henningsen.
Dagen efter bliver også Per Ingdal, chefredaktør på Se og Hør i en periode i 2009, sigtet i sagen.
28. maj 2014: Aller kendte til metode
Det kommer frem, at direktionen i Aller Media allerede i 2009 tilsyneladende var bekendt med, at tys-tys-kilden leverede fortrolige Nets-data om de kendte til Se og Hør.
Det fremgår af interne mails mellem Allers udgiverdirektør Per Ingdal og Se og Hørs daværende chefredaktør Kim Henningsen. Aller-direktør Pål Thore Krosby afviser selv at kende til forholdet.
Mailene indgår i Allers interne undersøgelse, og DR Nyheder kender ordlyden af dem.
6. juli 2016: Otte personer bliver tiltalt
Københavns Vestegns Politi rejser tiltale mod otte personer i Se og Hør-sagen.
Foruden de tre tidligere chefredaktører, Henrik Qvortrup, Kim Henningsen og Per Ingdal, rejses der også tiltale mod to redaktionschefer, Kim Bretov og Lise Bondesen, samt to medarbejdere, Ken B. Rasmussen og Kasper Kopping, der stod for kontakten til ’tys-tys-kilden’.
Også tys-tys-kilden er blandt de tiltalte.
Samme dag kommer det frem, at både Kim Bretov, Lise Bondesen og Aller Media A/S vil erkende sig skyldige.
20. juli 2016: Anklageskrifter frigives
Københavns Vestegns Politi frigiver anklageskrifterne i Se og Hør-sagen.
Heraf fremgår det blandt andet, at Se og Hør købte fortrolige oplysninger om mindst 135 offentligt kendte personer.
Se og Hør betalte tys-tys-kilden mindst 430.000 kroner for indsatsen, står der desuden i anklageskriftet.
25. august 2016: Første dom i Se & Hør-sagen
Den første dom i Se og Hør-sagen falder.
Her idømmes Lise Bondesen og Kim Bretov Jakobsen seks måneders betinget fængsel samt 120 timers samfundstjeneste. Anklageren havde krævet fire måneders betinget fængsel, men Retten i Glostrup valgte at skærpe straffen.
Derudover blev Aller Media A/S idømt en bøde på 10 millioner kroner.
Alle tre dømte valgte at acceptere dommen.
14. september 2016: Landsretten lader ikke tilståelsessager gå om
Østre Landsret afviser at lade Lise Bondesen, Kim Bretov Jakobsen og Aller Media A/S’ tilståelsessager gå om.
Det var forsvarsadvokat Kåre Pihlman, der stod bag anken af dommen. Michael Juul Eriksen, der er forsvarer for den såkaldte tys-tys-kilde, forklarede det sådan, at de dømte tilstod noget, som ikke var ulovligt.
24. november 2016: Tys tys-kilde idømmes fængsel
Ved Retten i Glostrup idømmer dommer Mette Lyster Knudsen Peter Bo Henriksen et år og seks måneders fængsel. Derudover skal 365.000 kroner beslaglægges.
De to tidligere Se og Hør-journalister Ken B. Rasmussen og Kasper Kopping bliver idømt fire måneders fængsel, der bliver gjort betinget af 100 timers samfundstjeneste med prøvetid på et år.
Tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup idømmes et år og tre måneder fængsel. Qvortrup skal afsone tre af månederne med det samme, mens resten gøres betinget. Også Kim Henningsen, der var chefredaktør på Se og Hør i perioden 2009-2013, bliver idømt et års betinget fængsel med prøvetid på to år samt samfundstjeneste.
Per Ingdal, der var konstitueret chefredaktør mellem Henrik Qvortrup og Kim Henningsen, bliver som den eneste frifundet.
Peter Bo Henriksen valgte anke dommen, som i august valgte at stadfæste dommen. Sagen skal nu for Højesteret.
De øvrige dømte valgte efter betænkningstid at tage i mod dommen.