I skydespil er du ofte afhængig af dine holdkammerater, men forestil dig så, at de kun er ude på at genere dig med dit køn.
Det har 33-årige Josephine Dahl oplevet flere gange.
Særligt husker hun en episode, hvor hendes holdkammerater omringede hende i et hjørne og lavede mærkelige bevægelser, der tydeligt havde seksuelle undertoner.
Hun ønsker egentligt bare at hygge sig med spillet, men bliver konstant forstyrret af sine mandlige medspillere, der kommer med lumre og sexistiske kommentarer.
- Når de opdager, jeg er kvinde, begynder de at lægge an på mig og spørge ind til personlige ting. Det er ærgerligt, det skal handle om køn, og at man ikke bare kan få lov til at spille og hygge sig uden hele tiden at få lumre kommentarer, siger hun.
Er det mon det hele værd?
Josephine Dahl er vokset op med to brødre, der altid har spillet computer, og derfor har interessen for computerspil altid være der. Hun startede selv med at spille som helt lille, men da hun fyldte 18 år, blev hun hurtigt grebet af skydespillet 'Counter-Strike'.
Men upassende kommentarer og krænkende opførsel fra hendes mandlige medspillere ødelægger efterhånden oplevelsen og glæden ved spillet, fortæller hun.
- Jeg kan godt få det fysisk dårligt, når de kommer med de her kommentarer. Det gør lidt, at jeg stiller spørgsmålstegn ved, om det er det værd at spille eller ej, fortæller hun.
I 'Counter-Strike' kan man ikke se, hvem der gemmer sig bag de forskellige karakterer, men da man spiller online med andre spillere på forskellige hold, er det vigtigt at kunne kommunikere med sine holdkammerater igennem en mikrofon, når man skal lægge den rigtige strategi for, hvordan man skal besejre de andre.
Derfor bliver Josephine Dahl uundgåeligt 'opdaget' som kvinde på grund af sin stemme, og når det sker, begynder mange mandlige spillere at behandle hende anderledes.
De vil vide, hvem hun er, hvor hun bor, og om hun er single.
Hun har oplevet, at en mandlig medspiller, da han opdagede, at hun var en kvinde, sagde: "Jeg kan jo altid bare ændre på din stemme, så jeg ikke bliver alt for distraheret", og hun har oplevet, at en mandelig medspiller fandt hende på Twitter og efterfølgende skrev upassende ting.
Dette er bare få eksempler på de gange, Josephine Dahl har været udsat for sexistisk opførsel, og hun er langt fra den eneste kvinde, det går ud over.
For det er faktisk så stort et problem i nogle spil, at kvinder vælger at benytte voice-changers.
Det er et lille elektronisk stykke udstyr eller en app, der ændrer din stemme, så den for eksempel lyder som en mands stemme i stedet for en kvindes.
Men så langt vil Josephine Dahl trods alt ikke gå.
- De her situationer kommer ofte bag på mig, for jeg kan have et godt spil og hyggesnakke med en person, og pludselig kommer de her lumre kommentarer så ud af det blå. Det kan holde mig væk fra spillet i et par dage, men så vender jeg altid tilbage igen. Det er jo et underholdende og sjovt spil, så jeg prøver at bide det i mig, fortæller hun.
Det er deres territorium
Selvom flere kvinder spiller de populære online-spil som 'Dota' og 'Counter-Strike', så tror Josephine Dahl, at den ubehagelige tone kan forklares med, at spillene historisk set altid har være domineret af mænd.
- Især inden for 'Counter-Strike' er det jo desværre stadig en sjældenhed, at der findes kvindelige spillere. Det er jo et voldeligt spil målrettet mænd, og jeg tror, det er derfor, det altid bliver påtalt, når de hører en kvindestemme.
- Men jeg forstår ikke, hvorfor man skal føle, at man er et problem, bare fordi man er kvinde. Det er som om, de føler, man træder ind på deres territorium, fortæller hun.
Men Josephine Dahl mener også, at tonen i lige så høj grad skyldes, at det er nemt for folk at gemme sig bag en karakter og en skærm.
- Når spillet er færdigt, ved de, vi sikkert aldrig kommer til at 'mødes' igen, og så tillader de sig at komme med de her kommentarer. For det har ingen konsekvenser for dem, fortæller hun.
Og netop derfor synes Josephine Dahl, at problemet skal italesættes, for hun tror ikke nødvendigvis, at hendes mandlige medspillere tænker over, at det kan såre andre, der bare gerne vil spille og hygge sig.
- De tænker sikkert ikke over, at de gør det, og hvordan det påvirker os, der rammes af det, men jeg synes, det er vigtigt at få italesat problemet, så vi kan komme det til livs, fortæller hun.