EU-Kommisionens formand, José Manuel Barroso, har været der. Det har Tysklands forbundskansler, Angela Merkel, og USA's tidligere udenrigsminister Hillary Clinton også.
Ja, faktisk har en lang række af verdens ledere besøgt Grønland for at se isen smelte.
Nu er det blevet FN's generalsekretær, Ban Ki-Moons, tur, når han sammen med Helle Thorning-Schmidt og den grønlandske regeringsleder, Aleqa Hammond, besøger den nordligste del af rigsfællesskabet.
Og når verdens statsledere tager til grønland for at se på klimaforandringer, er det med god grund. Klimaforandringerne på verdens største ø er nemlig til føle på.
- Grønland er et af de steder, hvor vi virkelig ser klimaforandringerne. Gletsjerne smelter jo tydeligt og løber ud i verdenshavene, siger Esben Alslund-Lanthén, klimaanalytiker ved Mandag Morgen, til DR Nyheder.
Og ny forskning tyder på, at afsmeltningen går hurtigere, end vi har regnet med.
- I 90'erne svarede afsmeltningen fra den grønlandske is til nogle få liter smeltevand per indbygger på jorden om året, men i dag er tallet 40.000-50.000 liter, siger professor Kurt Kjær fra Statens Naturhistoriske Museum.
Ny dansk forskning skal være en øjenåbner
Man har længe været bevidst om klimaforandringernes påvirkning af Grønland, men ny dansk forskning viser, at afsmeltningen er værre end først antaget.
De danske forskere har både sammenlignet gamle billeder med nye og scannet isoverfladen fra fly for at få et billede af udviklingen.
Det overraskede forskerne, at dele af Grønlands iskappe, som, de troede, var stabile, også smelter.
- Det har vi slet ikke taget i betragtning før nu, siger Kurt Kjær.
Ban Ki-Moon besøger Grønland som optakt til et klimatopmøde i september. Han ledsages på besøget af Helle Thorning-Schmidt (S) og Grønlands regeringschef, Aleqa Hammond (Siumut).